Şimdi Ara

Dakika,internet,sms içeren faturasız paket tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üçünün de olduğu bir paket arıyorum. Turkcell'e yeni geçtim bu konularda bilgim yok maalesef. Hattım faturalı değil hepsinden ayrı ayrı alabilir miyim acaba? 20-25 tl gibi bütçe yeterli olur mu olursa kaç dakikalık,mb'lık,sms'lik olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 10 Aralık 2013; 21:34:39 >

• 20-25 tl'ye Turkcell'de anca dk alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

20-25 tl'ye Turkcell'de anca dk alırsın.

Peki kaç dk hocam, her yöne mi Turkcell içi mi? Bir de farklı paketlere aynı anda sahip olabiliyor muyuz tek tek seçip?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

20-25 tl'ye Turkcell'de anca dk alırsın.

Peki kaç dk hocam, her yöne mi Turkcell içi mi? Bir de farklı paketlere aynı anda sahip olabiliyor muyuz tek tek seçip?

Gnctrkcll üyemisiniz ?

Eğer değilseniz;
    500 Dk heryöne(25 TL) + 5000 Sms heryöne(12 TL) + 500 Mb sınırsız internet(10 TL,500 mb sonrası 96 Kbps hızla devam eder). = 47 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 10 Aralık 2013; 23:50:54 >
  • turkcell ben yaptım paketi 19 tl ye 500 dakika artı 7 tl ye 1500 sms 7 tl ye 500 mb internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 11 Aralık 2013; 10:47:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

turkcell ben yaptım paketi 19 tl ye 500 dakika artı 7 tl ye 1500 sms 7 tl ye 500 mb internet.

Her yöne mi hocam yoksa karışık mı her yöne+Turkcell içi mi dakikalar? Bana 100-200 dk civarı yetiyor ama bu paket iyi gibiymiş bunu düşünebilirim teşekkürler.

@CeoBurak, @Asceticc Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    250 dakika turkcell 250 dakika her yöne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet paketi yapacaksan eğer 10 tl'ye 500 mb sınırsız internet var onu tavsiye ederim.
  • CeoBurak kullanıcısına yanıt
    500 mb sınırsız benimde işini görür fakat sitesinde göremedim türkcellin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanchuc

500 mb sınırsız benimde işini görür fakat sitesinde göremedim türkcellin

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hosgeldin-500-mb-sinirsiz-paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

250 dakika turkcell 250 dakika her yöne.

Teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 11 Aralık 2013; 22:35:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.