Şimdi Ara

daikin enjoy serisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
26.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadasım o dediğin markaları media üretiyor olabilir ayrıca o fabrikalarda üretim yaptırıyor demek kendi teknolojisini kullanmıor anlamına gelmez sadece bant olarak o fabrikayı kullanıyor ama daikinin enjoy serisini gene daikin üretiyor kendi teknolojisini kullanarak çinde deil malezyada üretiyor!ayrıca buda dip not bilmiyorum yasın kaç ama internetin donanımdan ibaret olmadıgını cok iyi biliyorum.
    _____________________________
  • www.gree.ca sitesini göstermişinde birde içine girip arastırsaydın dıs ve iç kasa hemen hemen aynı ama sundugu degerler enjoy serisi ile cok farklı.kasa olarak ortak üretim yapabilirler ama herkez kendi teknolojisini kullanır
    _____________________________
  • Forumda yazanları bu konuda uzmanları dinlemiyorsunuz.

    Sizin aldıgınız klima orjinal daıkın değil acson - mcquay üretimi gerçek olan bu, siz inanmasanızda olay budur.
    Gree içini çok iyi biliyorum, ben o siteyi o markanın büyüklügünü anlatmak için verdim ürünleri karşılaştırın diye değil, yaşım 50 bunun yaşla alakası yok akıl baştadır yaşta değil.


    Media değil

    Midea.

    Kendi teknoloji meselesi değil adamlar onları üretecek kapasiteye kaliteye sahipler demek bu.
    Ha bu arada siemens den örnek vereyim siemensde klima üretecek tesis falan yok bütün klimaları tamamen midea, midea kendi teknolojisi ile üretiyor ortada siemens teknolojisi yok bu konuda.

    Daıkın, toshiba, eski teknolojilerini bu gibi yerde ürettiriyorlar anladıgım kadarı ile sizin örneginiz gibi suzumi örnegi gibi.
    Yani eski 15 yılık daıkınlar sizin aldıgınızdan daha kaliteli BTU olarak saglamlık olarak biraz diğer modelelrle aynı katagorideki klimalarla karşılaştırırsanız analrsınız.
    Gerçi siz otoriteleride dinlemiyorsunuz.
    mbirol, albani yazmış ama burnunuzun dikine gidiyorsunuz buna göre siz sadece kendinizi kandırırsınız.


    Büyük firmalar illa her konuda büyük olacaklar diye bir şey yok, bakınız candogan bey ne güzel açıklıyor bosch çamaşır, bulaşık makinesi önerirken LOW frost ve XXL serisi dışında dolap almayın onlar kötü diyor, markaya kötü demiyor modele diyor, bosch XXL dolaplaro LG üretir kendi teknolojisi ile ortada bosch teknolojisi yok o modellerde.

    Ama siz üzülmeyiniz klimanız sadece daıkın garantisinde ama herşey bu kadar ha birde üzerinde daıkın yazıtyor ama daıkın değil.

    _____________________________




  • Dün Daikin bayisine gittim tanıdık idi..Bu enjoylar tam inverter deil dedim Gree'de üretiliyor dedim,yok dedi şuan gelen tüm Enjoy'lar Macaristan'da üretiliyor,ve çok sattıklarını söyledi.
    _____________________________
  • Mat 35 sende staj yapmisin belli digerleri gibi esas sen kabul etsende etmesende daikin enjoylari kendisi uretiyor ve kalitesi ust duzey.gelen servisleri bile aynisin soyluyor ama siz fransizlar tam tersini.enjoy klimalari acson ve mcquay'in fabrikalarinda uretildigini ispatliyabiliyormusun?hayir tabikide camur at izi kalsin hepsi bu sizdeki.iyi markalar dusuk kar marji ile ucuz klima sattiginda ya kotu oluyor gozunuzde yada fason mal oluyor.sizler yuksek paralar verip aldiginiz klimalara neredeyse yari fiyatina hemen hemen esdeger klimalarin satilmasini hazmedemiyosunuz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ve bu arada size bir ornek daha vereyim citroen ve pevgeot psa adi altinda ortaktir ayni fabrikalarda uretim yaparlar ama teknolojileri tamaen farklidir ayni seyi ww icinde diyebiliriz seat,skoda,porshe,audi bunlari kendi fabrikasinda uretir ama hepsinin donanimlari ve teknolojileri tamamen farklidir dahada uzatilabilir örnekler sonuc fabrikalar ayni olabilir ama teknolojiler tamamen farklidir tipki klimalarda oldugu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Bizim insanda aldıgı malı övme huyu olmasa çok güzel olacak ama yok ila aldıgım iyi diyecek.

