Lanet olsun bunu bende öğrenmek istiyorum, web tasarımlarında yeni moda bu oldu artık insanlar flash ile 3d max karıştırıyorlar ortaya harika şeyler çıkıyor, bunu nerden öğrendin ? bildiğin bir kaynak site varmı veya programı download edebileceğim bir adres ? bide bu yapmış olduğun çalışmaya bu damlaya animasyon ekleyebiliyomusun ????
Üstünde istediğin herşeyi yapabilrsin animasyon vs. Programın torrent'iniwww.suprnova.com dan bulup Azureus ile download edebilrsin ama uğraşmam diosan Kadıköy Yazıcıoğlunda bulabilrsin. Eğer yeni başlıcaksan netteki nerdeyse tüm Tutorialleri yap daha sonra kendin yaratmaya başla örneğin bn şimdi aynı modelin tel kafesini yollcam onu da inceleyebilrsin... Şimdiden allah kolaylık versin
aslinda damladan cok bahar ayinda evi boyayacaginizda alirsin koca bi boya kapagi acarsin ve böle ortasi kalkik yanlara dogru dalgalanan bi manzara bu aynı mavi boya gibi geldi bana su efekti algılayamadım
Al bak bu da Wireframe(Telkafes)hali...
Abi bu resmi render etmek için 1 saat beklemiştir makinaya yazık yaws
vala öyle ümitlenme Menalfa. kolay değil böyle şeyler yapmak. ben geçen sene başladım halen başarılı bi çalışma yapabilmiş değilim. yani demek istediğim, öyle dakkasında başarabilecekmişsin gibi şeyler yazmışsın ümitlenme o kadar
vala öyle ümitlenme Menalfa. kolay değil böyle şeyler yapmak. ben geçen sene başladım halen başarılı bi çalışma yapabilmiş değilim. yani demek istediğim, öyle dakkasında başarabilecekmişsin gibi şeyler yazmışsın ümitlenme o kadar
Citizen bikere olsun yalan söyleyemezmisin
quote:
Orjinalden alıntı: samray
Isik yansimalari berbat ötesi...Seninki sadece ütopik bir çalisma
Örnek verebilr msn? Braz daha aç şu ışıklandırma olayını....