Şimdi Ara

Damat-kaynana aşkı ifşa oldu sonrası facia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Damat-kaynana aşkı ifşa oldu sonrası facia

ANKARA'da kaynana damat ilişkisi kanlı bitti ve dava konusu oldu. Eşi 2 ay önce ölen kaynana damadının cinsel ilişki teklifini kabul etti. Ertesi gün kaynanasına mesajlar atan damadı kayınbiraderi yakaladı. Çıkan tartışmada damadın dayısı öldü.

Dava dosyasına göre, geçen yıl şubat ayında damat Serdar İ. (27), iki ay önce kocasını kaybeden kaynanası Yeter B. (41) ile ilişki yaşamaya başladı. Yeter B.’nin oğlu Serdar B. (23), 14 Mart 2017’de eniştesi ve annesinin davranışlarından şüphelenerek, Facebook mesajlarını inceledi ve ikilinin ilişkisi olduğunu anladı.

Serdar B., annesi ve eniştesini tehdit etti. Damat Serdar İ., kayınbiraderinin kendisini tehdit etmesi üzerine evden kaçtı. İki hafta sonra evine döndü. 26 Mart’ta Serdar B., eniştesinin eve döndüğünü fark etti. Bunun üzerine Serdar B., dayısı Yusuf T. ile birlikte damat Serdar İ. ile babası Kasım İ.’ye bıçakla saldırdı. Çıkan arbedede damat Serdar B., yanında taşıdığı silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu dayı Yusuf T., hayatını kaybetti.

DAMAT : ''KAYNANAM'LA İLİŞKİYE GİRDİK''

“2017 şubat ayında kaynanam olan Yeter ile kendi rızasıyla ilişkiye girdik. Bir gün evdeyken Yeter aradı ve ‘Serdar B.’nin bütün mesajlarımızı gördüğünü bizi öldüreceğini söyledi’ dedi.
    Daha sonra kayınbiraderim aradı, ‘neredeysen bekle, geleceğim öldüreceğim ikinizi de’ diyerek tehdit etti. Ben eşime durumu anlattım, evden çıktım. İki hafta ortalıkta görünmedim. Sonra eşim beni aradı, çocuğumun beni özlediğini söyledi. Bunun üzerine eve geldim. 26 Mart 2017 günü babam Kasım İ., evin önünde arabasını yıkıyordu. Ben de ona yardım ediyordum. Eşimin ailesi çapraz binada pusuya yatmış. Serdar B. ve Yusuf T.’nin üzerime geldiklerini gördüm. Ölüm tehditleri aldığım için üzerimde bulunan silahıma davrandım.”

DAMADI İLE İLİŞKİYE GİREN KAYNANA ANLATTI
    Kaynana Yeter B. ise savcılık ifadesinde yaşadıklarını özetle şöyle anlattı:

“14 Mart 2017 tarihinde damadım Serdar İ. ölmeden önce eşimin kullandığı, sonra benim kullanmaya başladığım Facebook hesabına mesajlar atmaya başladı. Mesajlarda bana ‘Sen hiç gün yüzü görmedin, doğum günlerini kutlayalım gezelim, eğlenelim’ dedi. Ben de bu dediklerinin yanlış olduğunu söyledim.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN ANLAŞTIK : Ertesi gün Serdar benzer içerikli mesajlar atmaya başladı. Ben de karşılık vermeye başladım. Konuşmalar cinsel içerikliydi, cinsel ilişkiye girme konusunda anlaştık. Serdar ertesi gün evde kimse yokken yanıma geldi. Ona hata yaptığımızı söyledim.”
    quote:

internet haber
    Damat-kaynana aşkı ifşa oldu sonrası facia!
    http://m.internethaber.com/damat-kaynana-aski-ifsa-oldu-sonrasi-facia-1858686h.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 kere okuyunca anca çözebildim.Sülale paradoksu gibi.Kim kime kaymış belli değil.

