Şimdi Ara

Dargath ML Açıldı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • almanca verilen hata kullanici veya sifre hatali veya yok yada yeni uye olduysaniz hesabiniz daha aktif olmamistir diyor ama dun yaptim butun aktiviteleri. tesekkurler.
  • sunucu kısmından şifrenizi belirlediniz peki ultima online için aktife evet dediniz mi oradan?

    Bu arada tekrardan kurup patch yapmak isterseniz de patchinizi 6.0.13.1 ila 6.0.14.3 arasında bırakmanızı tavsiye ederim, client bazlı hatalar almamanız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odhinn -- 28 Kasım 2009; 10:03:11 >
  • evet dedim. z<ten oyunu yukledim otomatikmen pachleri yukluyor kendisi. pachleri dedigin yerde keseyim dedigin gibi peki almanyada olmam bir sorun teskil ediyormu baglanti saglamada ?
  • Herhangi bir ekstradan bağlantı programı kullanıyor musun? Yoksa direkt masaüstünden uo kısayoluna tıklayarak mı bağlanmaya çalışıyorsun?
  • ben oyunu yukledim ve masa uzerindeki kisa yolldan oyuna girmeye calistim masa uzerine tikladigimda otomatikmen pachleri yuklemeye basladi ve bittikten sonra kullanici adimi ve sifremi girdim bana almanca bu kullanici ve sifre yanlis ve yok veya yeni uye olduysaniz hesabiniz aktif olmasini bekleyin diyor ama dunden beri hala ayni hatayi veriyor.
  • Bunun sebebi orjinal exenin direkt olarak Orjinal sunucuya bağlanmasından dolayı kaynaklanıyor.http://www.runuo.com/razor/Razor_Latest.exe bunu indirip kuracaksınız ( makinenizde .net framework olduğunu varsayıyorum ). Kurduktan sonra razoru açıp ip kısmına uo1.oyuncuyuz.com yazıyorsunuz port kısmına da 3300 yazıyorsunuz ve başlatıyorsunuz. Bu şekilde sunucuya girebilmeniz gerekiyor. Diğer bir yol ise imzamda bulunan programı indirebilirsiniz, onda da zaten direkt listede göreceksiniz. Razor kuruluysa razorla aç işaretleyebilirsiniz ya da yoksa zaten gözükmeyecektir o seçenek. Doğrudan OSI encryptionunu kaldırı seçip bağlanabilirsiniz.




  • cok saol bu sekilde deneyecegim takildigim bir yer olursa tekrar yardimini isterim tekrar tesekkur ediyorum.
  • Girdim, shard güzel ellerinize sağlık
  • Teşekkür ederim ikize de.
  • Merhaba,

    Ilshenar diyarı kapılarını bugün bir görev ile Dargath dünyasına açıyor. Görevle ilgili ön bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    İyi oyunlar.
  • Valla son 2004 yılından beri acılmış en mantıklı en düzgün server diyorum..Bana göre ultimayı bildigim yönlere göre.Tşkler bu serverı yapan arkadaslara,En sonunda gercek bir ultima serverı görüldü tr de ohh be sonunda ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drakanas

    Valla son 2004 yılından beri acılmış en mantıklı en düzgün server diyorum..Bana göre ultimayı bildigim yönlere göre.Tşkler bu serverı yapan arkadaslara,En sonunda gercek bir ultima serverı görüldü tr de ohh be sonunda ..



    Katılıyorum.
  • Odhinn, Ilshenar bende açılmadı page attım couns patchdendir dedi bende en son patch yüklüydü silip tekrar patch yaptım 6.0.3.1 e kadar ama yine görünmüyor moongate de ilshenar? Servera girdiğinde ilgilenirsen çok iyi olur sağol şimdiden. ( Tekrar page atmadım bilerek çünkü couns işi çözemedi )
  • Muhtemelen youngsun, normalde young sistemini kullanmayacaktık ama kullanmaya karar verdik ve bu sistemi trammelden feluccaya taşıdık. muhtemelen Andriell de görmemiştir foruma yazdığımı ama younglar felluca harici bir yere gidemiyorlar.

