Şimdi Ara

Dar Omuz Geniş Kalça Nasıl Daha İyi Olurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum bu.Yaklaşık 1.5 senedir yapıyorum ama bi estetik yok vücütta. İnsanın tüm motivasyonu gidiyor. Gerçi 1.5 senedir yapıyorsun daha yeni mi gitti derseniz antrenman tarzlarını değiştiriyorum. Önce 6-7 aydır fitness çalıştım şimdi son 6-7 aydır da dışarda antrenman yapıyorum.yani barfiks,dips,squat,şınav,lunge ve bu barfiks ve dips demirleriyle bacak kaldırarak karın çalışıyorum.
    İşte arkadaşlar çalışma şeklim böyle. Kas kazandım mı kazandım ama estetik olarak fazla bir ilerleme yok. Belden yukarısı küçük görünüyor, omuzlar dar.
    Demek istediğim arkadaşlar benim gibi olup iyi sonuca ulaşan veya ulan birilerini gören, yapabileceğim bir taktik öneren var mı? Aşağıya da vücut ölçülerimi yazayım
    Omuz=112 göğüs=102 bel=81 bacak=56
    Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:12:36 >
  • Up

• Bastigin agirliklari yazsana.

Ben 90 kilo squat 40 kilo bench (2ay) yaptigimdan rahatsiz oldum ve programdan bacak antrenmanlarini cikardim cidden ust vucudum cok gucsuz kaldi ve ust bacak bolgesi iyice kalinlasti dar pantolonlarimi giyemez oldum iki ayda ki kilom da az. Bacak icin sadece body weight pistol ve kalf yap guclendirmek icin squati cikar deadlift illa yapcaksan sumo dead yap programin ust vucut agirlikli olsun istiyorsan benimkini pmden vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: clintfastfood

Arkadaşlar sorunum bu.Yaklaşık 1.5 senedir yapıyorum ama bi estetik yok vücütta. İnsanın tüm motivasyonu gidiyor. Gerçi 1.5 senedir yapıyorsun daha yeni mi gitti derseniz antrenman tarzlarını değiştiriyorum. Önce 6-7 aydır fitness çalıştım şimdi son 6-7 aydır da dışarda antrenman yapıyorum.yani barfiks,dips,squat,şınav,lunge ve bu barfiks ve dips demirleriyle bacak kaldırarak karın çalışıyorum.
    İşte arkadaşlar çalışma şeklim böyle. Kas kazandım mı kazandım ama estetik olarak fazla bir ilerleme yok. Belden yukarısı küçük görünüyor, omuzlar dar.
    Demek istediğim arkadaşlar benim gibi olup iyi sonuca ulaşan veya ulan birilerini gören, yapabileceğim bir taktik öneren var mı? Aşağıya da vücut ölçülerimi yazayım

omzun genetik olarak sanırım çok ince. Yada çok zayıfsın. Benim sporda 1.ayımda omuz ölçüm 124 tü. Omzuna yüklenmelisin Belin yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Bastigin agirliklari yazsana.

Ben 90 kilo squat 40 kilo bench (2ay) yaptigimdan rahatsiz oldum ve programdan bacak antrenmanlarini cikardim cidden ust vucudum cok gucsuz kaldi ve ust bacak bolgesi iyice kalinlasti dar pantolonlarimi giyemez oldum iki ayda ki kilom da az. Bacak icin sadece body weight pistol ve kalf yap guclendirmek icin squati cikar deadlift illa yapcaksan sumo dead yap programin ust vucut agirlikli olsun istiyorsan benimkini pmden vereyim.

Kardeşim işte dediğim gibi son 6-7 aydır vücut ağırlığıyla çalışıyorum. Kaldırdığım ağırlık yok.
    Senin programına da bakmak isterim. İstersen buraya at. Vücudu benim gibi olanlar da fikir sahibi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerks

quote:

Orijinalden alıntı: clintfastfood

Arkadaşlar sorunum bu.Yaklaşık 1.5 senedir yapıyorum ama bi estetik yok vücütta. İnsanın tüm motivasyonu gidiyor. Gerçi 1.5 senedir yapıyorsun daha yeni mi gitti derseniz antrenman tarzlarını değiştiriyorum. Önce 6-7 aydır fitness çalıştım şimdi son 6-7 aydır da dışarda antrenman yapıyorum.yani barfiks,dips,squat,şınav,lunge ve bu barfiks ve dips demirleriyle bacak kaldırarak karın çalışıyorum.

omzun genetik olarak sanırım çok ince. Yada çok zayıfsın. Benim sporda 1.ayımda omuz ölçüm 124 tü. Omzuna yüklenmelisin Belin yeterli.

Aynen kardeşim genetik olarak şanssızım bu konuda. Finaller geçsin salona başlıcam bakalım. Üst vücuda yüklenicem bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.