Şimdi Ara

Danshi Koukousei no Nichijou [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Danshi Koukousei no Nichijou [ANA KONU]

Komedi ağırlıklı bir mangadan uyarlanan serimiz Komedi, Okul, Gençlik ve Hayattan Kesitler türleri içinde barındırıyor.

3 kafadar ana karakterimiz var Tadakuni, Hidenori ve Yoshitake. Gittikleri lise erkek lisesi olduğundan bunun sıkıntısını yaşıyorlar ve bundan dolayı karşı cins ile karşı karşıya kaldıklarında çoğu zaman ne yapacaklarını bilmiyorlar. Kısaca animemiz Tadakuni, Hidenori, Yoshitake ve diğer arkadaşların erkek lisesindeki komik ama gerçekçi gündelik hayatlarını anlatmaktadır.

Şiddetle tavsiye edilir.
    Öncelikle bakıldığında liseli animesi gibi gözüksede, bana lise yıllarımı anımsatmıştır. İlk 2 bölümü izleyin. Ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksınız. Ayrıca biraz türk mizahıda barındırıyor

1. Bölüm için Tıklayın
    ilk bölümü izleyin pişman olmayacaksınız

• Vizelerden sonra başlamayı düşündüğüm bir seri. Ayrıca myanimelist'te güzel puanı var.
  • ingilizce sub lu link varmı? dl için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

ingilizce sub lu link varmı? dl için

Animeyi sage diye bir grup çevirmiş başka çevirende göremedim.
    http://www.baka-updates.com/groups/info/name/sage

burda torrenti varda iner mi bilmiyorum.grubun irc side var ama orda bu animeyi koymamışlar download olarak
  • İlk bölümünü izledim, gülmekten karnıma ağrılar girdi. Onizukadan beri bu kadar gülmemiştim.
  • Bugün bütün bölümleri izledim ve gerçekten beğendim..

Bölümlerin bazı yerleri sıkıcı ve anlaması zor olsa da çok güzel bir anime tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitirince yorum yazarım.
  • Edebi kız beni bitiriyor yav

• Gundam hayranı olmayan bir kişi bu Kick The Can bölümündeki bolivian army last stand hissiyatını ve sonda akan akan manlytears'leri anlayamaz.
  • Çok başarılı olmuş.

@Madao

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 6 Ağustos 2014; 14:08:34 >

• İzlediğim en komik anime.Adamı gülmekten felç ediyo
  • Mangasını biz çevirmekteyiz, okumak isterseniz...

www.aniourya.org
  • Arada açar rastgele izlerim gülmek istiyosanız yeni bi sekme açın ve ilk bölümünü izleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.