Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
121.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda zensor vocal center trye giriş yaptı, bir tane aldım hemen, 5.1 zensor serisiden tamamlandı
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

sonunda zensor vocal center trye giriş yaptı, bir tane aldım hemen, 5.1 zensor serisiden tamamlandı

zensor vocal center eveli hafta ben sıfır aldım gsa dan. 380 e. piyasada sıkıntımı vardı bu ürünle ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 21 Nisan 2015; 14:27:02 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • ben LİGHT VALNUT rengini aldım. frontlardan ötürü. siyahı bilemiyorum.
    VOCAL MKII
    ON-WALL MKII
    kullanmaya başladım. Geçen hafta itibarıyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • Herkese iyi aksamlar,

Fotograflardan gorebileceginiz uzere sanirim basima kotu bir sey geldi. Gorulen tweeterlar Ikon 7 MK2'lere ait. Hibrid tweeterlarin ribbon kismindaki ribbon foil yanmis gibi gorunuyor. Acikcasi farketmem sesteki farklilik olmadi. Gorsel olarak farkedebildim. Garantisi devam ediyor hoperlorlerin fakat sorun nerede bilemiyorum. Kullandigim ampli Vincent 226 MK2 kaynagim ise Pioneer N50 network player. Sorun ne olabilir sizce ya da bir sorun var midir?

Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romerpils -- 6 Mayıs 2015; 21:39:48 >

• Forumdan satın aldığım Dali Ikon 2 MK2 hoparlörler satılıktır arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperborea61 -- 18 Mayıs 2015; 21:31:56 >

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ben de Sinema sistemimde :
    IKON 2 MKII
    VOCAL MKII
    ON-WALL MKII
    kullanmaya başladım. Geçen hafta itibarıyla...

Hayırlı olsun güzel sistem, benzer sistemi kullanıyoruz, benim de önlerde ikon7 mk2 var şimdi vokal mk2 aldım center olarak bir tek arkalar kaldı, şimdilik farklı bir speakerla idare ediyorum ama sizce on wall ikon mu alsam yoksa ikon 2 mk2 mi?
    ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING
  • quote:

Orijinalden alıntı: romerpils

Herkese iyi aksamlar,

Fotograflardan gorebileceginiz uzere sanirim basima kotu bir sey geldi. Gorulen tweeterlar Ikon 7 MK2'lere ait. Hibrid tweeterlarin ribbon kismindaki ribbon foil yanmis gibi gorunuyor. Acikcasi farketmem sesteki farklilik olmadi. Gorsel olarak farkedebildim. Garantisi devam ediyor hoperlorlerin fakat sorun nerede bilemiyorum. Kullandigim ampli Vincent 226 MK2 kaynagim ise Pioneer N50 network player. Sorun ne olabilir sizce ya da bir sorun var midir?

Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin.

Fotolarda ne var anlamadım ama geçen gün aynı kolonları aldım, alırken satıcı bu ribbon twweterların güç sinema amfileriyle birlikte kullanıldığında yandığını söylemişti, pek önemsememiştim...
    ASROCK AQUA Z690 - INTEL 13600K - XFX 6900XT ZERO - GSKILL TRIDENT Z 6400MHZ DDR5 - Xpg SX8100 512GB M2 SSD - LG 27GL650F/B 27" - LIAN LI DYNAMIC EVO FISHBOWL MODE - FPS HYDRO 1000W ATX3.0 PSU - RAZER BLACKWIDOW ELITE - GLORIOUS MODEL D WIRELESS WHITE - STEELSERIES QCK XXL - FULL EKWB TORQUE WATER COOLING

• Dağıtıcı firma aracılığı ile Dali'ye sorduk, yüksek seviyede tiz frekansı aldığında ya da ses çok açık olmasa bile istenmeyen tiz sinyalleri tarafından oluşabileceğini belirtmiş.
    Tamir edilecek fakat silver hoperlor kabloları ve filtreli power kabloları ile önlem aldım. Bakalım umarım tekrar etmez.

Orjinal cevap:

When the ribbon looks like this, with open cracks, it is because it has received an extremely high amount of high frequency signal, i.e. it is not a handling failure. On this ribbon you can even see the burned brown color.

The special thing about this problem is, that is does not necessarily mean, that the speaker has played loud and for a long time. It can also happen from unwanted high-frequent system signals, eg. from amplifier distortion signals. What is worth noting is, that these signals can easily be so high, that they can t be heard. So the user may not even notice that this has happened!

Have a nice day!

• günaydın herkese. bende dali kullanıcısı olarak birkaç soru ile karşınıza çıkıyorum.

salonumada 30 m2 alanda kullanmış olduğum lektor 8 , lektor center ve lektor 2 leri.

denon avr x2000 bağlamış bulunuyorum. apartman dairesi olduğundan subwoofer kullanmıyorum (ihtiyaç duymuyorum)

sistemimi genellikle film ağırlıklı kullanıyorum

müzik dinlerkende vokal ağırlıklı müzik dinliyorum.

acaba diyorumki. trabzondan bir arkadaş sahibinden de ikon 6 satıyor.

bu kadinleri alsam acaba lektor 8den sonra beni üzermi ? ikon 6da tek bas reflex var sanırım.

sinema ve müzikte lektor8den sonra ne gibi farklılıklar gösterir. ?

ve birde yine sahibinden sitesinde

bu focal takımı gördüm acaba lektor takımımı satıp bunları alsam lektorden sonra iyi bir hamle yapmış olurmuyum yoksa hiç bulaşmamakmı gerekirmi ?

• metin topel kullanıcısına yanıt
    Kısaca, sinemada kesinlikle üzer, müzikte aynı amfiyi kullanacaksanız sevindirmez.
    Ben hiç Focal kullanmadım. Bu soruyu kullanan arkadaşların cevaplaması daha doğru olur.

Bu arada Focal ile ilgili verdiğiniz linkte bir şey gözükmüyor ya da ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsek07 -- 28 Mayıs 2015; 17:30:27 >

ilandaki cihazlar lektor 8den iyimidir ?

lektor takımı bozup heco takım kurmak ne derece mantıklı ???

merhaba hocam metas victanın üstünde bir modeldir victada giriş seviyesi bir kuledir fakat f/p olarak gayet bşarılır iyi midir sorusu tartışmaya açık bir soru onun yerine ses karekterleri farklı ürünler kullanıcak ampliye veya avr ye göre vede dinlenecek tarzlara göre yorum yapmak daha mantıklı olur eğer istanbulda iseniz metasa bir bakın dinleyebilirseniz dinleyin derim
    AMFİ: FX AUDİO D 802 / SPEAKER: SONY SS-M33 / CEP : GENERAL MOBİLE GM5 / FOTOĞRAF MAKİNASI : NİKON L-310 / KULAKLIK: PLANTRONİCS EXPLORER 500 NOTEBOOK: ACER V3-772G / KABLO: TRANSPARENT THE LİNK RCA / PHİLİPS RCA / TECHLİNK RCA / SUPRA USB / AUDİOQUEST G2 / BLUETOOT HOPARLÖR : NOVNES 1453
    bence mantiksiz olur lektor 8 den cokda iyi hoprlorler degiller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.