Şimdi Ara

Dandik filmler neden imdb'de yüksek puanlar alıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık siteye güvenmez oldum , filmlere rüşvetle yüksek puan mı yazıyorlar anlamadım.Son olarak imdb'de 8.0 puan alan Drive (Sürücü) 2011 yıl yapımı filmi izledim.Bu filmin nesini bu kadar beğenmişlerde 8.0 puan almış aklım ermedi.Alması gereken puan 5 den yukarı olmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 14 Mart 2012; 18:10:12 >

• Drive gayet iyi bir film.İmdb'deki çoğu puanlama saçma ama senin verdiğin örnekte bana saçma geldi.Bu film yerine ne bileyim bir Avatar'ı falan örnek gösterebilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Drive gayet iyi bir film.İmdb'deki çoğu puanlama saçma ama senin verdiğin örnekte bana saçma geldi.Bu film yerine ne bileyim bir Avatar'ı falan örnek gösterebilirdin.

Drive'ın nesi iyi , şimdi izledim filmi.Benim anlamadığım birşey mi vardı filmde?
    Avatarıda beğenmemiştim , çok konuşulmuştu , beğenilmişti.

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Drive gayet iyi bir film.İmdb'deki çoğu puanlama saçma ama senin verdiğin örnekte bana saçma geldi.Bu film yerine ne bileyim bir Avatar'ı falan örnek gösterebilirdin.

Drive'ın nesi iyi , şimdi izledim filmi.Benim anlamadığım birşey mi vardı filmde?
    Avatarıda beğenmemiştim , çok konuşulmuştu , beğenilmişti.

Burada şimdi sana filmi özetleyecek değilim.Müzikleri,oyunculukları ve senaryosu gayet iyiydi.İçerisinde verilen duyguları çok iyi bir şekilde yansıtan sade bir filmdi.Tek kusuru ise Taxi Driver'a olan benzerliğiydi.

Orijinalden alıntı: La Commune

imdb puanına bakıp film, dizi izleyenin aklına şaşarım

Bundan sonra puanı düşük olanları izleyeceğim.

Artık siteye güvenmez oldum , filmlere rüşvetle yüksek puan mı yazıyorlar anlamadım.Son olarak imdb'de 8.0 puan alan Drive (Sürücü) 2011 yıl yapımı filmi izledim.Bu filmin nesini bu kadar beğenmişlerde 8.0 puan almış aklım ermedi.Alması gereken puan 5 den yukarı olmamalıydı.

Bu konudaki kaçıncı konu, senin beğenmediğin film 8 alamaz mı? sen film sektörünün lider kişisi misin? sen 5 verince imdbde 5 mi olması gerekiyor? senin beğendiğin 10 verdiğin film imdbden 5 alamaz mı? dünyada film konusunda tek zevk olduğunu mu düşünüyorsun? imdbde oylama yapanların senden daha iyi film kültürü olduğunu hiç düşündün mü?

Drive filmi müthiş bir film bence, 8 az bile almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Artık siteye güvenmez oldum , filmlere rüşvetle yüksek puan mı yazıyorlar anlamadım.Son olarak imdb'de 8.0 puan alan Drive (Sürücü) 2011 yıl yapımı filmi izledim.Bu filmin nesini bu kadar beğenmişlerde 8.0 puan almış aklım ermedi.Alması gereken puan 5 den yukarı olmamalıydı.

Bu konudaki kaçıncı konu, senin beğenmediğin film 8 alamaz mı? sen film sektörünün lider kişisi misin? sen 5 verince imdbde 5 mi olması gerekiyor? senin beğendiğin 10 verdiğin film imdbden 5 alamaz mı? dünyada film konusunda tek zevk olduğunu mu düşünüyorsun? imdbde oylama yapanların senden daha iyi film kültürü olduğunu hiç düşündün mü?

Bir filmi beğenmek için film kültürü olması gerekmez.Son cümlenede neremle gülsem bilemedim.

• Arkadaşlar sakın vurmayında banada Pulp Fiction biraz abartılı geldi.Filmi en ez 5 defa izledim ama ne bilim bence o kadar güzel değildi.
  • Dostum şöyle bir söz var zevkler ve renkler tartışılmaz diye yanlış anlama o filmi bende izledim ve hiç beğenmedim başroldeki adam robot gibi, sağlam bir konusu yok berbattı diyebilirim.Özellikle insanların dediklerini hiç dikkate alma birisi güzel dese ardından herkes güzel der bunun gibi birşeyide inception filminde yaşadım hiç hoşuma gitmedi tipik amerikan filmini şişirmişler şimdi burdada 2-3 kişi atlar sen konusunu anlamamıssın der

