Şimdi Ara

Danimarka Vizesi. Bir sorunsal.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Ocak ayında -kısmetse- Danimarka'ya 4 aylığına okumak için gidiyorum. Vize için gerekli bütün evrakları topladım, vize parasını yatırdım. Bursa'da yaşıyorum ve bu bölgeye İstanbul Danimarka Başkonsolosluğu bakıyormuş. Şimdi soru şu: ben direk olarak bu belgelerle gidip vizeye başvurabilir miyim? Yoksa randevu ile mi çalışıyor bu işler? İnanın resmi bütün websitelerine baktım randevu diye bişi göremedim. Bir de gittiğimde bana randevu almanız gerekiyordu demesinler diye önlem almak istiyorum.
    Teşekkürler.



  • Genelde randevu ile oluyor bu işler. Ayrıca önüne gelen Konsolosluğa girmesin diye bir firma ile anlasmis olabilirler.Tipki ingiltere gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 5 Aralık 2013; 11:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse zor oldu ama cevabını kendim buldum. Ne biçim iş yapıyorlar anlamıyorum. Karman çurman websiteleri yapıyorlar insanın kafası karışıyor. Konsolosluğa bile sokmuyorlarmış artık. Aracı firma ile işi hallediyormuşsuz. Taşeron firma yani. Belki benim gibi duruma düşen birine yardımcı olur diye silmiyorum.
  • Necessa®i kullanıcısına yanıt
    Selam
    Ben de öğrenci vizesine başvuracağım. Seyahat sağlık sigortası için okuldan mı evrak isteyeceğim? ve pasaportun geçerlilik süresi vize bitiş tarihinden 6 ay daha geçerli olmalıdır koşulu kafamı karıştırdı. yani ben 2 yıllık vize alacağım ama pasaportumun 1,5 yılı kaldı extra defter masrafı filan Türkiye de zaten pasaporta harcadığımız paraya acıyorum kısacası 3 yıla mı uzattırmalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.