Şimdi Ara

Dandik filmler neden imdb'de yüksek puanlar alıyorlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu filmi pek beğenmedim hatta hiç beğenmedim desem yeridir. Beni sarmadı ama böyle de bir konu açmaya gerek yoktu bence.

İmdb puanlarında Pılp Fuciton filmi nasıl o kadar üst sıralarda olur anlamış değilim. Ben filmi hiç mi hiç beğenmedim. Ama bu demek olmaz ki film kötüdür. Bana hitap etmez başkasına hitap eder o yüzden bu tür konulara gerek yok.
  • Bence Dram filmleri daha yüksek puan alıyor kalitesine göre buna tezat bir şekilde de Korku ve komedi filmleri düşük puan alıyor bence insanların dram filmlerini sanatsal yönüyle bakmalarından kaynaklanıyor olabilir bilemiyorum fakat bir filmde önemli olan iyi vakit geçirmek , eglenebilmek olmalı bazen oyunculuklar senaryonun sağlamlıgıda önemli fakat bir film benim iyi vakit geçirmemi sağlamışsa türü ne olursa olsun benim için iyi bir filmdir... IMDb top listesinde yer alan ve aklımda kalan tek komedi filmi Big Lebowski bencede yerini hakeden bir komedi filmi fakat daha fazla olmalıydı örnegin The CUble Guy filminin bu kadar düşük puan almasın hiç anlıyamıyorum
  • @sniper ; Filmlerin sinemacılar için yapıldığını ima eden sensin.Bir yorumlarına bak , kim izleyici gözünden kim sinemacı gözünden bakmış.
    Ben neyden kıvırmışım acaba söylermisin bana?1 yıl önce iddia ettiğim şeyi hala savunuyorum sen kıvırdığımı nasıl söylersin.
    Verdiğin örnek o kadar abes ki , mantık çerçevesinde değerlendiremedim bile.
    Evet takılmıyorum , filmden alabileceğim zevke bakıyorum.Peki sen filmi nerenle izliyorsun burnunla mı yoksa ağzınla mı yoksa elinle mi?5 duyu organı deyince bunlar geldi aklıma
    Sende amcanı seviyorsan cevap verme (lafa bak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

@sniper ; Filmlerin sinemacılar için yapıldığını ima eden sensin.Bir yorumlarına bak , kim izleyici gözünden kim sinemacı gözünden bakmış.
    Ben neyden kıvırmışım acaba söylermisin bana?1 yıl önce iddia ettiğim şeyi hala savunuyorum sen kıvırdığımı nasıl söylersin.
    Evet takılmıyorum , filmden alabileceğim zevke bakıyorum.Peki sen filmi nerenle izliyorsun burnunla mı yoksa ağzınla mı yoksa elinle mi?5 duyu organı deyince bunlar geldi aklıma

Zipbo.Önceki msjıma bakmayacağım zamanım yok.Seni nasıl hafızamdan silmişsem ne yazdığınıda hatırlamıyorum ne olacak şimdi..Dur bakayım özet geçcek bişeler bulalım yukarıdan. 'yok kamera açısıymış , yok kurguymuş , yok film hangi sanat akımlarından izler taşımış bunları biz anlayamayız.
    Sen daha ne yüzle yazıyorsun onu anlamadım ben.Sen benim bakış açımı profesyonel olarak mı nitelendiriyorsun?Seni 2 msj da tanımamış olsan gururum okşanırdı ama tanımış oldum malesef.Ben haftada 2 bilemedin 3 film seyrereden işinde gücünde bir adamım.Sanmaki senin şu saydığın FİLMLERE ÖZGÜ sıfatlardan anlayan tek insanlar yapımcılar..Arkadaşım beni dahada tartışmanın içine çekme sen önce zilyon tane IMBD kullanıcısyla niye kafan uyuşmuyor onu bul.Burada kafan uyuşmuyor bile verdiğin örnekte abesle iştigal oldu.İroni oldu ironi.Gerisini sen hesap eğle.

• Kime göre dandik ?

Sen begenmedin diye listeye girmesin mi yani ? Oldu pasam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holywood filmleri 2-0 sıfır önde başlar onun dışında öyle dandik olupta yüksek alan film azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

@sniper ; Filmlerin sinemacılar için yapıldığını ima eden sensin.Bir yorumlarına bak , kim izleyici gözünden kim sinemacı gözünden bakmış.

