Şimdi Ara

Dan Brown serisi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
18.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Dijital kale
    -İhanet noktası
    -Melekler ve şeytanlar
    -Kayıp sembol

Bunlar dan brownun kitapları.Bu kitaplar birbirleriyle bağlantılı mı?Eğer bağlantılı değilse hangilerini okuyayım hepsini okumak istemiyorum da

• çok soruldu bu soru.
    melekler ve şeytanlar
    da vinci şifresi
    kayıp sembol
    deki ana karakter aynıdır ama konu olarak bi bütünlük göstermez.
    (okunuş sırası da yazdığım gibi olmalı, bazı tatlı göndermeler oluyo çünkü :) )
  • Seri değil ama ana karakter aynı.(Melekler ve Şeytanlar-Da Vinci Şifresi-Kayıp Sembol)
    Son kitabında eski kitaplarındaki bir kaç olayı falan söylüyor ve hatırlatıyordu diye hatırlıyorum.

Ekleme:Benden önce biri söylemiş bende nerdeyse aynısını söylemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 6 Mart 2010; 23:10:00 >
  • Arkadaşta da vinci şifresi ve ihanet noktası var.Bu iki kitabı ve son kitabı okusam olmaz mı?
    Yani belli bir bütünlük yoksa böyle okuyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Arkadaşta da vinci şifresi ve ihanet noktası var.Bu iki kitabı ve son kitabı okusam olmaz mı?
    Yani belli bir bütünlük yoksa böyle okuyayım.

Şöyle yapabilirsin.

Önce İhanet noktasını oku. Sonra Da Vinci şifresini.
    Sonra diğer kitapları merak edersin zaten. Sırasıyla önce Melekler ve Şeytanlar'ı sonra da Kayıp Sembol'ü oku.
    En son da dijital kaleyi istersen okuyabilirsin sen bilirsin.
  • haydaa tamda kayıp sembole başlamıştım..önce diğerlerini aradan çıkaralım oyleyse..
  • yukarda da yazıldığı gibi son 3 kitabın baş karakteri aynı. fakat konular aynı değil...

melekler ve şeytanlar - da vinci şifresi - kayıp sembol

bu sırada okunursa daha iyi olabilir. fakat okumazsanızda pek bir farkı olmaz ufak alıntılar hariç.

dijital kale ve ihanet noktası diüğer 3 kitaptan daha vasat. ama iyi kitaplardır... onlarıda kafanıza göre istediğiniz sırada okuyabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Melekler ve Şeytanlar çıkan ilk kitap ama bence en son onu oku en güzeli o onu okuduktan sonra diğerlerinden o kadar tat almayabilirsin . Dijital Kale ve İhanet noktası tamamen bağımsız kitaplar. Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci ve Kayıp Sembolün ana karakteri aynı ama seri değil istediğin gibi okuyabilirsin
  • Anladım arkadaşlar yani kitaplar seri değiller.İstediğim düzene göre okuyayım o zaman.
    Sıra bu Da vinci şifresi-İhanet noktası-Melekler ve şeytanlar ve rast gelirsem de Kayıp sembol

Yardımcı olanlara ayrı ayrı teşekkürler
  • Da Vinci - Dijital Kale ve Kayıp Sembolü okudum hepsi birbirinden güzeldi yinede Dijital Kale biraz ağır basıo diğerlerinden

Aralarında bir bağıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 7 Mart 2010; 21:45:24 >
  • Favorim Dijital Kale ve Melekler ve Şeytanlar . Yada ilk Melekler ve Şeytanları oku daha çok zevk alırsın . 2 mesaj önce farklı düşünmüştüm sebebi de şu; Dan Brown tarzına alışmadan onla başla daha iyi olur
  • Şunu anlayamadım şimdi melekler ve şeytanlar ve dijital kale güzel mi , kötü mü Dalga mı geçiyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

Şunu anlayamadım şimdi melekler ve şeytanlar ve dijital kale güzel mi , kötü mü Dalga mı geçiyosunuz

Yok ne dalgası çok ciddiyim . Bu iki kitap en iyi kitapları bence
  • Da Vinci Şifresini okudum şimdi Melekler ve Şeytanlar'ı okuyorum.Gördüğüm kadarıyla en ufak bir bağlantı bile yok.Sadece baş karakter aynı.

Melekler ve Şeytanlar daha sürükleyici ama
  • Eyvallah arkadaşlar
  • Ben Melekler ve Şeytanları okudum. Şimdi Davinciye başlayacağım biraz rahatlayınca. Dan Brown'u severim . İyi bir yazar tavsiye ederim..
  • suan ihanet noktasini okuyorum baslardayim ama sevdim guzel :)

bide ben melekler ve seytanlarin filmini izledim. kitabini okumak istiyorum. alsam okusam filmini izledigim konuyu az cok bildigim icin kitaptan zevk almazmiyim? yoksa kitabin ve filmin konulari birebir ayni degilmi? varmi once filmini seyretmis sonra kitabi okumus biri ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Mart 2010; 3:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

suan ihanet noktasini okuyorum baslardayim ama sevdim guzel :)

bide ben melekler ve seytanlarin filmini izledim. kitabini okumak istiyorum. alsam okusam filmini izledigim konuyu az cok bildigim icin kitaptan zevk almazmiyim? yoksa kitabin ve filmin konulari birebir ayni degilmi? varmi once filmini seyretmis sonra kitabi okumus biri ??

Kitapla film arasında çok büyük fark var kesinlikle oku kitabı
  • Benim de okumam lazım bunları da çok kalınlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Benim de okumam lazım bunları da çok kalınlar ya

Başlayınca kaptırıp gidiyorsun yeterki başla.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.