Şimdi Ara

Dandik filmler neden imdb'de yüksek puanlar alıyorlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

drive filmi top 250 de ilk 100 e oynaması gereken bir film bence

öyleki bu yılın en iyi yapımlarından birisi belkide en iyisi idi

müziklerden tut kamera açılarına kadar uzun süredir böyle bir film izlememiştim

ha filmi beğenmezsin eyvallah ama ryan gosling e robot demek o kadar saçmaki

çünkü adamın ROLÜ o vermişler oynamış ha ne öyle olmuşta ne olmuş? jokerlikmi yapacaktı adam? öyle bir filme böyle donuk bir karakter giderdi zaten ki iyikide aksi olmamış

ve ek bişey dönüşüm arkadaşımında dediği gibi sizin mantığınızla clint eastwood da robot? o adamın bir kez olsun farklı bir yüz ifadesi takındığını görmedim arada bir sırıtmasını saymaz isek ha buna rağmen efsane aktörlerden birisi olarak gösteriliyor

biraz uzun oldu ama birisinin oyunculuğuna laf etmeden önce durup düşünmek gerek çünkü film eleştirmeye benzemez bu öyleki tekrar söylüyorum ryan gosling in rolü donuk,konuşmaktan hoşlanmayan,içine kapanık bir adamı canlandırmaktır ve bunuda layıkı ile yerine getirmiştir ha eğerki tek bu filmde değil oynadığı bütün filmlerde aynı şekilde donuk vs. olsa idi(örneğin keanu reeves) kabul ama ama ama...

İyi güzel yazmışsın da Keanu Reeves'e laf yok.

steven segal olsun hadi

Tamam o olur

• hiç beğenmedim bu Drive filmini bende.. çok sıkıcıydı ne var 8 puanlık bu filmde dedim bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sight

hiç beğenmedim bu Drive filmini bende.. çok sıkıcıydı ne var 8 puanlık bu filmde dedim bende..

Bu sıkıcılık konusunu biraz irdelemeliyiz bence.Yanlış anlama seni eleştirmiyorum ama bize gerek tv gerekse bizzat sinema salonlarında gösterilen aksiyon filmleri öyle bir enjekte edildi ki artık birazcık bile durağan filmlere sıkıcı demeye başladık.Tabi ki bu toplumdan topluma farklı etkiler yapıyor ama bizde işe yaradığı kesin.Zaten sinemamızda ve genel zevkimizde onu gösteriyor.
  • drive gayet akıcı ve güzel bir filmdir "dönüşüm" arkadaşın dediği gibi çok fazla aksiyon filmlerine maruz kaldığımızdan dolayı kaynaklanıyor alışınca bu sorun ortadan kalkıyor her film akıcı gelmeye başlıyor sadece dikkatli izlemek lazım çünkü aksiyon filmlerinde ister istemez dikkatiniz çekiliyor müziklerle ve görsel efektlerle...
  • Drive'ı izlemedim bilmiyorum ama mesela 50/50 filmi imdb'de bana göre hakkından fazla puan almış; 7.9, benim 6.5 puan verebileceğim bir filmdi. Türk Türk'e, Fransız Fransız'a, Alman Alman'a, Amerikalı Amerikalı'ya mı veriyor acaba yüksek yüksek puanları. Galiba öyle.
  • Arkadaşlar film işi tamamen zevk işidir, ben imdb de şimdiye kadar hiçbir filme 10 vermedim, 1 de vermedim kendime göre bir değer skalam var ona göre oyluyorum, sizde oylayın sizinde etkiniz olsun.

IMDB puanı tek başına hiçbir zaman filmi sizin beğeneceğiniz garantisini vermez, vermemelidir de..Her insanın, bir filmden çıkaracağı veya çıkarmayacağı farklı şeyler vardır.

Kişisel olarak ben bir filmde genel olarak en başta türüne, sonra puanına, konusuna, kimlerin oynadığına, kimin yönettiğine varsa fragmanını izleyip ona göre karar veriyorum.

Orijinalden alıntı: Xanderian

Arkadaşlar film işi tamamen zevk işidir, ben imdb de şimdiye kadar hiçbir filme 10 vermedim, 1 de vermedim kendime göre bir değer skalam var ona göre oyluyorum, sizde oylayın sizinde etkiniz olsun.

IMDB puanı tek başına hiçbir zaman filmi sizin beğeneceğiniz garantisini vermez, vermemelidir de..Her insanın, bir filmden çıkaracağı veya çıkarmayacağı farklı şeyler vardır.

