Bildirim
DALGALANMA İLE İLGİLİ ÖNERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do
AMD 'nin 78xx lerinde VGA kullanımlarında dalgalanma sorunu ile karşılaşılmış peki ya nvidialarda böyle bir sorun varmı bilen duyan gören ?
hdmi yada dvi ile bağlayınca olmuyor.ama vga ile bağlayınca oluyor bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanbilgin
quote:
AMD 'nin 78xx lerinde VGA kullanımlarında dalgalanma sorunu ile karşılaşılmış peki ya nvidialarda böyle bir sorun varmı bilen duyan gören ?
hdmi yada dvi ile bağlayınca olmuyor.ama vga ile bağlayınca oluyor bu.
sorum nvidialarda boyle bi sorun varmı onu m.ediyorum? -
nvıda ve analog baglantıda dalgalanma sorunu
2sını aynı cumlede kullanmamalı -
quote:
bende gtx 460 oc vardı ondada dalgalanma sorunu vardı. yeni kartları bilmiyorum yalnız. -
Bazı modellerinde vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz42
quote:
bende gtx 460 oc vardı ondada dalgalanma sorunu vardı. yeni kartları bilmiyorum yalnız.
sanki yukarıdan birisi nvidia ile dalgalanmayı aynı cümlede kullanmayın diyordu
şaka bi yanada bu sorun malesef mevcut ama ben alıştım artık birbirimize uyum sağladık sırf bunun yüzünden 500 tl bir monitöre verilmez ancak kartı almaktansa en başından sorunsuz olan bir model alınabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IIBurkiII
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz42
quote:
bende gtx 460 oc vardı ondada dalgalanma sorunu vardı. yeni kartları bilmiyorum yalnız.
sanki yukarıdan birisi nvidia ile dalgalanmayı aynı cümlede kullanmayın diyordu
şaka bi yanada bu sorun malesef mevcut ama ben alıştım artık birbirimize uyum sağladık sırf bunun yüzünden 500 tl bir monitöre verilmez ancak kartı almaktansa en başından sorunsuz olan bir model alınabilir.
veya en başında düzgün bir monitör alınabilirdi. bu dvi yıllardır var ama kimse pek bişey bilmiyordu. şimdi display port var ama türkiye de pek yok bildiğim kadarı ile.
-
aynen monitörü ilk aldığımda zaten pc hazır sistemdi sonradan upgrade ettiğim için elimde kaldı böyle ilk ekran kartı ile sorun olmuyordu açıkcası. şimdide sorun etmiyorum idare ediyor. dvı ve hdmı kalitesini bende çok merak ediyorum doğrusu 1050p ile 768 p arasında nasıl bir görsel fark olur onuda merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 18 Mart 2013; 17:57:35 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X