    Size yukarda bu işin üstadı yazmış adam yılların klimacısı gitmiş bir çok klimayı yerinde ziyaret etmiş siz dahalen benim dediğim diyorsunuz. Sizinkisi dogan görünmlü 124 olur ancak.




    Kalite üst düzey ha

    http://www.daikinturkiye.com/category/urunler-eviniz-icin-isitma-ve-sogutma-duvar-tipi-uniteler-tek-oda-icin-enjoy-ftxn-l-serisi
    arada bime gitde oradaki siestalara bak bak ben siesta almışım de


    Aşagıdaki linlten EER - COP değerlerini incele 3,21 - 3,61 degerer ile en alt dip klima özeelliklerine sahip öyle üst degerler olsa EER-COP 4-5 olur be arkadaşım kendini forumda rezil etme

    http://www.daikinmerkez.com/Klima/DAIKIN-FTXN25L-9000BTU-h-DAIKIN-ENJOY-INVERTER-SPLIT-KLIMA.html


    Bak birde orta seri daıkın koydum ha en üst ururu sarara değil birde onların EER-COP larına bak bak.

    http://www.klimareyonu.com/daikin-ftxs25j-g-serisi-inverter-duvar-tipi-klima?ref=akakce&v=1.90.7

    Birde fiyatları karşılaştır.

    Teknik olarak fiyat olarak karşılaştır dahalen bim kliması siestana daıkın diyorsanız siz bilirsiniz üstünde sadece daıkın yazan siesta o.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy
    evet yaz bitiyor ama daha 1 aydan fazla bu sıcaklar canımızı çıkarır bence almanızda fayda var herşeyin hayırlısı olsun.

    arkadaşım sanko da çalıştığı için tercihlerim airfel, daikin gibi gree malları tarafındaydı. artık midea ve türevleri olan markaları düşünüyorum.

    midea, alarko, uğur (bilmiyorum ilk olmak avantajlı olacak mı?)

    klimaya şu anda 2000 lira gibi rakamlar ayırmak makul olmayacak bana... toşiba falan alayım ancak evimi değiştireceğim, kaynağımı dağıtmamalıyım...
    midea'da çalışan bir arkadaş bulsam iyi olacak :)
    _____________________________
    İmzamız kural dışıdır! Tersimiz pistir, kafalarımız 12 Eylül'dür!!! ||
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhamnet

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy
    evet yaz bitiyor ama daha 1 aydan fazla bu sıcaklar canımızı çıkarır bence almanızda fayda var herşeyin hayırlısı olsun.

    arkadaşım sanko da çalıştığı için tercihlerim airfel, daikin gibi gree malları tarafındaydı. artık midea ve türevleri olan markaları düşünüyorum.

    midea, alarko, uğur (bilmiyorum ilk olmak avantajlı olacak mı?)

    klimaya şu anda 2000 lira gibi rakamlar ayırmak makul olmayacak bana... toşiba falan alayım ancak evimi değiştireceğim, kaynağımı dağıtmamalıyım...
    midea'da çalışan bir arkadaş bulsam iyi olacak :)

    tekirdağlı klimacı hocayı bir arayın mideacıdır. öyel ile klima satıcam derdi yoktur. sizi yönlendirir. sitesi trakya soğutma orda cebine kadar var. hatat zamanında vestelin içini inceledim diyordu hala aynıysa vestelin içi. ve midea pahalıysa size vestel bile al diyebilir.
    _____________________________




