Şimdi Ara

Dargath ML Açıldı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sa clienti dediğin enchanted client ise ona bakmadım henüz, açıkçası önceliğim yok o client için ama başarılı olursam neden olmasın. ML öğretmekten kastımız zaten dolaylı olarak uoyu öğretmek. Yani mesela çoğu emulasyonlarda mutlaka bir eksik oluyor bunu da orjinal sunucuda oynamış kişiler veya bu emulator takımlarının gözetmenleri fark edebiliyor. Bizim Dargath'da ki amacımız da bu aslında, yani yazacağımız sistemlerden daha öncelikli olan orjinale göre bir takım düzenlemeler. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim kısacası, UOgamers olmaktan çok inşallah bu yolda destek verenlerin sayısı artar diyelim. Kimsenin yerinde gözümüz yok çünkü idealimiz olması gibi oynatmaktan yana. Yine de içtenlik için teşekkür ederim.
  • Dargath genellme yaparsak,Cok uzun süredir ultimanın orjinal yanlarını OSi Dengelerini cogunlugu Dargath da var buda Uo yu bilenler icin diyorum hemen farkediceklerdir.Genelde Türkiye deki uo cuyum diye gecinen kesim Elimatör oyuncusudur yüzde 90 nı ultima online ın gercekte nasıl bir oyun oldugunu bilmezler oynadıkları serverın kurallarının dogru oldugunu sanan bir oyuncu kitlesi oluştu,Eskiden cok kaliteli insanlar vardı bu kitle igtti yerine garip acayip sorunlu tiplerin bol oldugu kişilikler geldi,HEr gecen gün uo kalitesi diplere vurdu,Üzücü aslında ,Maalesef böyle,Cogu kişi traileine bile girmeye korkar nedenini bilemiyorum.Oynadıgı serverın forumunda En büyük kişilik oluverir,osi ye gel diyince bir anda siner bir anda o engin iddaa ettigi bilgisi bir anda sönüverir ve pesisif duruma düşer,Geneli böyle su anda...Ben suna baglıyorum...Oynamak icin sectigi server genelde güclü olucagı avantajlı serverlar olur..Genelde artık türkiyede gruplar serverı kuranların baskısı altında tutup isteklerini kendi avantajlarına göre yaptırıp ultima oynuyoruz adı altında avamlıklarına devam ediyorlar..Feyk sponsörler feyk Nickler sürekli degişen ama aynı karekterler..Türkiye de uo oyuncusu kalmadı en sonları ilk wou ile bitti..Zaten Runuo sphere ayrımı ile ikiye bölünmüştü uo cular ..2004 2005 den beridir de iyice rezalet duruma düştü,Ne publishlerden haberleri var,Nede uo un icindeki dengelerden,Cok şeyleri kaybettik..bu kaybetmişligin icinde dikkat ettigim şey Dargath ın icindeki dengelerin serverdaki ayarların cok iyi uo bilgisi olan biri tarafından ayarlanmasıdır..uzun süredir gercek ultimaya bu kadar yakın server görmedim..Demise den cok daha ileri alt yapı olarak..Ama bilincli kaliteli eski oyuncların destek vermesi lazım die düşünüyorum....




  • Şu an oturmuş en iyi shard diyebilirim. Oynuyoruz takiliyoruz :)
    Su ana kadar hiç sıkılmadim. Sadece tailor bodcusu kasarken biraz gerildim o kadar. Ama oda olsun. Ph'in kapali olmasi yani düşük olmasi cok cok cok daha uzun ömürlü bir shard olmasina neden.

    Herkezi bekleriz. Rp ve yardimlaşma hat safhada :)

    Staff'leri olsun Owneri olsun admin'i olsun şahane bir shard.


    Saygılarımla.
  • DR4J3 PH dediğin aslında orjinal olanla karıştırılma bir şey. Skill gainden bahsediyorsun ama bence o kadar da düşük değil sonuçta 1-2 hafta da bitirmiyorsunuz karakteri, 1 haftadan rahat az sürede bitirenler de mevcut oluyor. Bu tamamen verilen zaman ile doğru orantılı gibi bir şey. Zaten günlük rastgele power hour uygulaması olduğu için o bazda pek sorun yaşayacak oyuncu olacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odhinn

    DR4J3 PH dediğin aslında orjinal olanla karıştırılma bir şey. Skill gainden bahsediyorsun ama bence o kadar da düşük değil sonuçta 1-2 hafta da bitirmiyorsunuz karakteri, 1 haftadan rahat az sürede bitirenler de mevcut oluyor. Bu tamamen verilen zaman ile doğru orantılı gibi bir şey. Zaten günlük rastgele power hour uygulaması olduğu için o bazda pek sorun yaşayacak oyuncu olacağını sanmıyorum.



    ya En göz alıcı yönü staff ın playerla ilişkisi yok düzeyli ..taviz vermiyen.Ve huzurlu bir ortam var arada girdigim kadarı ile söylüyorum.Eski oyuncular var.Snn den cok insan gördüm..Eskiderken 3 senelik eskielri kastedmiyorum cok eskiler.Cidden eski adamlar var..Birisi ile tanıstım mesela 47 yasında ingiliz edebiyatı ögretim görevlisi.Cidden kaliteli kişiler var Gündüz online sayısı 50 lerde..Akşam 8 den sonra 90 ları geciyor.Bodcu sistemi yok.1000 tane acc alamıyorsun,Easyuo ile KAsmak cok zor.Buda gercek oyuncuların ragbet etmesini destekliyor..gayet akıllıca düzenlenmiş bilgi ve deneyim istiyen bir uo serverı türkyienin gururu su anda diyebilirim.Cidden diger büyük yabancı serverlara kafa tutucak bir alt yapısı var ..Ve Düzgün kişilerin destek vermesi ile 3üncü efsane olması icten bile degil.Zamanla cok cok daha iyi olcuak bir server Diger serve acanların veya acmıs olanların gelip su serverı incelemelerini cok isterim




