Bildirim
Dargath ML Açıldı ! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bende cocuk olana kadar oynicam :) Eşim zaten diyor "çocuk olunca İTEMLERİ devredersin birine" diye.quote:
Orijinalden alıntı: Drakanas
:) ince teşvik etmek sezinledim.İşin gercegi Server ilanlarını gördügümde baslıyasım gelir o an için..fakat 10 dk sonra unutuyorum..Ev kargasası icinde.İki cocuk var hır gür derken oyuna vakit kalmıyor..Eskide kalan güzel bir tatGüzel bir rüzgardı ultima online.....
Alıntıları Göster
İtem nedir felan bodcu nedir öğrettim ama hala karşıdır oynamama. bende işte arada Aşkı Memnu, Hanımın çiftliği gibi dizilerin saatleri arasinda oturup oynuorum bide hafta sonlari bir günüm :)
Bakalim bizim cocuk'da Allah'in izniyle olursa o zaman durma bi bakariz. Belki beraber bodcu kasariz öğretirim :P
-
Iyı aksamlar server su an kapalı mı yada sızınle msn uzerınden bı kac bılgı almak ıstıyorum bu yenı sıstemlere alısık olmayan bırısı olarak?quote:
Orijinalden alıntı: DR4J3
26.03.2010 Gece 23.59 Restart ı ile Malas açılıyor.
1 hafta süre ile oluşabilecek hatalar takip edilecek ve sonrasında müdahale edilcektir.
Peerless de oluşan hatalar yeniden düzenlenip bu restartla aktive ediliyor.
Dargath artık yükselişe geçiyor.
Alıntıları Göster
Iyı oyunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeeMTR
Iyı aksamlar server su an kapalı mı yada sızınle msn uzerınden bı kac bılgı almak ıstıyorum bu yenı sıstemlere alısık olmayan bırısı olarak?
Iyı oyunlar
Oyuncuyuz.com a Gir ultima forumlarına YAz üye ol..Cogu kişi yardım eder..Oradan hemde Burdan alcıagın bilgiden daha fazlasını oyun icinde seni bularak veririler..Ordan daha saglıklı yardımcı olurlar -
Monstrous Interred Grizzle'a ozel bir saldırının yarattıgı sorun tamır edıldı ve boss yenıden aktıve edıldı.quote:
26.03.2010 Gece 23.59 Restart ı ile Malas açılıyor.
1 hafta süre ile oluşabilecek hatalar takip edilecek ve sonrasında müdahale edilcektir.
Peerless de oluşan hatalar yeniden düzenlenip bu restartla aktive ediliyor.
Dargath artık yükselişe geçiyor.
Alıntıları Göster -
RunUO 2 tabanında güzel server. ML türü sevenlere tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: maxSEPHIROTH
Monstrous Interred Grizzle'a ozel bir saldırının yarattıgı sorun tamır edıldı ve boss yenıden aktıve edıldı.
Alıntıları Göster -
quote:
Iyı aksamlar server su an kapalı mı yada sızınle msn uzerınden bı kac bılgı almak ıstıyorum bu yenı sıstemlere alısık olmayan bırısı olarak?
Iyı oyunlar
haalledebildinmi yardım isteme talebin gecerlimi hala ? -
Başarılarquote:
Orijinalden alıntı: Drakanasquote:
Iyı oyunlar
haalledebildinmi yardım isteme talebin gecerlimi hala ?
Alıntıları Göster -
tesekkur ederız :)quote:
Orijinalden alıntı: Aerith
Başarılar
Alıntıları Göster -
Şu an itibariylede GZ brit köprüye cekildi action soluksuz devam ediyor :) eski arkadaslarimizi dört gözle bekliyoruz :)quote:
tesekkur ederız :)
Alıntıları Göster -
allah allahquote:
Şu an itibariylede GZ brit köprüye cekildi action soluksuz devam ediyor :) eski arkadaslarimizi dört gözle bekliyoruz :)
Alıntıları Göster
oyuncular benden once gelıp haber verıyor duzenlemelerı degısıklıklerı :) -
we love Dargath ! :Dquote:
allah allah
oyuncular benden once gelıp haber verıyor duzenlemelerı degısıklıklerı :)
Alıntıları Göster -
Dargath 26 Nisan Guncellemeleri ;quote:
we love Dargath ! :D
Alıntıları Göster
GGS yapısı için Rate over Time System düzenlenip Fixlendi.