  • selamlar... çok faydalı şeyler okudum. öncelikle mbirol ve 9köy arkadaşların atışmaları beni mest etti :)

    şimdi benim gibi klimada soğutma özelliğini kullanacak eer değeri 3,5 üstünde veya 3,5 e yakın 12000 btu en ucuz alınası, tam inverterli klima öneriniz var mı :D

    en iyisi bu galibahttp://www.klimareyonu.com/mitsubishi-msz-ge25va-deluxe-power-inverter-duvar
    eurovent :http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=44&select_marque=MITSUBISHI+ELECTRIC&select_class=AC1+%2F+A+%2F+S+%2F+R



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacid55 -- 29 Temmuz 2012; 11:46:49 >
    _____________________________




  • arkadaşlar tahminimce tartışmadan dolayı önemli bilgiler içeren bir mesajım silinmiş. ben kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum artık. lütfen saygı harici sözler edilmesin burda. ben şahsen daikin grubun çıkarlarına ters düşüyorsam firma zaten beni mahkemeye verir. bu yazılarıda dedlil olarak kullanır. şahıslarla birbirimizi incitmenin alemi yok. düzgün şekilde herzaman tartışırız tabiki.. amaç bilgi sunmak olmalı burada.



    arkadaşlar demiyorumki enjoy serisi daikin değildir. ama şöyle söyliyim daikin oyl grubu satın aldığında aynı ürünleri hiç değiştirmeden daikin olarak piyasaya sunduğu bilgisini bile net aldım. inanılmayacak bir durumdu. insan ister istemezde araştırır birçok şeyi.. araştırınca birçok sonuçlara basacağım resimlerle durumun doğruluğunu baya inandım. ben bunlara kadar daha evvelde yazdım. diğer topikte olsun burda olsun. ama kanaat getirmesem yazmazdım. bu durumda benim dediğime, isteyen inanır isteyen inanmaz. bu durum beni bağlar. ama amacım kimseyi yanıltmak değil düşünmeye sevketmektir. her insan bazı şeyleri sorgulmalıdır bana göre. aksini ispat ise firmaya ve klimayı iyi tanıyan servislere bayilere düşer.

    klima firmaları bir birlerinin ürünlerini alıp parçalayıp incelerler. bu adettir ille klimacılıktada olmayıp genel olarak her firma rakiplerinin ürünlerini inceler. bu güzel bir şeydir ve kolanın formülü değildir. kolanın formülü belki kompresörün içi olabilir onunlada zaten kolay kola kimse içini açıp incelemez. belkide ururu güçlü nem alıp verme sistemidir. hiçbir klimada olmadığına göre.


    enjoy ürünü daikindir öyledirde. artık oyl deki teknoloji daikine dönmüştür. daikindir ama kaçıncı sınıf daikindir euroventte bile bulunmayan bir modeldir. oyl grubun belki 10 yıl bile olmuştur daikine geçmesi şirketin. şuan acsonun kısa süre önce euroventte olan ürünleri yok artık. euroventteki split arama bölümüde



    Comfort Air Conditioners / up to 12 kW / Air cooled / Split / Reverse cycle
    AC1 / A / S / R

    yani bu bölüm yok artık.

    aynı şekilde mcquay ında yok. zaten mcquay sanırım eskidende yoktu split olrak eurovent te. tam hatırlamıyorum split olarak daha ziyade dev klima santralleriyle uğraşıyordu firmanın bu markası. fakat dünyada vardı mcquay split ürünler hatta airfelde r22 leri ve r410 splitleride getiriyordu.. demek istediğim euroventte mcquayın split sayfası sanırım yoktu.. ama acsonun splitleri vardı euroventte . ben linkini basmıştım diğer topikte. fakat şuan eurovent split linki çalışmıyor. ben önbellekten buldum

     daikin enjoy serisi?



