Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.268
Cevap
46
Favori
124.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...57...111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş

Youtube’de çok birşey bekleme hocam her müzik farklı orada kimi canlı çalıyor kimi boostlanmış veya kalitesi düşük oluyor özellikle bassboost müziklerden uzak dur Ben deezer duo kullanıyorum üç aydır çok memnunum hifi ses kalitesi mevcut müzikler gayet net çalıyor  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bassbost sevmem arabeks yada vocal trance dinlerim site de oldugum için sesi yarıya kadar açmak bile hayal deezer dua da istediğim şarkıyı bulabilirmiyim uzun yolda arabada cengiz ferdi sarıyor varmıdır onlar bilmediğimden soruyorum cahilliğime ver  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen)

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen)

bunlarda benden olsun eskiden forum çok hızlıydı kullanıcı adını şifresini unuttum eski mailde gitti lise yıllarındayken buralar hareketliydi şimdi kimse kalmamış yeni nesilin merakı yok lisede aldıgım megaworks thx550 hala ciziksiz duruyor hey gidi günler  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

• onrccnnn kullanıcısına yanıt

Estğf hocam olmazmı üyelik yapmadan deneme sürümü var bakabilirsin kafanda fikir oluşmuş olur en azından benim gençliğim 90’larda cengiz kurtoğlu ile geçti yaş 41 oldu hala dinlerim.Sitede sıkıntı şikayet olur yüksek ses bu arada söylemeden geçemeyeceğim mantar lamba ayrı bir ambians katmış amfiye  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

Hayırlı olsun öncelikle yamaha güzel seçim olmuş bende stereo alırken aklımda birçok amfi vardı

denon pma-600 aldım ses kalitesi çok iyi özellikle dali oberon 5 ile çok iyi uyum sağlıyor.Merak ettim ses kalitesi nasıl amfinin memnun kaldınızmı

• Benimde yaş 34 gidiyor abi mantar lamba veriyim abi sana  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) bende önce sinema ile stero arasında kaldım sonra müzik ağır bastı abi stero devam spektör 6 lar da tizi fazla açarsan tizlerini yakarsın dediler ama bende tizli seviyorum malum arabeks tizsiz olmuyor abi yada türk sanat acıcam biraz tizleri yanarsada ts s20 bağlarım  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

Eyv kardeşim tiz yanma konusuna çok takılma belki hassas diye öyle demiş olabilirler doğruda olabilir bilmiyorum hiç yaşamadım yanlış yönlendirmeyim seni stereo amfiler iki kanal oluyor 4 bağlantı terminali var diye tweter bağlayım deme sakın kanallar farklı zaten olmazda aynı kanala bağlama sakın ts-s20 leri bende seviyorum tatlı çalıyor crossover olmadan 8 bağlı iken 4ohm empedans uyumsuz olur bilgin olsun.

Ben şöyle birşey tavsiye edebilirim sana aynısını kendim yaptım ikinci el stereo amfi aldım denon amfide Bluetooth olduğu için rca kablo ile diğer amfiye bağlantı yaptım aynı anda iki amfiyide kullanıyorum

Denon amfide efsane 6975 ler bağlı çok iyi tonlaması var sana şiddetle tavsiye ederim hem bass hem tiz konusunda çok başarılı diğer amfiye ise pioneer kule bağladım güzel oldu ikinci el amfi çok güçlü Japon malı teac marka 4ohm 120rms veriyor zorlasam hepsini yakar idareli kullanıyorum o yüzden  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) oberon 5’leride sinema amfisine bağladım o da denon avr-x1700h gayet güzel bir karışım oldu  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt

abi sen işin nirvanasındasın bu bile bana fazla geliyor abi ama resim varsa görmek isterim abi  DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.