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

Dostum şöyle bir söz var zevkler ve renkler tartışılmaz diye yanlış anlama o filmi bende izledim ve hiç beğenmedim başroldeki adam robot gibi, sağlam bir konusu yok berbattı diyebilirim.Özellikle insanların dediklerini hiç dikkate alma birisi güzel dese ardından herkes güzel der bunun gibi birşeyide inception filminde yaşadım hiç hoşuma gitmedi tipik amerikan filmini şişirmişler şimdi burdada 2-3 kişi atlar sen konusunu anlamamıssın der

Söze çok doğru başlamışsın ama yanlış bitirmişsin. Beğenmedim desen neyse de Inception=tipik Amerikan filmi demen olmamış. Yüzbinlerce ABD filminden kaçı Inception ile benzerlik gösteriyor ki? Bana Inception ile aynı olan "tipik" ABD filmi yazabilir misin? İzlemek isterim açıkçası.

• quote:

Dostum şöyle bir söz var zevkler ve renkler tartışılmaz diye yanlış anlama o filmi bende izledim ve hiç beğenmedim başroldeki adam robot gibi, sağlam bir konusu yok berbattı diyebilirim.Özellikle insanların dediklerini hiç dikkate alma birisi güzel dese ardından herkes güzel der bunun gibi birşeyide inception filminde yaşadım hiç hoşuma gitmedi tipik amerikan filmini şişirmişler şimdi burdada 2-3 kişi atlar sen konusunu anlamamıssın der

Ryan Gosling şimdi de robot oldu öyle mi?Clint Eastwood falanda robot o zaman değil mi?Dostum farklı bir karakter görünce neden bu kadar yabancılık çekiyorsunuz anlamış değilim.İnception meselesine gelirsek çok iyi kurgulanmış bir filmdir.Birkaç amerikan bilim kurgu filmi ile benzerlik taşır ama yine de özgün bir filmdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Bir filmi beğenmek için film kültürü olması gerekmez.Son cümlenede neremle gülsem bilemedim.

Nerenle gülebiliyorsun listesini yaz istersen, ağızla gülünür ama normalde. Beğenmek için tabiki gerekmez, isteyen istediğini beğenir, ama film izledikçe bilgilendikçe beğeniler farklılaşabilir, gelişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Söze çok doğru başlamışsın ama yanlış bitirmişsin. Beğenmedim desen neyse de Inception=tipik Amerikan filmi demen olmamış. Yüzbinlerce ABD filminden kaçı Inception ile benzerlik gösteriyor ki? Bana Inception ile aynı olan "tipik" ABD filmi yazabilir misin? İzlemek isterim açıkçası.

Biraderim benim demek istediğim ilginç bir özelliği yok filmin benim ilgimi çekmedi yani her filmin kişilerde etkisi olur fight clup izlersin anarşist olursun, american history x izlersin nazi olursun.Ama bu filmin bende herhangi bir etkisi olmadı sıradan bir film yani herkeste aynı etkiyi bırakıcak diye birşey yok bende forrest gump filmini sevdim sende bunu eleştirebilirsin ama ben kalkıp sana demem niye bu filmi niye beğenmedinde zarttı zurttu o yüzden burda bunu tartışmak saçmalıktan öteye gitmez.

• Fazla söze gerek yok, Drive hakettiği puanı almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 14 Mart 2012; 19:54:28 >

I LOVE THIS GAME
  • Şuan filmi indiriyorum umarım zaman kaybı değildir.Taxi Driver'ı beğenmiştim,bununda konusu benzer ise beğenebileceğimi düşünüyorum.
  • Drive sanatsal bir film. Gerek ses efektleri gerek görüntüleri gerek oyunculukları fazlasıyla sinema kokan bir film. Beğenip beğenmemek size kalmış. Bu sinemadan ne kadar zevk aldığınızla ilgili. Siz filmi izlerken örneğin arabadayken ryan gosling in yüzüne düşen her sokak lambasının ışığında verilen ses efektini farketmiyorsanız ya da farkedip de zevk almıyorsanız ikili konuşmalar sırasındaki 5er saniyelik boşluklarda tabi bunalırsınız. Bu sizin senaryoyu baz alarak film izlediğinizi gösterir. Ki buna da saygım sonsuzdur çünkü hiçkimse yazılanları yönetmenin gözünden görmek mecburiyetinde değildir. Ama bu seçim hiçkimseye iyi yada kötü bir film için DANDİK sıfatıyla konu açma hakkı tanımaz.

Not: Filmin konusu ve işleyişi de gayet başarılı bence. O yüzden filmi beğenen arkadaşlar 'ben ışık-ses olayına dikkat etmedim ama yine de beğendim' yorumunda bulunabilirler. Saygım sonsuz ...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.