Kişisel olarak ben bir filmde genel olarak en başta türüne, sonra puanına, konusuna, kimlerin oynadığına, kimin yönettiğine varsa fragmanını izleyip ona göre karar veriyorum.

+1

kesinlikle film zevk işidir. Tamamen hangi tarzdan ne tür filmlerden hoşlandığınıza bağlıdır. Mesela Yüzüklerin efendisi gibi bir başyapıtı beğenmeyen ama anaconda filminin hastası olan bir arkadaşım bile var

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...

• Aynı şeyleri düşündüm bende bu film için, inanılmaz sıradan ve bayağı bir senaryoyu üç beş sanatsal eklentiyle sıvamaya çalışmışlar. Film 8 puanını hiç bir tarafıyla hak etmiyor.

Acaba dedim, şu ryaaaaaaan goooooosling diye bağrış çığrış kendini yırtan ergen liseli kızlar mı verdi bu puanı?
  • Ben de şu avatar olayını anlamam ilk izlediğimde ikinci yarıda çıkıp gitmiştim. Dun avatar hayranı arkadaşımın evine gittim. Beni zorla izletti. Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi. Keza hızlı ve öfkeli serisi

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Aynı şeyleri düşündüm bende bu film için, inanılmaz sıradan ve bayağı bir senaryoyu üç beş sanatsal eklentiyle sıvamaya çalışmışlar. Film 8 puanını hiç bir tarafıyla hak etmiyor.

Acaba dedim, şu ryaaaaaaan goooooosling diye bağrış çığrış kendini yırtan ergen liseli kızlar mı verdi bu puanı?

+1

Ben güveniyorum açıkçası. Benim film anlayışımla örtüşüyor puanlamaları.

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Aynı şeyleri düşündüm bende bu film için, inanılmaz sıradan ve bayağı bir senaryoyu üç beş sanatsal eklentiyle sıvamaya çalışmışlar. Film 8 puanını hiç bir tarafıyla hak etmiyor.

Evet hepimiz ergen liseli kızız.Sende muhteşem bir film kültürü olan erişilemez birisin.

Orijinalden alıntı: tadigrat

Zevkler ve renkler tartışılamaz evet.. Nitekim bu filmde iyi olan hiçbişey yok hiçbişey..

Senin filmde görmek istediğine bağlı bu.Sen atraksiyon istiyorsan tabi ki boş gelir sana.Ama ben böyle bir şey beklemediğim için çok güzel zaman geçirdim ve gerçekten beğendim.

6 olması gerekir
  • Ben de neden bu kadar beğenildiğine anlam veremedim ve filmi beğenmeyenlere kesinlikle hak veriyorum. Bu film Avrupa menşeili durgun filmlere nazire yapılmak için çekilmiş. Ama unuttukları bir şey var ki o da filmin içini doldurmak. Zaten filmin baş karakteri günümüzdeki çoğu filmde kullanılan bir karakter, o yönden örneği olan diğerlerine göre çok vasat. Bir tek filmin birkaç sahnesindeki havayı beğendim, bazı sahneler yer çekimi yokmuş gibi çekilmiş. Onun dışında kamera açılarını hiç beğenmedim ve görsellik çok zayıftı. Oyunculuklara girmiyorum bile. O donuk bir karakter olabilir ama karakterin hakkını verememiş Ryan Gosling. İzleyiciyi kendine çeken bir oyunculuğu yoktu. Bir de gerçi Hollywood oyuncularının hepsinde var ama erkek oyuncuda belirgin makyaj gerçekçiliği yerle bir ediyor. Bu filmin yapısına benzer Leon var bir de De battre mon coeur s'est arrêté var, ikinci söylediğimi izleyebilirsiniz, beğendiğim bir filmdir. Hatta aynı yönetmenin yine durgun ve kasvetli bir havada geçen Un Prophet'i de öneririm. Muhteşem bir filmdir.

Bütçesi de iyiymiş. Bu filme bu bütçe; $15,000,000.

• Bende 7.5 puan vermişdim sıkıcı gelmişdi birde

1:26:30 daki çarpma sahnesi çarpan arabanın hasar görmesini geçtim farı bilemi patlamaz arkadaş.Olabilir gözden kaçmışdır diyecemde 3-5 tane aksiyon sahnesi olan filmde dikkat edilebilirdi.(Yoksa bilerekmi yapmışlar)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.