    şimdi normal olarak eurovente girin bakalım bu sayfa varmı herkeze soruyorum. bulamazsınız daikinin ne yaptığı meçhul şuan.. kanısına bu şekilde varıyorsam ne diye suçlu olayım. şirketin kendi tasarrufudur. zaten acson sitesi uzun süredir çalışmıyor. http://www.acson.com.my/ birşey diyemeyiz. bize düşen sadece forumdaşları uyarmak.

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jt0c58q_IPwJ:www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Sertifikasyon_program_na_gore_eri_im.php%3Flg%3Dtr%26rub%3D04%26srub%3D01%26select_prog%3DAC%26select_partic%3D302%26select_marque%3DACSON%26select_class%3DAC1%2B%252F%2BA%2B%252F%2BS%2B%252F%2BR%26tri_chp%3D%26debut_affiche%3D64%26indice_affiche%3D5+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

    ancak bu ön bellek linkinden bulursunuz kısa süre sonra bu linkte google önbellekten silinir.

    bakın şimdi daikinin v serisi yani jv olark konuştuğumuz seriye enjoy çıkmadan dandik derdik hep. birol derdiki gree ile aynı ama aynı değildi tabi çünkü o oyl grubun klimasıydı. acsonun aynı modeli vardı.

    bakalım aşağıdaki resme.

     daikin enjoy serisi?




    http://www.google.com.tr/imgres?um=1&hl=tr&sa=N&biw=1011&bih=543&tbm=isch&tbnid=Q3mNCRCC41E8oM:&imgrefurl=http://xolodok.kiev.ua/conditioners/invertornyie-kondiczionery/&docid=AJqk1JPYzbD7JM&imgurl=http://xolodok.kiev.ua/assets/files/McQuay_inverterJR_icon.jpg&w=600&h=600&ei=10oRUIiYKc-7hAfkroGwCg&zoom=1&iact=hc&vpx=745&vpy=205&dur=3117&hovh=225&hovw=225&tx=165&ty=205&sig=115894366237589186494&page=1&tbnh=165&tbnw=175&start=0&ndsp=8&ved=1t:429,r:7,s:0,i:91

    mcquay markasıda varmış demek v serisinin.


     daikin enjoy serisi?


    bu acson



     daikin enjoy serisi?



    buda daikin jv

     daikin enjoy serisi?


    şu linke bakalım: http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42805701

    2 yıl evvel yazmışım. ülkemizde ısısanın daikin ismi le satmadığı r22 gazlı klimaları siesta adı altında sattı.

    dünyadaki bazı benim tabirimle 3. dünya ülkeleri olarak nitelendirdiğim ülkelerde daikin adı altında satıldığını hatta r410 gazlı inverter olanlaınında var olduğunu belirtmişim 2yıl önce. ve ozamanlar enjoy un adı bile yoktu.. 3. dünya ülkelri benim tabirim demekle bu söz bana ait değil tabi.. ben üstünde duruyorum dersem düzeltmiş olurum.

     daikin enjoy serisi?


    ısısanın sattığı siesta cihazlar. daikin ismini hiç kullanmadılar. bence ısısan daha dürüsttü milletimize karşı. ve ısısan köken itibarıyla zaten çok iyi bir firmaydı bosch grup evvelinde sadece biraz fazla kazıkçıydı:))

     daikin enjoy serisi?



     daikin enjoy serisi?



     daikin enjoy serisi?


    daikin ftknl enjoy

     daikin enjoy serisi?




    acson değerlere bakalım sitesinden contek yazalım aynen çıkar. birde enjoy değerlere bakalım daikin sitesinden.

    bu arad enjoy üretim yeri:http://www.oyl.com.my/

    bir dolu acson oyl şirketi var daikin çeşitli alt kruluşları var.

    http://www.mcquayeurope.com/en/index/prodotti/1/21 http://www.daikinmcquayme.com/ avrupa mcquay italyada yapılanmış.



