Şimdi Ara

Darbenin Şifreleri bu kitapta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ali Bayram tarafından kaleme alınan ve tüm geliri Şehit Ailelerine bağışlanan bu kitapta 15 Temmuz darbesinin oluşumu ve darbe sonrası Türkiye'de yaşanılacaklar kaleme alınmıştır.

    En tuhafı da kitapta yazılan Rus Büyükelçi Suikasti...15 Temmuzdan sonra darbe üstüne ilk çıkan kitap olan O gece Özel Harekat kitabında 2017-2018 Türkiyesinde yaşanılanlar bir kehanet gibi çıkmaya başladı.Darbenin Şifreleri bu kitapta

    15 Temmuz Darbe gecesinde neden ilk hedef Özel Harekât Polisi oldu? Yıllardır siyasetin, cemaatlerin, dış istihbaratların hedefi olan ve güdüm altına alınmaya çalışılan “Güneydoğu’da tüm kırsalda Hilal bıyıklı adamlar” olarak PKK’ya korku salan Özel Harekâtçı Polislerin (PÖH) vatan aşkı zırhını kimler delmeye çalıştı?
    Darbe gecesi verdikleri şehitler neyin bedeliydi? Peki, Fail-i Meçhul Cinayetlerde neden onların ismi ön plandaydı?
    Muammer Aksoy (Prof.Dr), Kemal Türkler (Sendikacı), Ferdi Tamer (MİT), Musa Anter (Gazeteci) Uğur Mumcu (Gazeteci) Eşref Bitlis (Jandarma Genel Komutanı) Aziz Nesin (Yazar), Bahtiyar Aydın (Diyarbakır Bölge Komutanı) Cem Ersever (JİTEM) Gaffar OKKAN (Diyarbakır İl Emniyet Müdürü) Necip Hablemitoğlu (Gazeteci Tarihçi Yazar), Hrant Dink (Ağos Gazetesi Yayın Yönetmeni) Muhsin Yazıcıoğlu (BBP Genel Başkanı) Susurluk, Ergenekon, Çukurca gibi davalarda neden PÖH ‘ün ismi kullanılmıştı?
    CIA başta olmak üzere Alman İstihbaratı BND tarafından güdüme alınmak istenen Özel Harekât Polisinin bu ülke için verdiği gerçek mücadelesi ile o gece şehit düşen kahramanların gizemli geçmişlerine tanık olacaksınız. Bu kitabı okuduğunuzda en yakınınızın Özel Harekat Polisi olmasını isteyeceksiniz?







  • Açıkçası böyle olaylar yaşandıktan kısa bir süre sonra yazılan kitapları almak konusunda pek emin değilim. Zira her şey açık ve tarafsız yorumlanmayabiliyor yahut kaynak konusunda daha temelsiz hareketlerde bulunulabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.