Gercekten iyi olmuş, değişiklik güzel olmuş. Ama kasa içindeki renk daha açık olsa super olucakmış. Fosforlu sarı yada açık mavi gibi siyaha tam uyum sağlarlardı. Işık olayı biraz fazla gibi geldi bana. Sanki minibüsçü kasası gibi olmuş
sıkı çalışmışsın tebrikler kasan hoşuma gitti
Güzel yapmışsın ya.Yetenek işte.Tebrik ederim.
Bu kasanın aynısından bende var. Eski bilgisayarımın kasası. İçerde öyle yatıyor. Gri renkte. Eger modlamak için almak isteyen arkadaş varsa uygun fiyata verebilirim. PM atın yeter.
Arkadaşım valla heLaL olsun ne diyim. Emeğin yeter bu kasaya ...
Bırader elıne emegıne yuregıne saglık super olmus ugrastıgına fazlasıyla deymıs herseyı kendın tasarlayıp yapmıssın we cok guzel olmus... banada stıcer konusunda yardımcı olursan cok sewınırım Feel hurricane II kullanıyorum alew desenı dusunuyorum...
gercekten harcanan emek ve sonucta cikan guzel mode ozellıkle plexı cok hosuma gıttı o desen
ellerine sağlık süper olmuş
çok süper olmuş kardeş kasayı nerden nereye getirmişin tebrik ederim öteki parçalarıda çok süper ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------
süper olmuş.tebrikler.
hojam güzel olmuş emeğine sağlık
süper olmuş
güzel
çok başarılı ve çok güzel bir açlışma ellerine sağlık güle güle kullan..
Kaçıııııııııın hortlaaaaak!!!!!!!!!!!
İMDAAAAAATTT HORRRRTTTLAAAAKKK !!!!!
yine bir konu hortlatma vakası ile karşnızdayız bu kez konuyu hortlatan g.h.o.s.t (adından anlaşılıyor çaktırmayalım) ama iyi olmuş bu konuyu ben ilk defa gördüm hemn kaçalım lalam durumu