    dikkat edersek videonun sol tarafında bulunan da v serisidir

    ben ille eer cop değerlerindede değilim. git kardeşim 3. dünya ülkelerinde satıcaksan sat bu cihazı. biz onlardan geri olsakta sokma ülkemize. fransada vs broşür basamamışlar bu cihaza değerler olark gözüküyor sadece. benim için önemli bir ingilizce sitenin avrupa katoluğu 2012 olarak yayınladığı katoloğunda yok bu cihaz.. hemde daikin resmi sitesi daikin europe geçiyor.. okadar yani. http://www.daikineurope.com/binaries/ECPEN12-017_Residential%20Catalogue_tcm524-229751.pdf?quoteId=tcm:524-227002-64

    biz şimdi bunları belirtirken daikinin daikin olan modeline neden düşmanlığımız olsunki. bizim demek istediğimizi sen bir zaman albani hoca bile demişti. daikin türkiye greeden parça getirip kasanın içini burda doldurusa bu yakışık almaz demişti.


    daikin türkiye zaten kendi fabrikası oyl varken greeden cihaz getirmezde.. durum bence hoş değil. 12000 btu klimanın nominalini 10900 btu dan başlatmışlar daha önce belirttim birol da yazmış benmiyim klimacı birolmu?

    şayet ben diğer firmalardan para alsam bu kadar acemice yazı yazmam her halde değilmi.. onlar bana daha profesyonel sordururlar sanırım burayı karıştırmak için.. onun için kimse günaha girmesin. hiç bir firma tutupta vatandaşla birlik olup böyle basit işlere girmez.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    selamlar... çok faydalı şeyler okudum. öncelikle mbirol ve 9köy arkadaşların atışmaları beni mest etti :)

    şimdi benim gibi klimada soğutma özelliğini kullanacak eer değeri 3,5 üstünde veya 3,5 e yakın 12000 btu en ucuz alınası, tam inverterli klima öneriniz var mı :D

    en iyisi bu galibahttp://www.klimareyonu.com/mitsubishi-msz-ge25va-deluxe-power-inverter-duvar
    eurovent :http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=44&select_marque=MITSUBISHI+ELECTRIC&select_class=AC1+%2F+A+%2F+S+%2F+R


    yok biz birol ustayla tartışmıyoruz. onun ustalığı ile ben tartışamam.. sadece şakalaşıyoruz


    kardeş linkteki klimayı rahatlıkla alabilirsiniz ama bu 9 luk siz 12 lik sormuşsunuz 2900 küsur rakamı var yanılmıyorsam.
    _____________________________




  • ben buradaki bilgileri aldığım bayiye sordum....ilgilenip bilgi vereceklerini söylediler...daikindan üst düzey biriyle görüşmüşler....ben bu eurovent olayınıda iletmiştim....japon yetkili belgeyi aldıklarını....sitenin belli aralıklarla uptade olduğunu yakında görüneceğin söylemiş...hadi bakalım hayırlısı......arkadaşların yazdıkları mantıklı aklım bulanmadı değil ama ben yinede daikinin ismini bu kadar kolay kirletmeyeceğini düşünüyorum....enjoya daikin yazmazdı bir sürü alt firması var.......neden üst segment markayı kirletsinki.....
  • Bimlere gidin bakın bir kısmında siesta klimalar var yani yeni enjoylar.

    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    selamlar... çok faydalı şeyler okudum. öncelikle mbirol ve 9köy arkadaşların atışmaları beni mest etti :)

    şimdi benim gibi klimada soğutma özelliğini kullanacak eer değeri 3,5 üstünde veya 3,5 e yakın 12000 btu en ucuz alınası, tam inverterli klima öneriniz var mı :D

    en iyisi bu galibahttp://www.klimareyonu.com/mitsubishi-msz-ge25va-deluxe-power-inverter-duvar
    eurovent :http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=44&select_marque=MITSUBISHI+ELECTRIC&select_class=AC1+%2F+A+%2F+S+%2F+R


    yok biz birol ustayla tartışmıyoruz. onun ustalığı ile ben tartışamam.. sadece şakalaşıyoruz


    kardeş linkteki klimayı rahatlıkla alabilirsiniz ama bu 9 luk siz 12 lik sormuşsunuz 2900 küsur rakamı var yanılmıyorsam.


