Şimdi Ara

DALMA GÖZLÜĞÜ ALACAĞIM AMA:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz sahil kesminde otururuz her yıl dalgıçlığım tutar azami 2 m ye gözlükle dalarım ama en sinir olduğum olay gözlükten su girmesi oluyor bunu bir türlü kesemedim.Silikon gözlük al dediler onu da aldım denedim ama o da nanay geçen yıl iyi bir gözlük aldım yani bana göre iyi gibi ama kışın da eve hırsız girmiş çalmış onu da ben de iyi kaliteli 1 kere alınacak ve hemen hemen her yıl kullanılacak bir gözlük almayı düşünüyorum.Parası mühim değil 150-200 lira bile olabilir su girmesin de kaliteli olsun ama.Çok saçma gelecek ama dalarken su giriyor diye her dalıştan önce traş bile oluyorum aralardan girmesin diye bana iyi bir dalış gözlüğü önerebilir misiniz ithal de olabilir marka veya link de alabilirim kurallar çerçevesinde şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 16 Temmuz 2011; 14:45:17 >

• hocam technisub en iyisidir ben 3-4 sene önce 65-70 tl gibi bir fiyata almıştım. dalgıçlar da bu marka kullanıyor. internetten bulabilirsin
  • Hocam en iyisi git av bayiilerinden al gözlük. Git gözlük şinorkel alıcam de. En iyisinden al. Yanında bir bilen olsun ama. Cam olmasına dikkat et bir de. Mika verip kazıklamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

hocam technisub en iyisidir ben 3-4 sene önce 65-70 tl gibi bir fiyata almıştım. dalgıçlar da bu marka kullanıyor. internetten bulabilirsin

baktım sitelerden iyi gibi hem bana yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

quote:

Orijinalden alıntı: levot

hocam technisub en iyisidir ben 3-4 sene önce 65-70 tl gibi bir fiyata almıştım. dalgıçlar da bu marka kullanıyor. internetten bulabilirsin

baktım sitelerden iyi gibi hem bana yakın

izmir kemeraltında dalgıç mazemeleri satan yerler var. oralardan bulabilirsin. bende bundan var gayet de memnunum.(technisub idea)

babam da 2000 yılında bundan almış hala ilk günkü gibi diyor.(technisub look)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şeyi çok kafama takıyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.