Şimdi Ara

Saçlarımı uzatınca seyrelme oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önler çeneme geliyordu ama ayırdığım bölge de seyrelme oldu şuan kestirdim geri gelir mi yeni gürleşir mi önerisi tavsiyesi olanlar yardımınızı bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kes kurtul
  • saç uzadıkça,saç teli incelir,saçın gür değilse kısa tutman lazım.
    saç uzatıyosun bu basit şeyi unutuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

kes kurtul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç uzunken seyrelmez
    kısayken gürleşmez
  • Gürleşmeyi seyrelmeyi bilmem ama saç uzunken çok tel dökülüyor kısayken az
  • Benim fikrimce biz erkekler yıllarca saçları kısa tuttuğumuz için, özellikle çocuklukta falan saç kökleri daha zayıf oluyor. Saç fazla uzayınca kök teli tutamıyor ve çıkıyor dökülüyor zamanla. Kızlar küçüklüğünden beri uzun saçlı oldukları için biraz daha dökülmeye karşı güçlü oluyor saçları. Tabi onlarda da çok dökülüyor ama saç uzatan tüm erkeklerde dökülme ve seyrelme şikayeti var. Benim fikrim köklerin yetersiz kaldığı. Belki vitaminle falan bu sorun çözülebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaşlarım kepekleniyor yahu?
    13 yıl önce açıldı
    Berberden Sonra Saç Dökülmesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Benim fikrimce biz erkekler yıllarca saçları kısa tuttuğumuz için, özellikle çocuklukta falan saç kökleri daha zayıf oluyor. Saç fazla uzayınca kök teli tutamıyor ve çıkıyor dökülüyor zamanla. Kızlar küçüklüğünden beri uzun saçlı oldukları için biraz daha dökülmeye karşı güçlü oluyor saçları. Tabi onlarda da çok dökülüyor ama saç uzatan tüm erkeklerde dökülme ve seyrelme şikayeti var. Benim fikrim köklerin yetersiz kaldığı. Belki vitaminle falan bu sorun çözülebilir

saçlar kısa diye dökülseydi önce yanlarımız dökülürdü erkeklerin %99u saçların yanını kısa tutuuyo
  • Saç dökülmesi %90 genetik. Eğer sen saçın uzunken fırçayla cart curt yolmadıysan muhtemelen kısayken de aynı oranda seyrelicekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.