Şimdi Ara

Dar Alanlarda Mermer Silim ve Cilalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok küçük bir banyom var ve ne yapmaya çalıştılarsa banyo mermerlerinden cilayı sökmüşler, büyük araba fırçalarıyla duvarlara aşındırıcı bir madde sürülmüş ve bırakılmış. Bunu cam gibi ve simsiyah mermere yapmışlar. Hangi firmayı aradıysam hiçbiri gelip silim cilalama yapmak istemedi ya da lüks otel lobisi kadar fiyat çekti. Alan dar büyük silim cihazları içeri girmez, zaten yüzeyin çoğu duvar. Ben temizleme malzemesi kullandıkça da daha kötü oldu. Bana kalsa üstüne kaplama yaptırıp kurtulurum ama ev benim değil. O büyük makinaların işini yapabilecek hesaplı ve kullanımı kolay el aletleri var mıdır? Kendim yapabilir miyim? Bu konuda deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cananb -- 3 Haziran 2015; 20:30:59 >

• Evinde zımparalanacak alan ufak ise normal bir el sipiraline cırt zımpara takarak yapabilirsin fakat yüzeyde eşit seviyeleri yakalaman çok zor.
    Numune mermerlerin hatalarını (bunlar 10cmx10cm) ufak oldukları için cırt zımpara ile yaptırıyordum.
    Zımparalanacak yüzeye göre 180 den 220 ye hatta daha incesine kadar zımparalamak gerekiyor.

Ama alan büyük ise abrasiv makinalarının ufağını daha görmedim. Eve sığabilecek abrasiv makinası var ise onun ile yapılır yok ise söktür tekrar yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.