Arkadaşlar benim dalgalı bir saç türüm var. Saçımı uzatmaya başladım ama çok kabarık durdugundan aramakası attırdım. Şu an biraz normal. Sizlere sormak istedigim dalgalı uzun saç şekli olarak nasıl bir şekil yaptırablirim. Elinde uzun dalgalı saça örnek resimler olan warsa paylaşabilirmi. Daha önce dalgalı saç uzatan oldumu.. Biraz yardmlarnızı istiyorum... ve Saçını uzatan olduysa ne kadar sürede uzattıgınıda yazarsa sevinirim..
yrdmcı olan herkese tşkler..
iyi forumlar...
bu arada saçım birazda gür
Benimde dalgalı bende önerilere açığım.
benimkide dalgalı, uzatırsan aha bunun gibi olursun
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
o kadar karamsa olma ya.. :) Aramakas attırınca düz gibi oluyor =)
benimki bildiğin kıvırcık ama sizin dalgalı dediğinizn de kıvırcık olduğunu düşünüyorum. Gittikçe uzuyo bayadır uzatıyorum. Aşağıya doğru uzamıyor ama. Tepesi yukarıya sağ ve sol taraflar da sağ ve sola uzuyor :D arka tarafta aşağı inmektense enseden yukarı doğru kıvrılmayı tercih ediyor. Hiç tarak değdirmem saçlarıma ki daha bugün arkadaş ortamında 2 kişi saçları çok güzel değil mi ya diyolardı birbirlerine
benimde seninki gibi dalgalı ve sık fön çektiriyorum ben yoksa şekle felan girdiği yok :D
benimki bildiğin kıvırcık ama sizin dalgalı dediğinizn de kıvırcık olduğunu düşünüyorum. Gittikçe uzuyo bayadır uzatıyorum. Aşağıya doğru uzamıyor ama. Tepesi yukarıya sağ ve sol taraflar da sağ ve sola uzuyor :D arka tarafta aşağı inmektense enseden yukarı doğru kıvrılmayı tercih ediyor. Hiç tarak değdirmem saçlarıma ki daha bugün arkadaş ortamında 2 kişi saçları çok güzel değil mi ya diyolardı birbirlerine
bir SS gönderebilirmisin özelden _??? :=)
quote:
Orijinalden alıntı: nobran19
benimde seninki gibi dalgalı ve sık fön çektiriyorum ben yoksa şekle felan girdiği yok :D
ama fazla uzatmadım
senden özelden bir SS gönderebilirmisin.. =)
benim de dalgalı ya saçlarım.inş.güzel öneriler gelir..
Ben köpük sürüyorum gayet beğeni topluyor. Köpük kabarmasını da engelliyor. (Schwarzkopf taft)
dalgalıysa benim gibi ve uzatıcaksan ve işi biliyosan çok yakışır dalgalı uzun
bunun için saçın yağlı ve kirli olacak banyo yapmayacaksın
en onemli madde bu suan useniyorum sonra diğer maddeleride yzarm
Böyle yapabilirsin bro Orlando Bloom gibi
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
Aynen böyle olmuştum. 1 yıl uzattım. Adam gibi şekil almıyordu kabardıkça kabardı. Bonus oldum. Ben de vurdum 3 numaraya
benim saçlarımda dalgalı kısa kestiriyorum uğraşamam köpükle vs..
aslında 3 numara traş sorunu kökünden çözüyorda iş yerinde tuhaf oluyor
Benimde dalgalı uzatıyorum bakalım ne olcak.Güzel stiller varsa koyarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Havf
Böyle yapabilirsin bro Orlando Bloom gibi
benim saçlar aynı bu şekilde işte. 1 ayı kaldı bu uzunluğu almasına
quote:
Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS
dalgalıysa benim gibi ve uzatıcaksan ve işi biliyosan çok yakışır dalgalı uzun
bunun için saçın yağlı ve kirli olacak banyo yapmayacaksın
en onemli madde bu suan useniyorum sonra diğer maddeleride yzarm
özelden SS atabilirmisin..
Aynen benim saçlarda böyle..Ama belli bir uzunluktan sonra işler çığırından çıkıyor.İstediğin şekli veremezsin,Tarak girmez.Lakabın Bonus'a çıkar.Çünkü bu saç modeli yerçekimine karşı gelen bir modeldir.Yanlar yana doğru,arkalar düz bir şekilde arkaya ve yukarı doğru,Üstlerde yukarı doğru uzar.Her ne kadar tarakla düz bir şekil verilmek istensede,bir zaman sonra saç kendini restore edecektir Extra'dan kozmetik malzemeleri kullanman gerekir..Jöle,köpük,saç spreyi vs..