Macro Kontrol sistemi 10 dk ve Cezası da 4 gün olarak degıstırıldı.
Ev fiyatları 10X yapıldı.
Britain Gz köprüye kadar çekildi.
Britain Köprüde ev alımları serbest hale getirildi. -
Merhabalar,Arkadaşlar sizden özel bir ricam olacaktı.quote:
Dargath 26 Nisan Guncellemeleri ;
GGS yapısı için Rate over Time System düzenlenip Fixlendi.
Macro Kontrol sistemi 10 dk ve Cezası da 4 gün olarak degıstırıldı.
Ev fiyatları 10X yapıldı.
Britain Gz köprüye kadar çekildi.
Britain Köprüde ev alımları serbest hale getirildi.
Alıntıları Göster
Uzun zamandır oynamıyorum(5 sene) şimdi yeniden eski günleri yad edeyim dedim bana sizin sw nizde
Oynamam için "0" dan olması gereken,kurulması gerekenleri bu mesaja alıntı yaparak sıralayabilirseniz yanınıza Çırak olarak gelmek isterim teşekkürler şimdiden..
-
tabıkıquote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
Merhabalar,Arkadaşlar sizden özel bir ricam olacaktı.
Uzun zamandır oynamıyorum(5 sene) şimdi yeniden eski günleri yad edeyim dedim bana sizin sw nizde
Oynamam için "0" dan olması gereken,kurulması gerekenleri bu mesaja alıntı yaparak sıralayabilirseniz yanınıza Çırak olarak gelmek isterim teşekkürler şimdiden..
Alıntıları Göster
once asagıdakı adresten oyunu ındırıyorsunuz
http://www.uo.com/uoml/downloads.shtml
ındırme sırasıdna beklerken de asagıdakı rehberler aracılıgıyla ;
Hesap acılıs rehberı >>>http://files.oyuncuyuz.com/guides/portal_acc_creation/
Ultima Online Oyunıcı hesap ve sıfre aktıvasyonu rehberi >>>http://files.oyuncuyuz.com/guides/ingame_uo_Acc_creation/
ıslemlerınızı tamamlıyorsunuz.
-
quote:
tabıkı
once asagıdakı adresten oyunu ındırıyorsunuz
http://www.uo.com/uoml/downloads.shtml
ındırme sırasıdna beklerken de asagıdakı rehberler aracılıgıyla ;
Hesap acılıs rehberı >>>http://files.oyuncuyuz.com/guides/portal_acc_creation/
Ultima Online Oyunıcı hesap ve sıfre aktıvasyonu rehberi >>>http://files.oyuncuyuz.com/guides/ingame_uo_Acc_creation/
ıslemlerınızı tamamlıyorsunuz.
Teşekkürler ayrıca bütün adımları uyguladım yalnız ne kadar sürer inmesi boyutu nedir?
-
700-750 mb imiş şimdi kurcalıyınca gördüm ayrıca oyunda desteğinizi eksik etmezsiniz umarım ..quote:
Malas'in açilmasiyla tüm playerlerimizin hucum ettiği DOOM bizlere ödüllerini vermeye başladi. 26.03.2010 23:59'dan itibaren kasmaya başladiğimiz doom'dan düşen artifactlarimiz ;
Sizleride aramizda görmek isteriz :) Dargath sizleri bekliyor :)
Alıntıları Göster
Şuan 150 mb inmiş bulunuyor birkaç saate oyunda olurum sanıyorum.
-
tabıkıquote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
700-750 mb imiş şimdi kurcalıyınca gördüm ayrıca oyunda desteğinizi eksik etmezsiniz umarım ..
Şuan 150 mb inmiş bulunuyor birkaç saate oyunda olurum sanıyorum.
Alıntıları Göster
oyun ıcerısındekı yaslı ustalardan destek gorebılmek ıcın ocz forumlarında uygun yere bır mesaj gonderırsenız daha rahat edersınız tahmın edıyorum -
Peki teşekkür ederim 450 mb indi şuanda çok yavaş indiriyor ama sağlık olsun yeniden o heyacanı tatmak için bir kaç saat daha bekleyebilirim..quote:
tabıkı
oyun ıcerısındekı yaslı ustalardan destek gorebılmek ıcın ocz forumlarında uygun yere bır mesaj gonderırsenız daha rahat edersınız tahmın edıyorum
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X