Şimdi Ara

Darius,Rengar Skinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar öncelikle;

Şunu merak ettiğim için soruyorum bu kadar popüler iki karakter var Darius Garenin benim yakıştrabildiğim tek top vs championu ama gereksiz abuk subuk 2 tane skin yapmışlar,Rengara gelirsek sırf rengara özel diş var onun ise tek bir skini var almaya değmez oda merak ettiğim bi garezlerimi var bu champlara kullanılmasınımı pek ıstemıyorlar rengara 4 nerf geldı darıusa gelıyor sızın goruslerınızı merak ettım sanırım support kısmından dılekce yazabılıyormuşuz görüşlerinizi bekliyorum.

Orijinalden alıntı: OTTOyigittr

Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar öncelikle;

Şunu merak ettiğim için soruyorum bu kadar popüler iki karakter var Darius Garenin benim yakıştrabildiğim tek top vs championu ama gereksiz abuk subuk 2 tane skin yapmışlar,Rengara gelirsek sırf rengara özel diş var onun ise tek bir skini var almaya değmez oda merak ettiğim bi garezlerimi var bu champlara kullanılmasınımı pek ıstemıyorlar rengara 4 nerf geldı darıusa gelıyor sızın goruslerınızı merak ettım sanırım support kısmından dılekce yazabılıyormuşuz görüşlerinizi bekliyorum.

en popüler şampiyon taric'tir kardeş.

• Seneye gelir 3-4 tane. Dur daha yeni geldi onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar skini kötümü dostum ne kullanıyorsun sen pc ney yada Renk körü modumu açık ?
    Birde lord darius en iyisi bioforge pek güzel durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Teemonun skinlerini gördün mü ?

Gördüm sorun?
  • Rengara skin gelmesi biraz sıkıntılı yani hangi skin gelicek ki ? karakterine uygun olması lazım. Meseja jayce'in en son gelen skini tam bizim centilmen karizmatik jayce'imize uygundu , sinerjik oldu . Rengara da gelir .

Tr:HayvanimBen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

yeni herolar bunlar henüz skinleri gelmedi yavaş yavaş geliyor işte
    Not: rengar skini neden abuk sabuk ? gayet güzel bence

+1
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Rengara skin gelmesi biraz sıkıntılı yani hangi skin gelicek ki ? karakterine uygun olması lazım. Meseja jayce'in en son gelen skini tam bizim centilmen karizmatik jayce'imize uygundu , sinerjik oldu . Rengara da gelir .

Redditte gördüm biri reverse khazix ve reverse rengar istiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.