    Soğutma Kapasitesi: 11943 Btu/h - kw EER 4.59
    Isıtma Kapasitesi: 15355 Btu/h - kw COP 4.57
    İç Ünite: MSZ-GE25VA
    Dış Ünite: MUZ-GE25VA
    İç Ünite Boyutları: 798x295x232 mm
    Dış Ünite Boyutları: 800x550x285 mm
    İç Ünite Ağırlığı: 10 kg
    Dış Ünite Ağırlığı: 30 kg
    Gürültü Seviyesi (İç Ünite): 19-21-29-3 db(A)
    Gürültü Seviyesi (Dış Ünite): 48 db(A)

    adamlar öyle bi 9luk yapmışlar ki garip markalı 12liklerden teorik olarak daha iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacid55 -- 30 Temmuz 2012; 9:16:15 >
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waffenss

    ben buradaki bilgileri aldığım bayiye sordum....ilgilenip bilgi vereceklerini söylediler...daikindan üst düzey biriyle görüşmüşler....ben bu eurovent olayınıda iletmiştim....japon yetkili belgeyi aldıklarını....sitenin belli aralıklarla uptade olduğunu yakında görüneceğin söylemiş...hadi bakalım hayırlısı......arkadaşların yazdıkları mantıklı aklım bulanmadı değil ama ben yinede daikinin ismini bu kadar kolay kirletmeyeceğini düşünüyorum....enjoya daikin yazmazdı bir sürü alt firması var.......neden üst segment markayı kirletsinki.....

    Bende kac yetkili ile gorustum hepsi senin dedigini dedi kardesim ama biliyosun her sakalliyi dedemiz zannettiyimiz icin klimadada bu farkli olmuyor.2-3 ayni resim gordukmu ici disi ayni diyoruz...bu arada ayni denilen acson- siestalarida tek tek inceledim ozelliklerini hicbirisi birbirinin degerlerini tutmuyor.airfel bile inverter modellerinde enjoyla ic kasalari ayni kullanmis ortak diye ama girin bakin hicbir ozelligi ve degerleri birbirini tutmuyor.yukurilardada belirtilmis zaten kasalar ayni olabilir ama teknolojiler tamamen farkli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Apple Iphone X 64Gb Space Gray
    Apple Ipad 3
    2013 Megane İcon Dcİ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    quote:

    Orijinalden alıntı: 9köy

    quote:

    Orijinalden alıntı: sacid55

    selamlar... çok faydalı şeyler okudum. öncelikle mbirol ve 9köy arkadaşların atışmaları beni mest etti :)

    şimdi benim gibi klimada soğutma özelliğini kullanacak eer değeri 3,5 üstünde veya 3,5 e yakın 12000 btu en ucuz alınası, tam inverterli klima öneriniz var mı :D

    en iyisi bu galibahttp://www.klimareyonu.com/mitsubishi-msz-ge25va-deluxe-power-inverter-duvar
    eurovent :http://www.eurovent-certification.com/tr/Sertifikal__urunler/Markaya_gore_eri_im.php?lg=tr&rub=04&srub=03&select_prog=AC&select_partic=44&select_marque=MITSUBISHI+ELECTRIC&select_class=AC1+%2F+A+%2F+S+%2F+R


    yok biz birol ustayla tartışmıyoruz. onun ustalığı ile ben tartışamam.. sadece şakalaşıyoruz


    kardeş linkteki klimayı rahatlıkla alabilirsiniz ama bu 9 luk siz 12 lik sormuşsunuz 2900 küsur rakamı var yanılmıyorsam.


