Şimdi Ara

Dalga mı Geçiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan kötü yapmışlar da bilmem neymiş de siz bu sınavları kendinizi denemek, eksiklerinizi görmek için mi giriyorsunuz yoksa ego tatmini için mi giriyorsunuz? Sınavdan düşük yaptıysan demek ki yeteri kadar bilmiyorsundur üzerine gideceğine ağlayıp zırlıyorsun böyle yapmak sana ne kazandıracak çok merak ediyorum. Anlayın artık ağlamak sizlere ekstra net getirmiyor. Hırslanıp adam gibi sorularınızı sorsanız hepiniz iyi işler başaracaksınız, kendinizi harap etmeyin.

• +1 bende her zaman sınavından sonra 4 5 tane konu açılmasından sıkıldım neyse eksiğin çalış devam et bu kadar abartılacak bir şey yok ortada
  • MrTrM M kullanıcısına yanıt
    o türkçe sorularında mantık arayan adamın beyninden şüphe ederim ya, o derece salak,saçma bi türkçe olamazdı, ama matta haklısın
  • Gerçekten doğru söylüyorsun ama insan istiyor işte 1 haftada geliştirmek netlerin yerinde sekmemisini istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

o türkçe sorularında mantık arayan adamın beyninden şüphe ederim ya, o derece salak,saçma bi türkçe olamazdı, ama matta haklısın

Olabilir, ama olaya şöyle baksan nasıl olur? Bu sorular mantıksız, uzun ve zor; ben bu soruları yaparsam gerçek YGS Türkçe'nin canına okurum. Biraz daha dikkatli olayım, paragrafa biraz daha ağırlık vereyim. Ya da ne bileyim sınav kitapçığını bir yere fırlatacağınıza soruları tekrar kendiniz çözüp yorumlasanız. :)
  • Asıl gelişme Yarıyıldan sonra olur genelde. Eğer o zamanlar geliştiremiyosanız umutsuz olmanız normal . Şu zamanlarda yakınmanın bi anlamı yok. Eksikleri görüp çalışmak lazım. Başka yapacak bişey geliyomu aklınıza ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdtuBilgisayar

Gerçekten doğru söylüyorsun ama insan istiyor işte 1 haftada geliştirmek netlerin yerinde sekmemisini istiyor

Hepimiz çok şey istiyoruz, ama ne kadar çaba gösteriyoruz. Mesela konuların bittiği halde mi kötü yapıyorsun (eğer kötü yapıyorsan) :) Konuların bittiyse sevin çünkü önünde sadece pratik yapmak var, konuların bitmediyse daha çok sevin; o konuları çalıştığın zaman canına okuyacaksın. Her türlü sevinin işte. :D
  • . Pollyanna detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DarmaDuman-

. Pollyanna detected

Arada gaza geliyoruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrM

quote:

Gerçekten doğru söylüyorsun ama insan istiyor işte 1 haftada geliştirmek netlerin yerinde sekmemisini istiyor

Hepimiz çok şey istiyoruz, ama ne kadar çaba gösteriyoruz. Mesela konuların bittiği halde mi kötü yapıyorsun (eğer kötü yapıyorsan) :) Konuların bittiyse sevin çünkü önünde sadece pratik yapmak var, konuların bitmediyse daha çok sevin; o konuları çalıştığın zaman canına okuyacaksın. Her türlü sevinin işte. :D

Okuyunca cidden sevindim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

Okuyunca cidden sevindim ya

hakikaten ya

• quote:

Sınavdan kötü yapmışlar da bilmem neymiş de siz bu sınavları kendinizi denemek, eksiklerinizi görmek için mi giriyorsunuz yoksa ego tatmini için mi giriyorsunuz? Sınavdan düşük yaptıysan demek ki yeteri kadar bilmiyorsundur üzerine gideceğine ağlayıp zırlıyorsun böyle yapmak sana ne kazandıracak çok merak ediyorum. Anlayın artık ağlamak sizlere ekstra net getirmiyor. Hırslanıp adam gibi sorularınızı sorsanız hepiniz iyi işler başaracaksınız, kendinizi harap etmeyin.

+1907
    SBS ye girecekler bile bu kadar ağlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.