arkadaşlar download accelerator plusprogramı vra ve uninstall yapmaya çalışınca bi pencere açılıyo ve install dosyasını bulmamı mı istiyo tam anlamadım.. ya sonuç itibariyle silemiyorum.. bunu nasıl siliceğime dair bi fikri olan var mı ??
ya hiç fikri olan yok mu ???
önce yapmadıysan dap ı disabled yap yani etkisiz hale getir
uninstall menüsünde disable var ve ordan disable yaptım ama bu sorunumu çözmüyoki ben tamamen kaldırmak istiyorum..
PRG filesten silebilirsin. oradan dosyayı ara bulabilirsin. ben de yüklü şu anda. ama sildim tekrar yükledim. ayrıca prg yi sildikten sonra bazı programlar masa üstündeki simgeleri kalkmıyoo. o seni yanıltmasın. direk sil... ayrıca bence çok yararlı bir prg neden silmek istediğine anlam veremedim. neyse sen bilirsin kolay gelsin...
Hocam programı tekrar kur. Sonra unistall yapmayı dene.. bi sorun çıkmaması lazım..
programı silmeye çalışmamın nedeni dogru dürüst çalışmaması.. silebilirsem eğer tekrar yükleyecem. ama programda ters giden bişeyler var.. prg ekle kaldırdan silmeye çalıştıgımda da install.log isimli bi dosyayı bulmamı istiyo ? galiba bu dosya yok.. ben program files teki dap klasörünü kısayollarını silersem tam anlamıyla kurtulmuş olurmuyum ? yoksa başka bi program vvarmı bunu silebileceğim..