    Bu da başka bir non-Osi uygulamamız. Çünkü bazı sivri oyuncular bunu güzel kullanıyorlar. Denge bazında bir etkisi olmadığı için de bu şekilde uygulamayı uygun bulduk. İleri de fikriminiz değişirse bu konuda forumda düzenlemeler kısmında bunu mutlaka belirtiriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odhinn -- 30 Kasım 2009; 20:53:11 >
  • Boşuna sildim o kadar patchi baştan indirdim
  • Ben de bir çok defa silip baştan kuruyordum ama elimde şuan 3 ayrı uo klasörüm olduğundan sorunum yok. Kotalı değilseniz dert etmeyin, kotalıysanız da kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odhinn -- 30 Kasım 2009; 21:01:56 >
  • yok sorun değil limitsiz bağlantım var zaman kaybettim ona üzüldüm
  • Hem Ml hemde OSI Clone ? OSI Stygian Abyss'e geçeli baya oldu

    Şaka bi tarafa, Sa server kurabilirseniz bir ilk yapmış olursunuz
  • ML ek paketi için OSI clonedan bahsetmiştik tabi ki %100 OSI clone olunamıyor, malum burada herkese 1 hesap aldırıp işlem yaptıramıyorsunuz. Stygian Abyss eylül çıkışlı olduğu için aslında bayağı demeyelim, SA için öncelikle insanlara ML'yi tam olarak öğretmek gerekiyor. Tabi bir de bunun arka tarafı yani kodlama tarafı mevcut. SA hesabım olduğunda ve tabi ki Dargath ML bazında tam olarak eksiksiz olduğunda SA da olur neden olmasın. Zaten bir takım çalışmalarım da var ama tabi ki bu işin başı yani %1 bile pek teşkil etmiyor diyebilirim, basit bir uyarlama sadece. Burada gargoylelerin Flying abilitysini kullanıyorum.

     Dargath ML Açıldı !




  • Aslında
    quote:

    Orijinalden alıntı: odhinn

    ML ek paketi için OSI clonedan bahsetmiştik tabi ki %100 OSI clone olunamıyor, malum burada herkese 1 hesap aldırıp işlem yaptıramıyorsunuz. Stygian Abyss eylül çıkışlı olduğu için aslında bayağı demeyelim, SA için öncelikle insanlara ML'yi tam olarak öğretmek gerekiyor. Tabi bir de bunun arka tarafı yani kodlama tarafı mevcut. SA hesabım olduğunda ve tabi ki Dargath ML bazında tam olarak eksiksiz olduğunda SA da olur neden olmasın. Zaten bir takım çalışmalarım da var ama tabi ki bu işin başı yani %1 bile pek teşkil etmiyor diyebilirim, basit bir uyarlama sadece. Burada gargoylelerin Flying abilitysini kullanıyorum.

     Dargath ML Açıldı !



    Aslında kastettiğim Sa ile eklenen sistemlerden çok Sa cliente destek vermesi.
    Çünkü Mortal, Darkfall, Aion gibi oyunlardan sonra 2D biraz yavan kalıyor. Ea sa client ile gerçekten iyi bir işi çıkarmış
    Ama asıl Ml yi öğretmekten çok milletin OSI yi öğrenmesi gerekiyor. Örneğin;
    6-7 yıllık Uo playerlerine söylüyorum Osiye başlayalım diyorum o ne diyorlar, hiç orjinal client.exe nin nereye bağlandığını düşündünüz mü diyorum yooo diyorlar Ortalığı öyle bir private server füryası kaplamış ki; adamların Osiden bile haberi yok Her ne olursa olsun private serverlerin bu kadar büyük yer işgal etmemesi lazım. Sonuçta private serverler Osiye gelen yenilikleri takip ederler, kafasından büyük bir sistem yazamazlar. Osiyi bilen player oraya her yenilik geldiğinde oynadığı serverde de görmek ister. Böylece serverler player baskıyla yerinde saymadan güzel işler çıkartırlar. Yeni başlayan playerler bu serverleri görüp oyunu bırakıyorlar. İnşallah Türkiye'nin UO Gamersi olursunuz, bu durum ortadan kalkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 4 Aralık 2009; 12:56:22 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.