  • tesekkurler bende denıcem en son 2001 de oynamıstım uo yu
  • nerdeyse 10 sene oldu unutmusum ip adresi nereye yazılıyor nerden hangı clıent ınıcek
    uo yu nereden ındırıcez
    rehber olucak sayfa yada konu olsa super olucak
  • Sunucu bağlantı rehberi için tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odhinn -- 18 Aralık 2009; 20:58:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odhinn

    DR4J3 PH dediğin aslında orjinal olanla karıştırılma bir şey. Skill gainden bahsediyorsun ama bence o kadar da düşük değil sonuçta 1-2 hafta da bitirmiyorsunuz karakteri, 1 haftadan rahat az sürede bitirenler de mevcut oluyor. Bu tamamen verilen zaman ile doğru orantılı gibi bir şey. Zaten günlük rastgele power hour uygulaması olduğu için o bazda pek sorun yaşayacak oyuncu olacağını sanmıyorum.



    Bende sorun yaşamiorum zaten dostum :)
  • OSI'de aktif olan Monster Stealables sistemi Dargath bünyesinde de aktif edildi. OSI'den sonra yanılmıyorsam ilk defa bu sistemi içeren sunucu Dargath olacak (Demise 4-6 aydır sistemin yazılmasını bekliyordu).
    Detaylı bilgi :http://uo.stratics.com/php-bin/show_content.php?content=29880

    Bunun harici Bushido skilleri orjinaline uygun şekilde düzeltildi ( bir iki ability kaldı ). Daha bir çok yeni güncelleme bugün içersinde sunucuya entegre edildi. Detayları forumdan bulabilirsiniz.
  • bu guncellemeler cok onemlı ve cıddı guncellemeler ve bunun otesınde
    Dargath'a artık Enchanted Client ıle gırıs yapılabılmekte ve bu bıle tek basına gercekten cok guzel bır calısma

     Dargath ML Açıldı !
  • Tokuno'da açık artık. Ninja karakterler ve büyüleri hepsi çalişir durumda. Dargath gerçekden eskiyi arayanlara, düzgün bir shard isteyenlere birebir bir shard. Bekleriz herkezi.


    Saygılarımla.
  • SS'leri görünce bi anda 99-00 yıllarına gitti aklım. hayatımı mahvetmişti bu oyun

    online durumu ne? bir de çok acayip scriptler eklenmiş, sadece client'ı indirdiğimizde bütün bu güncellemelerle mi oynuyoruz oyunu? bir de sphere mı?
  • su dakıkada 84 onlıne goruyorum ıcerıde

    evet bır cok yenılık aktıf bu sunucuda sadece clıentı ındırıp guncellemenız yeterlı

    sphere degıl sunucu ama oyuncuların cıddı bır bolumu eskı sphere severlerden olustugu ıcın hem oyun ıcınde yardım alabılırsınzı hemde forumlarımız ıcınde sphere cıler ıcın rehber baslıgından yararlanabılırsınız
  • Monster Stealables
    Artık yaratıklardan özel eşya çalabileceksiniz. Bunun için belirli şanslarınız var ayrıca buna etki edecek bonuslar hem yaratığın fame'i hem de sizin stealing skilliniz. Ayrıca bir yaratıktan 2 kere çalma işlemi yapamazsınız. Çalacağınız yerler ya champion spawn alanları ya da feluccada ki bir zindan olmak zorunda.

    Bu özel eşyaların bilgilerinihttp://www.uoguide.com/Monster_Stealables adresinden temin edebilirsiniz

    Dargath Forum'undaki Bilgiye Tıklayarak Ulaşabilirsiniz

    Hala Dargath'i denememiş olanlar varsa vakit kaybediyorsunuz. Eski tat bir Ultima Online serveridir :)


    Saygılarımla.




  • bilsem runuo ve zamanın olsa kesinlikle başlardım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whoracle1905

    bilsem runuo ve zamanın olsa kesinlikle başlardım :)

    ya aslında Bu orjinal ultima online En iyi elimatör runuo oldugu icin..Yane bu yeni sistemleri yapabilen runuo oldugu icin mecbur runuo uo diye bir terim cıktı ortaya..Stying abys haric oraya kadar Ml eklentilerinin cogu aktif olan bir yer Bence bana sorarsan yepyeni bambaska bir ultima ile karsılaşırsın..Bana kalırsa dene..Şuanda Uo nun 14 günlük free trailine girsen aynı şeyler mevcut..Güncellemer takip edilen türkyie deki tek server..Gurur duymak lazım..Daha iyisini yapabilen yoksa desteklemek lazım degilmi. )
  • 20 Mart 2010 Cumartesi 14.15

    Dargath ıcerısındekı Durabılıty ve Peerles bugları tamır edılmıstır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxSEPHIROTH

    20 Mart 2010 Cumartesi 14.15

    Dargath ıcerısındekı Durabılıty ve Peerles bugları tamır edılmıstır.

    Takdir etmek lazım...Cogu kişi peerles bossların ne oldugunu bilmez bile...
  • 26.03.2010 Gece 23.59 Restart ı ile Malas açılıyor.
    1 hafta süre ile oluşabilecek hatalar takip edilecek ve sonrasında müdahale edilcektir.
    Peerless de oluşan hatalar yeniden düzenlenip bu restartla aktive ediliyor.

    Dargath artık yükselişe geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.