özetle:
    kaynana'nın kocası rahmetli olup kırkı çıktıktan sonra;
    damat, kaynanaya.
    oğul ve dayısı, damatla babasına.
    oğul yanlışlıkla dayısına.
    sonuç olarak oğul hapise dayı ise niyazi.
  • Aylar önce Avusturya'nin escinsel evliligi yasallastirmasiyla ilgili acilmis bir konu vardi. Orada birisi muhafazakar toplumda yasiyor olmamizin en büyük artilarindan biri de böyle ahlaksizliklarin asla kabul görmeyecegidir demisti. Kim yazmisti hatirlamiyorum ama isin tuhaf yani bu haber, diger tecavüz ve suistimal haberlerinden daha iyi. En azindan rizasi disinda yasi kücük ve olgunluga erismemis bir kisi dahil edilmemis. Bu durumda da bir devlet yetkilisi buna müdahale edip tepki göstermek yerine bir kereden bir sey olmaz dememis ya da yayin yasagi getirmemis. Iki kisinin bilincli olarak anlastigi bir ahlaksizlik olarak salt duruma indirgenebilecek durum. Yani düsünün ki bir toplum bu haberi digerleri kadar kötü degil diye düsünebilecek kivama gelmis, ama neyse ki muhafazakar ve ahlaklilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 28 Mart 2018; 22:49:34 >
  • 3 kere okuyunca anca çözebildim.Sülale paradoksu gibi.Kim kime kaymış belli değil.

özetle:
    damat, kaynanaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 28 Mart 2018; 23:5:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

3 kere okuyunca anca çözebildim.Sülale paradoksu gibi.Kim kime kaymış belli değil.

özetle:
    damat, kaynanaya.

Sonu yanlış damat hapise gidiyor çünkü damat dayıyı öldürdü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temkeş kullanıcısına yanıt
    bir paragrafta serdar b. kaynananın oğlu iken diğer paragrafta damat olmuş.

editörün de kafası karışmış olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: B Moon

Aylar önce Avusturya'nin escinsel evliligi yasallastirmasiyla ilgili acilmis bir konu vardi. Orada birisi muhafazakar toplumda yasiyor olmamizin en büyük artilarindan biri de böyle ahlaksizliklarin asla kabul görmeyecegidir demisti. Kim yazmisti hatirlamiyorum ama isin tuhaf yani bu haber, diger tecavüz ve suistimal haberlerinden daha iyi. En azindan rizasi disinda yasi kücük ve olgunluga erismemis bir kisi dahil edilmemis. Bu durumda da bir devlet yetkilisi buna müdahale edip tepki göstermek yerine bir kereden bir sey olmaz dememis ya da yayin yasagi getirmemis. Iki kisinin bilincli olarak anlastigi bir ahlaksizlik olarak salt duruma indirgenebilecek durum. Yani düsünün ki bir toplum bu haberi digerleri kadar kötü degil diye düsünebilecek kivama gelmis, ama neyse ki muhafazakar ve ahlaklilar.

Türkiye ensest ilişkilerde de ileri seviyelerde ancak dile getirilmiyor kimsenin dili varmıyor

• Türkiye değil brezilya dizisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim kimi düdüklemiş ben çözemedim bu işi
  • Bu da ensest ilişki sayılır...Ha öz annesiyle birlikte olmuş, ha kaynanasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 29 Mart 2018; 3:10:43 >
  • Türkçe eksik ve noksan bir lisândır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim toplum uckur yuzunden adi cikani anlayisla karsilar !
  • Bunun filmi çekilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım anadolu insanım ♥♥♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Bunun filmi çekilir

• quote:

Orijinalden alıntı: B Moon

Aylar önce Avusturya'nin escinsel evliligi yasallastirmasiyla ilgili acilmis bir konu vardi. Orada birisi muhafazakar toplumda yasiyor olmamizin en büyük artilarindan biri de böyle ahlaksizliklarin asla kabul görmeyecegidir demisti. Kim yazmisti hatirlamiyorum ama isin tuhaf yani bu haber, diger tecavüz ve suistimal haberlerinden daha iyi. En azindan rizasi disinda yasi kücük ve olgunluga erismemis bir kisi dahil edilmemis. Bu durumda da bir devlet yetkilisi buna müdahale edip tepki göstermek yerine bir kereden bir sey olmaz dememis ya da yayin yasagi getirmemis. Iki kisinin bilincli olarak anlastigi bir ahlaksizlik olarak salt duruma indirgenebilecek durum. Yani düsünün ki bir toplum bu haberi digerleri kadar kötü degil diye düsünebilecek kivama gelmis, ama neyse ki muhafazakar ve ahlaklilar.

Yalnız dikkat etmediğin nokta zaten kabul görmemiş. Dikkat ettiysen direk kanlı bitmiş sonu.

• Ben bir şey anlamadımDayı niye vurulmuş.Onun konu ile alakası yoktu sanki.

• bu haberi dün okudum.kimin eli kimin cebinde belli değil.kim kime kaymış belli değil iki kere okuyunca anladım.
  • şaşırmadım.kimin eli kimin cebinde belli değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.