Ben saçımın ne olduğunu çözemedim. Kıvırcık olsa yüzük yüzük olur dalgalı olsa hafiften düz olur ama acaip bişi saman gibi. İnsanın saçları yansa bu kadar olru. Acaba bakımı falan mı var nesi var anlamadım. Jöle bile sürsem kendi kafasına göre takılıyor. Bir defa uzattım perişan oldum. Var mı saçı benim gibi olan.
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
Ben saçımın ne olduğunu çözemedim. Kıvırcık olsa yüzük yüzük olur dalgalı olsa hafiften düz olur ama acaip bişi saman gibi. İnsanın saçları yansa bu kadar olru. Acaba bakımı falan mı var nesi var anlamadım. Jöle bile sürsem kendi kafasına göre takılıyor. Bir defa uzattım perişan oldum. Var mı saçı benim gibi olan.
bnm sacımda uzayınca sanki deprem olmus gibi oluoyo kafamda birileri bi yana filan anlatılmaz yaşanır
Benimde saçlarım dalgalı saçma sapan şeyler oluyor uzayınca , şu an 1.5 ay kadar oldu kestirmeyeli okulda felan çok uzun olmamasına rağmen tepki topluyorum !
quote:
Orijinalden alıntı: chuckeraga
dalgalan sende şafaklar gibi ey güzel saçlar
mülteci kampına girsen sırıtmazsın valla. kes o sakalları ben polis olsam direk kimliği çıkar derim.
ben böyle rahatım usta takıl sende kafana göre.
bide sakallarım böyle olsa nereye gönderirdin beni? mülteci kampı pek sarmadıda
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Ben köpük sürüyorum gayet beğeni topluyor. Köpük kabarmasını da engelliyor. (Schwarzkopf taft)