Şimdi Ara

Dalgalı Saçı Uzatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meraba.Saçlarımı uzatmaya karar verdim öncelikle saçımdan bahsedeyim: Çok hızlı uzayan bir yapısı var,kalın telli dalgalı ve çok sık.Hafif uzasa kabarıyor kıvırcığa benziyor.Ayrıca baya hızlı kuruyor.Yaklaşık 1 ay önce kestirmiştim en son ve sadece ara makasla kestiriyorum.

Arkadaşlar daha önce saçımı hiç uzatmadım denemek istiyorum.Tam olarak ne yapmam gerekiyor şimdi hiç berbere uğramayayım salayım gitsin mi yoksa ara ara berbere uğrayıp bazı işlemlerden mi geçmeli, ayrıca nerdeyse her gün duş alıyorum saç kremi vs kullanıyorum bunları kullanmaya devam edeyim mi? Özellikle bu tarz bir saça sahip olup uzatan tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Erkeğe uzun saç yakışmaz

• Yanları kestir üstler kalsın

• Dostum saçlarımız aynı valla ben uzattım çok kötü oluyor . Banyodan sonra hele çok kabarıyor tarakla taramak şekil vermek mümkün olmuyor . Wax köpük falanda bana mısın demedi . Yüzüne gidiyorsa kısa tut bence
  • Hocam benim de saçlarım dalgalı kalın telli.Lise bitince 9 ay kadar kestirmemiştim iğreç oldu kısalttım sonra.Kabarıyor çok kötü oluyor hiç bulaşma.
  • JeffS kullanıcısına yanıt
    Benim saç da öyle. Şu an 4~5 cm oldular ve iğrenç görünüyorlar. Umarım uzayınca düzgün görünürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    9 yıl önce açıldı
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dalgali uzun sac guzel ve havali duruyor ozelllikle beyaz tenlilere ama kalin ve sik olmasi kapartir
    Birde aramakas olayi kabarmasinda daha etkili oluyor gibi geliyor bana sacimi iki ay kestiemiyorum berberden sonra daha cok kabariyor gibi geliyor

• Tam 2 sene oldu makas vurmadim..benimde saclar dalgali..ama tabi belli bir sure sonra ruzgar baya bir sikinti oluyor ve baglamak zorunda kaliyorsun..Gel gelelim saclar omuzlari gecti fakat artik bagliyorum.

• Üstleri kestir yanlar kalsın

• Her gün şampuan kullanma. Ara makas attırma. Sonra sal gitsin. En az 1 sene hiç makas değmemesi lazım. En az 6 ay kabarık ve biçimsiz saçla gezeceksin bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarak kullanma, yada cok geniş/aralıgı fazla dişli kullan. ben yinede elinle şekil vermeni öneririm. tarak kullanınca saçın tiftik tiftik olur. elidor gibi markaların kıvırcık dalgalı saclar icin saç kremleri var. onlardan eline sık ve sacın nemli iken parmaklarınla şekil vererek yedir ve nemli bırak. sacında hic jöle veya yağlı bir şey olmaz. saçın derli toplu ve şekil durur.

saçın kulak üstlerini kısattırmalısın berberde. uzun sacları kesmeyi bilen bir berber/kuaför bulmalısın. kulak üstünü uzatırsan sacların saga sola kalkar. yıllarca uzun saclarım vardı, dökülünce kestirdim

tarak kullanmazsan ve dediğim saç kremini kullanırsan saçının görüntüsü:

Dalgalı Saçı Uzatmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 23 Eylül 2015; 20:36:46 >

• Hocam saçım hafif uzayınca güzel duruyor beyaz tenliyim.Ama dediğiniz gibi çok kabarıyor.Yok mu şu kabarıklığın bir çaresi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

tarak kullanma, yada cok geniş/aralıgı fazla dişli kullan. ben yinede elinle şekil vermeni öneririm. tarak kullanınca saçın tiftik tiftik olur. elidor gibi markaların kıvırcık dalgalı saclar icin saç kremleri var. onlardan eline sık ve sacın nemli iken parmaklarınla şekil vererek yedir ve nemli bırak. sacında hic jöle veya yağlı bir şey olmaz. saçın derli toplu ve şekil durur.

saçın kulak üstlerini kısattırmalısın berberde. uzun sacları kesmeyi bilen bir berber/kuaför bulmalısın. kulak üstünü uzatırsan sacların saga sola kalkar. yıllarca uzun saclarım vardı, dökülünce kestirdim

tarak kullanmazsan ve dediğim saç kremini kullanırsan saçının görüntüsü:

Dalgalı Saçı Uzatmak

o kremin amacı ne oluyor hocam ?

• Uzatıyorum 3 ay oldu saç tipim aynı sizle.Kumral beyaz ten şimdiden bile dalagalanmaya başladı bakalım deneyeceğiz.

• V For Vendetta kullanıcısına yanıt
    Sanki aynıyız benimde saç kumral beyaz ten.Arkadaşlar yakışır dedi bende merak ettim o gazla uzatmaya karar verdim.Görünüş olarak nasıl hocam şuanda ?

• sacını derli toplu tutuyor ama jöle gibi değil. sacını uzatacaksan ve heleki dalgalı sie mecburen bu tür kremler kullanmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

sacını derli toplu tutuyor ama jöle gibi değil. sacını uzatacaksan ve heleki dalgalı sie mecburen bu tür kremler kullanmalısın

Evet saçım dalgalı. Sürdüğümde kaç günde bir yıkayayım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 24 Eylül 2015; 21:00:15 >
  • benim saçlar da dalgalı
    uzatınca aha bunun gibi oluyo
  • Yanları kestir üstleride hafif düzelttir. Şekil falan verince gayet şık oluyor.

Berber konusunda ise iyi yerlere gitmeye bak.

Dalgalı saç sabır ister. Bence benim dediğim düzende aynı boyutlarda tutmaya bak

Edit : Aynı boyut derken üstler uzun altlar kısa olsun ikiside aynı olsun demek istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Olapodi -- 24 Eylül 2015; 21:04:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.