Şimdi Ara

DANET Fermente Kangal Sucuk 400 Gr / 12,95 TL / A101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başakşehir / Kayaşehir şubede gördüm. Mağazaya özel mi bilmiyorum. 18-19 mayıs diyordu etikette.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sucuğu bir kere aldım acayip lezzetliydi, daha sonra bulamadım. Bi bakayım insallah vardir markette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger magazalarda durum nedir? Bi haber ederseniz iyi olur. Dun kasapta sucuk sordum kilosuna 50 istedi

Vazgectimhttps://www.sikayetvar.com/danet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 18 Mayıs 2017; 17:25:39 >
  • Kilosu 32.75 e geliyor

• Pi kullanıcısına yanıt
    Boşverin hocam,marka farklı ama A101 den CP piliç sosis almıştım.çok değil 1 hafta içinde leş gibi oldu daha yüzde 80 i duruyordu nerdeyse dışı falan yumuşadı ellediğimde sosis elimde dağılıyordu.

• Bu sucuğu daha önce yine a101 de kampanyaya giren Torku fermente sucuk ile karşılaştıracak olursak Torku lehine bayağı fark var,yani Torkunun lezzeti ve yağ oranı vs çok daha iyiydi.Danet fermente ise biraz daha yaş gibi.

• Happy center da danet fermante kg 29.90 tl den satılıyordu daha önce bu markadan hiç almamıştım bu nedenle 1 kangal aldım deneyip beğenince bir iki kangal daha alayım dedim ama kalmamıştı Bu akşam eve giderken birdaha bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 18 Mayıs 2017; 18:5:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Boşverin hocam,marka farklı ama A101 den CP piliç sosis almıştım.çok değil 1 hafta içinde leş gibi oldu daha yüzde 80 i duruyordu nerdeyse dışı falan yumuşadı ellediğimde sosis elimde dağılıyordu.

En iyisi yine kasaptan almak olacak saniyorum. Ulan aksam aksam canim çekti. Oysa disaridan daha yeni geldim

• Pi kullanıcısına yanıt
    zaten seçiciyim önüme geleni her şeyi yiyemem şikayetvardaki gibi bir durum çıksa karşıma yemeye küserdim.

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Digerlerinde de çok farkli durum yoktur herhalde Ama insan bilmeyince yiyor iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Aynen nerden bilebiliriz üretim aşamasını :) neler yiyoruzdur Allah bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: unutulmaz37

Happy center da danet fermante kg 29.90 tl den satılıyordu daha önce bu markadan hiç almamıştım bu nedenle 1 kangal aldım deneyip beğenince bir iki kangal daha alayım dedim ama kalmamıştı Bu akşam eve giderken birdaha bakayım

Bende happy den aldım ama çok yağlı çıktı. Bu sabah kızarttım tavada. Yağ zaten koymuyorum ama çıkan yağ çok fazla idi. Danet alacaklar bunu göze alsın. Daha açılmamış bir kangal ile azıcık yenilmiş bir kangal daha var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.