Zipbo.Önceki msjıma bakmayacağım zamanım yok.Seni nasıl hafızamdan silmişsem ne yazdığınıda hatırlamıyorum ne olacak şimdi..Dur bakayım özet geçcek bişeler bulalım yukarıdan. 'yok kamera açısıymış , yok kurguymuş , yok film hangi sanat akımlarından izler taşımış bunları biz anlayamayız.
    Sen daha ne yüzle yazıyorsun onu anlamadım ben.Sen benim bakış açımı profesyonel olarak mı nitelendiriyorsun?Seni 2 msj da tanımamış olsan gururum okşanırdı ama tanımış oldum malesef.Ben haftada 2 bilemedin 3 film seyrereden işinde gücünde bir adamım.Sanmaki senin şu saydığın FİLMLERE ÖZGÜ sıfatlardan anlayan tek insanlar yapımcılar..Arkadaşım beni dahada tartışmanın içine çekme sen önce zilyon tane IMBD kullanıcısyla niye kafan uyuşmuyor onu bul.Burada kafan uyuşmuyor bile verdiğin örnekte abesle iştigal oldu.İroni oldu ironi.Gerisini sen hesap eğle.

Peki bana filmin hangi sanat akımlarından etkilendiğini söylermisin?
    İmdb yi baz almazsak , filmi beğenmeyen kişi daha çok var.Bu açıdan bakılırsa anormal olan filmin beğenilmesi oluyor.
    Hakaret etmeden tartışmayı bilmeyen şahıslara cevap bile verme gereği duymuyorum.

• Birader, tamam anladık, beğenmedin filmi. Neden bu kadar uğraşıyorsun bu filmle? Kendinde olan bir eksikliği mi bastırmak istiyorsun? Filmi beğenip,beğenmemek zevk işi değildir sadece. İşin içine birikim diye tabir ettiğim çok önemli bir kavram da girer. Bir kere de tamam ben anlamamış olabilirim, belki beni aşan bir filmdir diyemiyor musun? Burada seni aşağılamak gibi bir niyetim yok. Ama insanlar yetersiz oldukları bir konuda, bu kadar kesin laflar etmeyi nasıl başarıyor, akıl sır erdiremiyorum doğrusu.

Hee bu yazdıklarım filmin ağır ve derin bir film olduğunu belirtmek için değildi. Öyle bir şey de yok zaten. Film sade bir anlatıya sahipti. Hollywood'un tembelleştirdiği bir toplum olarak, filmlerde her dakika aksiyon bekliyoruz. Bu şekilde film izlediğinizi düşünüyorsanız -ki öyle gözüküyor- bu fikirlere sahip olmanız oldukça doğal karşılanabilecek bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theo Angelopoulos

Birader, tamam anladık, beğenmedin filmi. Neden bu kadar uğraşıyorsun bu filmle? Kendinde olan bir eksikliği mi bastırmak istiyorsun? Filmi beğenip,beğenmemek zevk işi değildir sadece. İşin içine birikim diye tabir ettiğim çok önemli bir kavram da girer. Bir kere de tamam ben anlamamış olabilirim, belki beni aşan bir filmdir diyemiyor musun? Burada seni aşağılamak gibi bir niyetim yok. Ama insanlar yetersiz oldukları bir konuda, bu kadar kesin laflar etmeyi nasıl başarıyor, akıl sır erdiremiyorum doğrusu.

Hee bu yazdıklarım filmin ağır ve derin bir film olduğunu belirtmek için değildi. Öyle bir şey de yok zaten. Film sade bir anlatıya sahipti. Hollywood'un tembelleştirdiği bir toplum olarak, filmlerde her dakika aksiyon bekliyoruz. Bu şekilde film izlediğinizi düşünüyorsanız -ki öyle gözüküyor- bu fikirlere sahip olmanız oldukça doğal karşılanabilecek bir şey.

Ben uğraşmıyorum , konu eski.Yazıma alıntı yapılıyor , bir mesajınıza alıntı yapılmış diye mesaj geliyor mecbur bakıyorum bende.
    Beğenip beğenmemek zevk işidir.Ben senin zevk aldığın şeyden zevk almak zorunda değilim , boşuna dememişler zevkler tartışılmaz diye.Misal ben uçurtma uçurmaktan çok zevk alırım sen almazsın.Sen metal müzik seversin , ben pop severim.
    Filmde anlamıycak birşey yok.Benim zevkime hitap etmiyor , benim zevkim farklı senin zevkin farklı.Ben aksiyon aramıyorum , sadece hoş vakit geçirmek istiyorum.

Daha da uğraşmıyorum filmle , gerekirse konuya da editlerim.

• dediğin gibi imdb de saçma puan alan filmler var ama drive bunların arasına girmez puanını hak eden bir film
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.