    Soğutma Kapasitesi: 11943 Btu/h - kw EER 4.59
    Isıtma Kapasitesi: 15355 Btu/h - kw COP 4.57
    İç Ünite: MSZ-GE25VA
    Dış Ünite: MUZ-GE25VA
    İç Ünite Boyutları: 798x295x232 mm
    Dış Ünite Boyutları: 800x550x285 mm
    İç Ünite Ağırlığı: 10 kg
    Dış Ünite Ağırlığı: 30 kg
    Gürültü Seviyesi (İç Ünite): 19-21-29-3 db(A)
    Gürültü Seviyesi (Dış Ünite): 48 db(A)

    adamlar öyle bi 9luk yapmışlar ki garip markalı 12liklerden teorik olarak daha iyi



    aynen bu makine.. kafanız rahat olur kalitesi çok yüksektir. gidin görün bayisinde.

    kasasına kadar çok sağlam bir makinedir. klasikte bile kalite kasa krom ayak kullanılmıştır.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waffenss

    ben buradaki bilgileri aldığım bayiye sordum....ilgilenip bilgi vereceklerini söylediler...daikindan üst düzey biriyle görüşmüşler....ben bu eurovent olayınıda iletmiştim....japon yetkili belgeyi aldıklarını....sitenin belli aralıklarla uptade olduğunu yakında görüneceğin söylemiş...hadi bakalım hayırlısı......arkadaşların yazdıkları mantıklı aklım bulanmadı değil ama ben yinede daikinin ismini bu kadar kolay kirletmeyeceğini düşünüyorum....enjoya daikin yazmazdı bir sürü alt firması var.......neden üst segment markayı kirletsinki.....

    waffness dostum. hayırlı olsun güle güle kullanın. şunu bilinki benim daikine takıntım klimanızı kötülemek felan değilidir. en kral daikin satıcılarından birisi çok iyi arkadaşım olan bir kardeşimdir. ben bunları yazarken ondan bile çekiniyorum. ama huyumu oda biliyor. birol ustada çok iyi arkadaşımdır ama yeri geldimi onunlada tartışıyoruz. yani benim yzılarımın kimseyle ilgisi yok. firma zaten rahatsız olursa beni mahkemey vermesi zor birşey değil.

    bakın bu linkteki kardeşimi çok severim beni affetsin tekrar. ta ozmanda neyazmış okuyunuz.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57334400


    quote:

    Orijinalden alıntı: eina

    Öncelikle dostum yazdıkların şahsi görüşlerin ve şahsa gitmediği sürece herkes saygı duyar ki zaten özür dilenecek bi durum yok bildiğin duyduğun şeyleri eklemişsin teşekkür ederim.
    Doğrudur üstte yazdığım gibi Daikin daki tüm yetkililerden duyduğum üzere çinde üretilen çin pazarında kalacak herhangi bi şekilde dış pazara yansımıcak dediler bu bi satış politikası ki isterse üretilip dağıtılsın Daikin daikin olarak kalır sonuçda parça aynı parça.
    Ama dediğim gibi bu tarz önyargılardan dolayı çin de yani gree yle yapılan ortak üreim olan cihazlar ve çinde kendi fabrikasında üretilen cihazları dış pazara sunmayacaklarını belirttiler.Mantıklı bencede.
    Türkiye ye gelen cihazlar belçika, çek cumhuriyeti, tayland ve japon üretimi olan cihazlar.Genellikle direk japonyadan gelen cihazlar merkezi sistemler oluyor ki buna mecburlar.Tüm spliti orda üretemezler.Japonya büyük bi ada değil ve işçi maliyeti çok yüksek.O yüzden asıl sistemi ar-ge merkezini japonyada tutup toplama merkezini diğer fabrikalara aktarmışlar.Dediğim gibi bir taneside Türkiye de olacak ki bu çok büyük bi adım.
    Euro konusuna glleince çok haklısın müşteriye sen bilmemkaç euro dediğin an alacak adam bile soğur ki bu ısısan ın yanlış politikasından kaynaklı bi durum, zaten buda düzeltildi.


