Şimdi Ara

Darius'a gelmesi gereken NERF ya da BUF sizce nasıl olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenleme: Konuyu Troll amaçlı açtığımı sananlar var. Bu konuda Darius dışında hiçbir şampiyona değinilmemiş sadece yetenek statlarından bahsedilmiştir. Bu buff yada nerf ne derseniz deyin benim için bir dengdleme sayılır. Zayıflıklarını daha çok latede kapatmaya çalıştım diyilebilir. Troll yorum atanlar örn: Darius konusu , bıktım dariusundan vb. Olayın ciddiyetinde değiller ya da konu içeriğini okumadan cevap veren güzel arkadaşlarım hepsi. Bu arada darius hakkında bütün diyecekleriniz muhtemelen doğrudur buna sözüm yok. Bu konudaki amaç bu açıkları nasıl kapatabileceğimizle ilgilidir. Lütfen düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyiniz.

Bana göre Darius early de çok güçlü iken latede gerçekten işe yaramayan bir şampiyon haline geliyor. Bu nedenle early de gücü azaltılırken latede gücü arttırılmalı. Belki bu sayede metaya girebilir. Sonuçta top metası çok değişken. Ayrıca taban hareket hızı arttırılmalı bence. Çok ağır. Zaten bu yüzden sevilmiyor.

Düzenleme 2: E skili Topluca milleti çekmek yerine bir kişiyi çekebilir ama bu sefer menzili 125 artabilir. Blitzin q suna benziyecek ama rakibi elle seçicek ve önüne kim geçerse geçsin o rakibi çekecek.

Q: Eskisi "70/105/140/175/210 (+70% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar verir. " Mana Bedeli: 40

Yenisi,

60/90/125/160/195 (+80% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar verir. Mana Bedeli: 50

W: Eskisi "Sonraki normal saldırı %120/140/160/180/200 hasar verir ve hedefin Hareket ve Saldırı Hızını 2 saniye boyunca %20/25/30/35/40 azaltır."

Yenisi ,
    Sonraki normal saldırı %110/130/155/185/210 hasar verir ve hedefin Hareket ve Saldırı Hızını 2.5 sn boyunca %15/20/25/35/45 azaltır.

Yeni pasif: W aynı rakip üzerinde 2. Kez kullanıldığında Darius 3 saniye içinde azalan %25 hareket hızı elde eder.

R: Eskisi"

Noxus Giyotini
    Bedel: 100 Mana
    Menzil: 460

Hedef rakip şampiyona zıplayıp ölümcül bir vuruş yaparak 160/250/340 (+75% ek Saldırı Gücü) gerçek hasar verir. Hedef üzerindeki her bir Kanama etkisi için Noxus Giyotini ek %20 hasar verir.
    Maksimum Hasar: 160/250/340.Noxus Giyotini hedefi öldürürse, Darius Noxus Giyotini'ni 20 saniyeliğine yeniden kullanabilir."

Yenisi,

Menzil: 500

Hedef rakip şampiyona zıplayıp ölümcül bir vuruş yaparak 140/235/340 (+85% ek Saldırı Gücü) gerçek hasar verir.

İkinci ve Sonrası Kullanışlarda rakibi katlederken aldığı gazla 25 mana harcar.

Taban Hareket Hızı:

Eskisi: 340
    Yenisi: 345

Can:
    Eskisi"582.24 (+93 seviye başına)

Yenisi,
    538.45 (+105 seviye başına)

Saldırı Gücü: Eskisi" 55.88 (+3.5 seviye başına)

Yenisi,
    52.25 (+3.9 seviye başına)

Sizce Nasıl Olur Bu Halde ? Hero Latede Kuvvetlenir Gibi Geliyor Bu halde Early de Zayıflaşırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 27 Mart 2015; 19:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine darius, yine sen.

• Oyundan silseler umrumda olmaz
  • Ultinin menzili 500 den sonrasını okumadım

• Latede güçsüz değil useless. Skillerini değiştirmeye gerek yok 1 tane dash gelse sadece hırpalayanla carryleri tutabilir gnar gibi. Base statlarına nerf buff olayı boş.

Bu ciddi cevaptı konuya bi umut giren arkadaşlar için. Asıl cevabım da bu: gerek yok qnq her türlü teq atıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesequ1ck

Oyundan silseler umrumda olmaz

Ve 6300 ip ye alacağım son şampiyon

• Usta yi döver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hay dariusunuda senide ne dariusmuş hantal mobility yok gap closer yok en rahat kite yiyen hero
  • Kimseye kin tutmam ama senle hiçbir enerjim uyuşmuyo her konu darius yeter cidden şımardın
  • Ligin ne çok merak ediyourm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jupiter517

hay dariusunuda senide ne dariusmuş hantal mobility yok gap closer yok en rahat kite yiyen hero

Zaten bunun yüzünden tutulmadığını söylüyorum. Konuyu azıcık okusanız.

• Bence rework gelmeli ama tam anlamıyla rework. Eğer cidden kazandırmak istiyorlarsa oyuna, çok daha farklı bir skill seti olmalı. Nerf buffla olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 26 Mart 2015; 22:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

hay dariusunuda senide ne dariusmuş hantal mobility yok gap closer yok en rahat kite yiyen hero

Darius çöp açık ve net.
  • quote:

quote:

quote:

Darius çöp açık ve net.

Peki bu heroyu nasıl çöplükten çıkartabiliriz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Darius çöp açık ve net.

önce skillerinde değişiklik olacak yoksa oynanmaz. mesela bi kişiye q tutturduğunda hareket hızı falan kazancak w ile vurduğunda hareket hızı ıvır zıvır kazanıp hantallığını üstünden atacak aşırı hantal bi hero hantallığı giderse oynanır

• Ultisiz tek atmalı

• Adam bildiğin heroyla özdeşleşmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Bence rework gelmeli ama tam anlamıyla rework. Eğer cidden kazandırmak istiyorlarsa oyuna, çok daha farklı bir skill seti olmalı. Nerf buffla olacak iş değil.

Rework ta o kadar kolay bir iş değil, bu heronun oturmuş bir lakabı ve bu lakabın hakkını veren bir skill seti var. Rework geldiğinde diğer herolardan bir farkı kalmassa belki kullanılabilirliği artar ancak kendine has şeyleride ortadan kalkarak zevksiz bir hale gelebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Darius çöp açık ve net.

önce skillerinde değişiklik olacak yoksa oynanmaz. mesela bi kişiye q tutturduğunda hareket hızı falan kazancak w ile vurduğunda hareket hızı ıvır zıvır kazanıp hantallığını üstünden atacak aşırı hantal bi hero hantallığı giderse oynanır

Heronun savunma skili yok aslında, skill seti aşırı agresif. Bu yüzden mıbilty si olmasada kendisini savunacak bir skili olmadığı için berbat bir duruma düşmüş olabilir. Sonuçta braum felanda çok hantal ancak kolay kolay yakalanmıyor. Kapıyı kır kırabiliyosan :)

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Ben ilk çıktığı zaman gaza gelip almıştım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.