Şimdi Ara

^^DaNgErOuS Mod + Lcd Mod 2x16 + Alıcı Moddd + YENİLENDİİİİİİ^^ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
26.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amma uğraşmışın, çok janjanlı bana göre değil ama güzel
  • Eline sağlık. Güzel çalışma olmuş
  • Güzel çalışma
  • Yorum yapan her arkadaşa çok teşşekürler... Sticker vb. konularda elimden geldiğince yarım etmeye çalışırm arkdaşlar.
    Hortlattım gibi bişy oldu ama kusura bakmayın google da denk geldim kendi konuma :)
  • Harika çalışma olmuş, ellerine sağlık
  • yan kapağa plexsi taktınız siz hava boşluğu koymuşsunuz ama bazı mod yapan arkadaşlarımda gözüme çarptı sistem o kasada boğulmuyormu ısınmıyormu daha fazla ayrıca bende başladım konuma bakarsanız bende kasayı boyadım.Ben kasanın içine kablo yığının önlemek için kablo kanalı takacağım ve öyle toparlıyacağım. Kablo kanalı ile iğrenç görüntüler kalkacak bence sizin fikriniz ne olur bilemem. Ama almak isterim. Arkadaşım öncelikle seni tebrik ediyorum el işçiliğin süper. Bizim malzeme kısıtlı olduğundan fazla hard moda giremiyoruz. Malzeme derken kesim aletleri filan falan..Ama elimden geldiğince kendim olan malzemeyle güzel modfiye çıkartacağım. Diğer mod yapan arkadaşlarıda tebrik ederim. Mod olayı yayılmadan biz yabancılara bakıp şaşırırdık ve gözümüz takılı kalırdı. Şimdi donanimhaberdeki Türk kardeşlerimze bakara hayran kalıyoruz. Tek donanimhaberdeki değil diğer sitelerdeki arkadaşlarımızada tebrikler tabiki öncelik donanimhaber

• Güzel bir çalışma olmuş emeğe saygı doğrusu...
  • 10 numara çalışma olmuş.tebrikler
  • çok süper Şokkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machine_up -- 2 Temmuz 2010; 2:12:27 >
  • hocam cok emek vermıssın gercektende ortaya guzel bı calısma cıkmıs calısma kadarda cekılen kalıtelı resımlerde ısın fotolama kısmınında hakkını vermıssın fakat eklemeden gecersem bu gece uyumam acıkcası tabe zevk meselesı olarak herkezın zevkıne saygım var fakat amac burda yaptıklarımızı veyahut yapacaklarımz yada yaptıklarımızdakı artı ları veya eksılerıde yazmamız gerekır ben calısmanda daha ıyı olabılırdı dıyebılecegım bır kac noktaya temas etmek ıstıyorum aynı kasadanda bende mevcut kasanın kapak uzaktan fena durmuyor fakat ınce bakıldıgında tam olarak oturmadıgını tesbıt ettım yakından bakam sansımız olmadıgından net soleyemesemde o kapak oturmamıs usten mandallı bır kapak kullanılan kasada ben derımkı kapak sacını kesıp bır calısma daha orjınal sonclar verebılırdı ayrıca kasanın 10 numara gorunmekte olan on kısmı yukarıdan ınen 2 serıt ıle bana bogucu geldıgınıde eklemek ısterım flexıde kullandıgın kolon cemberıde dıkkatımı ceken en buyuk artılardan olmustur gercekten sıradısı bır dusunce ve gercekten estetık bakımdan goş durmus +ve- ler tartıldıgında 10 uzerınden 10 verılecek bır calısma olmus elınıze saglık

• Çok güzel hepsi. Eline sağlık.
  • güzel olmuş tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıçaziz

hocam cok emek vermıssın gercektende ortaya guzel bı calısma cıkmıs calısma kadarda cekılen kalıtelı resımlerde ısın fotolama kısmınında hakkını vermıssın fakat eklemeden gecersem bu gece uyumam acıkcası tabe zevk meselesı olarak herkezın zevkıne saygım var fakat amac burda yaptıklarımızı veyahut yapacaklarımz yada yaptıklarımızdakı artı ları veya eksılerıde yazmamız gerekır ben calısmanda daha ıyı olabılırdı dıyebılecegım bır kac noktaya temas etmek ıstıyorum aynı kasadanda bende mevcut kasanın kapak uzaktan fena durmuyor fakat ınce bakıldıgında tam olarak oturmadıgını tesbıt ettım yakından bakam sansımız olmadıgından net soleyemesemde o kapak oturmamıs usten mandallı bır kapak kullanılan kasada ben derımkı kapak sacını kesıp bır calısma daha orjınal sonclar verebılırdı ayrıca kasanın 10 numara gorunmekte olan on kısmı yukarıdan ınen 2 serıt ıle bana bogucu geldıgınıde eklemek ısterım flexıde kullandıgın kolon cemberıde dıkkatımı ceken en buyuk artılardan olmustur gercekten sıradısı bır dusunce ve gercekten estetık bakımdan goş durmus +ve- ler tartıldıgında 10 uzerınden 10 verılecek bır calısma olmus elınıze saglık

özellikle zaman ayırıp + ve - lerden bahsetmiş olman çok hoş teşekkürler, evet kapak konusunda sana katılıyorum ama ozmanlar kapak sacınn kesimi çok kafamı kurcalamıştı istediğim kadar güzel olması için tek yol lazerli kesimdi ama onuda bulamamıştım buralarda, o yuzden böle bir çözüm düşündüm.

Yorumlarınız için herkese çok teşekkürler...

DH nin bu bölümüne bakıp ta mod yapmadan geçmeyin derim :) hayatımda unutamıcağım zamanlardan biriydi kesinlikle ve ilerde çocuklara anlatılıcak esaslı hikayeler arasında :) birde resimlerle gösterirrsek onlarıda aşılamış olurz :) tabi artık o devirde kasa bulabilrlerse modlarlar

• kasa güzel olmuş..... bişey sorcam o fan göbeğine koyduğu şey ney ben koyucak bişey bulamadım bi fikri olan varmı
  • yokmu fikri olan
  • gördükçe çıldırıyorm harika olmuş
  • 10 Numara Mod Olmuş Eline Sağlık
  • kardeşim modun çok güzel olmuş eline sağlık plexiye taktığın yuvarlak parça vedir bide fana taktığın ve bunları nerden bulabilirim bi yardımcı olumusun
  • Bu konu benim karşıma nerden nasıl çıktı bilmiyorum ama herkes görsün. Up!

Eski güzel günler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.