Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
118.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sn turushanovgu , sn asefik in bu hoparlörü beğenmemiş olması sizce kötü olduğu anlamına gelmeli mi, bir ürünü bir kişi beğenir bir başkası da beğenmeyebilir. şahsi kanaat olarak söyleniyorsa diyecek birşey yok tabii ama genelleme yapmak yanlış olmaz mı sizce. yanlış anlaşılmasın ben şu ürün iyidir şu ürün kötüdür demiyorum (zaten tecrübeli de değilim) sadece daha iyi bilgilenmek için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafak76 -- 22 Ağustos 2013; 14:40:33 >
  • asafak76 A kullanıcısına yanıt
    ben mentor6 için kötü demedim, sadece beğenmemişti dedim, diğer tüm söylediklerim de benim kişisel yorumumdur, benim beğenmediği başkası beğenebilir, başkasının beğenmediğini ben beğenebilirim,

genel olarak bu hobiye çok para harcıyoruz, bence kullanıcı yorumlarını dikkate almalı, aynı zamanda gidip görüp dinlemeli, yoksa verdiğimiz paralar ziyan olur
  • turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    haklısınız, bu işlerin içine girince çıkması da zor bence sahip olduğumuz sistemlerle biraz da yetinmeyi bilmek lazım yoksa sürekli sistem değişikliği yapmakla da başa çıkılmaz ve keyfini süremeyiz, zaten herkesin de sürekli sistem değiştirmek gibi bir imkanı da olmaz. umarım sizde sisteminizi oturtmuşsunuzdur ve keyifle kullanırsınız
    ben hoparlör hariç kafamdaki sistemi oluşturdum, inşallah seneye hoparlör upgrade ile kendimce son noktaya geleceğim, darısı herkesin başına diyelim
  • turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun, umarım uzun yıllar keyifle dinlersiniz, ben hala tamamlayabilmiş değilim eksikleri, bir bitirsem uzun yıllar dokunmayı düşünmüyorum
  • simsek07 S kullanıcısına yanıt
  • Merhaba arkadaşlar.

Dali dünyasına Zensor 3 ile adım attım ve giriş seviyesi olmasına rağmen fazlasıyla etkilendiğimi belirtmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pioneer a30k

dali lektor3 / dali zensor 3 / dali concept 2

sizce hangisi?
  • arkadaşlar ikinci el dali ikon 6 yada 7 bakıyorum .. satmayı düşünen varsa pm lütfen ...
  • arkadaşlar surround ve surround back te kullanmak için concept 1 ve concept center arıyorum temiz siyah renk. haberiniz olsun
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    monitor audio düşünmüyor musunuz yavuz bey frontlarla daha uyumlu olması açısından, yanlız bıraktınız ma ları
    centerim concept center takım olsun istiyorum sesindende memnunum zaten. bx centeride hiç sevemedim ..ayrıca monitor audıolar epeyce pahalı zaten ...dolayısı ile bu sekılde daha uyguna gelecek tabi bulabilirsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 27 Kasım 2013; 21:51:07 >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    umarım bulabilirsiniz bundan çok önce concept 1 ikinci elde rastlamıştım (gerçi nerdeyse sıfır fiyatı istiyordu) ama durmuyordur sanırım, ikinci elde dalinin daha çok eski modelleri gözüme çarpıyor. dediğiniz gibi bx1 ve bx center bir miktar daha pahalı, bende surroundları eskiden kalma sony kullanıyorum çok iyi olmamasına rağmen yetiyor ki concept 1 ler çok daha iyidir.
    acelem yok gelirse birseyler bakıcaz artık bu aralar yok hiç zaten
  • şu anda denon pma 1510 ile cabasse alderney kullanıyorum genelde lounge , caz ağırlıklı olsada
    müziğin her türünü yaklaşık 40 m2lik bir salonda severek dinliyorum.
    dali ikon 7 , mentor 6 yada focal in aria serisi şu sıralar ilgimi çekiyor, fikrini ve tecrübelerini paylaşan olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcicek

şu anda denon pma 1510 ile cabasse alderney kullanıyorum genelde lounge , caz ağırlıklı olsada
    müziğin her türünü yaklaşık 40 m2lik bir salonda severek dinliyorum.
    dali ikon 7 , mentor 6 yada focal in aria serisi şu sıralar ilgimi çekiyor, fikrini ve tecrübelerini paylaşan olursa sevinirim.

Ustat her yaZdiginiZ cihaz fiati. Birbirinin iki katı bir 3 bin
    Biri 6 bin. Biri 12000 simdi bu karşılaştırma ne denli dogru olur cebiniz neye musaitse o oranda cihaz almak herzaman fark i hissettirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok doğru söylüyorsunuz onun için kendime devamlı otur oturduğun yerde sahip olduğun her zaman en iyisi diyorum
    ama işte yokmu su beyınde dönen sesler onu allll , durma alll o daha iyiiii :) işte bu nedenden dolayı
    hoparlörde mevcudun uzerıne şöyle bir bedel harcamadığın yada sunu almadığın surece değişiklik yapma otur sesini duymak :)
  • hoparlör değişikliğini bir süreliğine erteleyererek kendimi bile ters köşeye yatrıp :)bütçemi rega p3 ve elys 2 den yana kullandım ,
    bir aksilik olmazsa çarşamba günü elimde olurlar, umarım benim denon un phono katı ile görece iyi işler çıkartırız :)
  • Arkadaslar selam,
    Marantz 5008 ve Dali ikon 5mk2 cift on almayi dusunuyorum daha once kullandigim onkyo paket sistemimdeki sub ve arka kolonlari takicam.
    Sistem degisikligini oncelikle stereo musik dinlemek icin yapiyorum.
    Sectigim marantz ve kolonlar uygunmu sizce? Tavsiyeleriniz benim icin onemli tamamen farkli seylerde onerebilirsiniz dedigim gibi musik daha on planda daha cok plak dinlemek istiyorum ama yeni nesil sinema ses sistemlerinede gecis yapmak istiyorum.
  • Ikon 5 i gorup dinleme firsatiniz oldu mu...floorstander olsa da inanilmaz kucuk bir hoparlordur....uzun sure kullanmayi dusunmuyorsaniz elden cikarirken zorlanirsiniz....ikon 6 yi oneririm.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.