Şimdi Ara

Dany Gelirse Ümidi Keserim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım dany haberleri doğru değildir. Lescot falan derken dany alınırsa yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelirse bundan sonra ne maç izlerim bu yönetim ve başkan gidene kadar, nede forma falan alırım.

• Şahsen Beşiktaşlılığımı dondururum bunlar gidene kadar

• Ya arkadaş yok öyle bişey bir de iyi gün taraftarları çıkıyor meydana Beşiktaşı iyi oyuncuları var diye mi tutuyosunuz siz bu takım 8 yıl ydyi çekti önder hoca buna izin vermez az bir sabredin biraz sabır

• Dany'i Sivok'a 100 kere tercih ederim, TR ligi icin bicilmis kaftan adam, zaten olgun atak yok, kontralarda da Dany kimseyi gecirmez. Gecis icin TR ligi icin daha iyi bir secenek olamaz, mantik cercevesinde cok dogru bir secim olur ama R10 , Lescott konusmalarinin uzerine oldugu icin yadirganiyor.

• Başkan yalanladı haberi

Ayrıca istediği kadar iyi olsun neden kontenjan sıkıntısı yaşayan rakibime iyilik yapayım?

• son derece gereksiz bi konu. yalandan öte değil danynin alınması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Fernandes'i keseceğim"
    11 yıl önce açıldı
    Şaka maka Fatih Terim geldi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Dany'i Sivok'a 100 kere tercih ederim, TR ligi icin bicilmis kaftan adam, zaten olgun atak yok, kontralarda da Dany kimseyi gecirmez. Gecis icin TR ligi icin daha iyi bir secenek olamaz, mantik cercevesinde cok dogru bir secim olur ama R10 , Lescott konusmalarinin uzerine oldugu icin yadirganiyor.

sezon başı sezerler,serdarlar,eneramolar da hep böyle diye diye geldi şimdi göndermeye yer arıyoruz,sütten dolayı ağmızımızda 3. derecede yanık oluşmuş,ama biz hala dersimizi alıp yoğurdu üfleyerek yemiyoruz.Hata dediğin 1 olur 2 olur kimse kusura bakmasın Dany ve benzeri gibi rakiplerimizin çöp gözüyle baktığı oyuncular alınacaksa Fikret Orman yönetiminin gözümde hiç bir değeri kalmaz,bu zamana kadar sürekli destekledim ama transfer konusunda sürekli hata yapmalar,anadolu takımlarının,rakiplerimizin çöplerini toplamalar ve toplamakta ısrar etmeler artık taraftarın sabrını taşırıyor bu durum,tamam stad'ı yapıyorsun demirören yıllardır kazmayı vuruyoruz deyip hiçbir girişimde bulunmadan bizi kandırdı,fikret orman ise gelir gelmez birçok sıkıntı atlatarak stad projesini hayata geçirdi bu konuda takdir ediyorum ama transferde hep fiyasko yaşattı takıma alıcam deyip alamadıkları ayrı,aldıkları ise ayrı başarısızlık oldu,tamam para yok bunun farkındayım gidip 10 milyon euro'ya futbolcu da alın demiyorum ama para yok derken sezer'e bonservis verdik hiç oynatmadık para boşa gitti ki üstelik bu rakibin çöp oyuncusu olduğu bilinerek alındı,sezer'e verilen 1.5 milyon euro'yu daha iyi kullanamaz mıydık peki,para yoksa böyle şeylere neden çarçur ediliyor,Oğuzhan'ı biz 500 bin euro'ya aldık,o kadar da izleme ekibi kurduk,Önder Özen'i getirdik bunlar yeni Oğuzhan'lar bulamaz mıydı da Fikret Orman ısrarla Sezer'i aldırdı takıma,üstelik güya artık futboldaki bütün sorumlu Önder Özen olacaktı Fikret Bey transfere karışmayacaktı,madem profesyonelleşiyoruz deniyor hiç bir işe karışmasınlar sportif anlamda.

• quote:

Dany'i Sivok'a 100 kere tercih ederim, TR ligi icin bicilmis kaftan adam, zaten olgun atak yok, kontralarda da Dany kimseyi gecirmez. Gecis icin TR ligi icin daha iyi bir secenek olamaz, mantik cercevesinde cok dogru bir secim olur ama R10 , Lescott konusmalarinin uzerine oldugu icin yadirganiyor.

+ sonsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dany gelmezse yine danyi sivokun önünr koyabilcekmisin?

• sezer haberleri çıkınca da önder özen izin vermez dendi, eneramo haberleri çıkınca kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilince falan da dendi bunlar ama hepsi de geldi şimdi gönderilmeye uğraşılıyor. yönetim bazı konularda oldukça başarılı takdir ediyorum ama transfer meselesine gelince resmen fiyaskolar. elle tutulur iyi transfer denebilecek bi oğuzhan bi olcay geldi onları da zaten ibrahim altınsay sayesinde aldık. kabul edelim transfer yönünden çok hatalı yollara giriyor yönetim. ipleri komple önder özene bıraksalar çok daha iyi olurdu
  • Robaldinho gelmedi diye Fikret Orman gitsin diyecek değilim ancak dany alınırsa fikret orman,yöneticiler,Önder özen,ve Biliç bırakıp gitsinler.Bu haberin çıkması bile rezillik.Fenerin, galatanın işine yaramaya bizim işimize neden yarasın? Eğer fenerden gsden oyuncu istiyorlarsa 11de oynayanları isterim başka olmaz.Örneğin fenerden Egemen,gökhan gönül, gsden selçuk,muslera gibi ...
  • Bazı arkadaşlar lütfen bu takımı tutmasın lütfen
  • Bizim forumdada konusu vardi orayada yazdim Dany her ne kadar arada sacmalasada CL seviyesinde bir oyuncu . Bana sorarsaniz tek gonderilme sebebi yabanci sinirindan yer acmak , yoksa maasi da az en kotu yedek beklerdi .
  • dany mükemmel oyuncu umarım karabük e kiralık gider aklını başına alır ve çeyrek final oynadığımız zamandaki gibi oynar yoksa üzülürüm gidişine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Umarım dany haberleri doğru değildir. Lescot falan derken dany alınırsa yazıklar olsun.

ferdi ve ozyinin bi tık ustu bi adam alıp orda rekabeti üst düzeye çıkarmak varken sezeröztürk alınıyo .eneramoyu beyenerim ligin en iyi contra atak st si itarazım yok. ama bana lulaku defeo edebayor mitrolu deyib bunu alıyosan .sonra pedroya kerime mütiş bolservisler verim 1dk bile oynatılmayınca ümüdü kesmeyip . eskude pedro totomanın önünde olan dani gelirse umudunu kesiyosan enteresan .
  • Böyle bişey var mı gsnin artıgını alıp gs ile şampiyonluk yarışına gireceksin?
  • Beğenmiyorsunuz ama dany iyi bir defans. Bizim artığımız filanda değil sürekli kullanıyoruz adamı. Ben olsam kesin alırdım.
  • başkan yalanladı zaten tartışmaya lüzum bile yok.
  • Karabük vazgeçmiş, ne olursa olsun almayacağız demiş.. Rakibimiz kalmadı beyler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.