Şimdi Ara

Dambıl Barfiks Mekik ve Şınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamün aleyküm. Sorum olacak şuan 15 yaşındayım biliyorum biraz ufağım ama hatlı bi vücuda sahip olmak istiyorum küçüklükten beri hayalimdir. Aslında fitnessa gidebilirim ama çok vakit ve param yok bu yüzden şöyle bişey yapmaya karar verdim sizce nasıl olur tavsiyelerini alıyım dedim

İlk olarak şu dambılı satın alıyorum ;http://www.hepsiburada.com/spin-26-kg-vinyl-dambil-set-p-SPORVEDSCS521

Ardından da bunu ;http://www.hepsiburada.com/iron-gym-kapi-barfiksi-p-SPORHBDDT02

Şimdi abilerim ben bunlarla 3-4 ay boyunca çalışsam düzenli olarak yememe felan dikkat ediyorum zaten günde 3-4 yumurta yerim tavuk, göğüs eti falan eksik olmaz evimizde çok şükür. Ve artı olarak hergün koşuyorum 500 metrelik bir stadda günde 5-6 tur atarım. Sizce güzel bir vücuda sahip olur muyum yoksa fitnessa mı gidiyim ama gitmemem maddi açıdan daha iyi. Kendimden de bahsediyim bu arada 15 yaşındayım, 160 boyum var :/ . 52 kiloyum göbeğimde biraz yağ var yani oturunca kat olur. Ne yapmam lazım hangi hareketleri yapmam lazım günde 30 barfiks 100 mekik ve 40 şınav çekmem yeterlimidir ( mekik ve şınavı düzenli olarak yaparım ). Şimdiden teşekkürler:)

• EnesAydogdu E kullanıcısına yanıt
    Aleyküm Selam kardeşim .

Tam gelişim çağındasın . Bu çağda düzgün ve basit bir antremanla gelişim çağını en güzel şekilde değerlendirebilirsin inşallah .

Sana haftada 3 kez antreman öneriyorum .

Pazartesi - Çarşamba - Cuma .

Geride kalan günlerde dinlenip vücuduna toparlanması için gereken zamanı verebilirsin .

Vücuttaki yağ kitlesi tamamen doğuştan yağlı yada yağsız bir genetiğe sahip olduğunla alakalı .

Yağlarını yakma çabasına girerken kas kaybetmen kaçınılmaz olur bu yaşta .

Koşu yerine sana ip atlamanı tavsiye ederim . Zıplamak hem boyuna destek vericek hemde vücut yağ oranın bir miktar düşecektir .

Antremana gelince :

Pazartesi

3x12 Vücut Ağırlığı ile Squat
    3x12 Şınav
    3x7-8 Barfiks
    3x10 Alternate Dumbell Curl

Çarşamba

3x12 Lunge
    3x7-8 Barfiks
    3x12 Şınav
    3x10 Hammer Curl
    3x10 One Arm Dumbell

Cuma

2x15 Squat
    2x15 Lunge
    3x12 Şınav
    3x7-8 Barfiks
    3x10 Alternate Dumbell Curl
    3x12 Triceps KickBack

Bu Tarz bir antreman seni tatmin edecektir başlangıçta .

• o dumbeller işimi görür mü yoksa tavsiye ettiğin bişey var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesAydogdu

o dumbeller işimi görür mü yoksa tavsiye ettiğin bişey var mıdır ?

Yaşın genç fazla ağırlık lüzumsuz linkteki dumbellar ideal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav çekemiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.