    şimdi bukadar açık yazrken düşmanlığım neden olsun. mamül çok kaliteli olmuş olsa. buyrun aşağıya bakın

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=63018091

    quote:

    Orijinalden alıntı: aganta7

    sayın mbirol,mat35; aslına bakarsanız sizlere hak vermiyor değilim aslında müşterilerime bile söylüyorum keşke daikinin sadece emura ve ururu-sarara modelleri olsa ve fiyatları yarısı kadar olsa sırf onları versem sizlere,inanın kapıdan giren müşterime önce onları anlattığımda satış çok zor herkesin ilk tercihi en ucuz olan ne kadar anlatsanızda kafaları karışıyor onları sadece ve sadece fatura tutarı ilgilendiriyor genellikle sıradan bir tüketicinin ne COP ne EER umurunda nede sezonsal verimlilik o sebeple üreticilerde biliyorlarki satışlarınınn en büyük kısmını bu alt segment ciihazlar oluşturuyor ne yazıkki,ve birde daikinin satın aldığı fabrikanın eski adı acson da olsa artık o fabrika acson değil aynen ülkemizde olduğu gibi airfelin sadece duvarları kaldı içi tamamen daikin oldu yakında ürünler çıkacak piyasaya türk malı olarak ama onlar hendekte airfelin eski fabrikasında üretildikleri için airfele daikin etiketi yapıştırılmış ürün olmayacaklar düşüncelerim bunlar,sevgiler.





    bu arkadaşta daikinci özür diliyorum yazısının aldım ama eski yazı. gerçi forumda böyle bir zorunluluk yok ama usulen insan rahatsızlık duyuyor. şimdi bu arkadaş dahi açıklama yaparken ben bir son kullanıcı olarak neden yorum yapmayayım.

    siz şimdi demişsiniz üst kademeden cevap gelecek keşke gelse ama cevap verecekle.rini sanma kesinliklede vermezler tahmin ediyorum.. zamanında benide deli ettiler. birol burda yazdı üretildiği yer bile belli değil dedi..

    aha bakınız yanlı adam arıyorsanız biroldur herkez bilsin az bişe kasa benziyor diye bundan menfaat elde etmeye çalışıp sayfa açtı daikinle gree aynı diye ben karşı çıktım. alakası yoktu halbuki.

    birorr n'berr lenn.. neyse gır gır biryana.

    ama adam usta kaliteyi düşürdüklerini anlamazmı.. adamların umrunda değildi. ben bu durumu ta ozaman başka bir konuyla beraber devlete yazdım. marka belirtmedim başka bir marka olarak konu açıp dedim bir markanın bağlı olduğu ülkenin dışındada üretimi vardır ama o marka sözgelimi sony olsun. herhangi bir ürününü aldık. açtık kutusunu baktık sadece sony osaka japan yazıyor. made in şurası burası yok bu durum normalmidir diye sordum.

    o arada şikayet ettiğim firmayıda yazılarımda cc ettiğimden.. o firma benim hakkımı teslm etti.

    tabi yanıtta olumsuz geldi yani devleti o firma başka bir şekilde kandırıyor devlet kurumunu. kurumda bir farklı bir madde ile vatandaşın kafasını karıştırıcı yazı yazıyor halbuki hayır ben bu durumu inceleyeceğim mesi lazım:)) hal böyleyken üretim ülkesine hiç değinmemişlerdi tabiki.. ama ben zaten daikininda ozaman vergi açısından menşei yazmadığını biliyordum bunu yıllar sonra birol ustada kabul etti. e devlet gözünü açsın canım..

     daikin enjoy serisi?


    bakın resme klima gerçekten hala euroventte üstünde logosu var ama üretildiği yer belli değil. bu nasıl şimdiki durum rahatsız ediciyse aynı şeydi. siz bakın bakalım eurovent logosu varmı sizin klimanızda. olmayan klimaya basamazlar bu logoyu broşüre bakmayın.

     daikin enjoy serisi?


    ayakaları boyalı ayak kasa olarak enjoylardan daha kaliteli ama. birde üst serilere bakınız bir bayide. sizler durumu görürsünüz.

     daikin enjoy serisi?


    bakın bu klasik ME klimam

     daikin enjoy serisi?


    buda inverter. ikisde krom ayaklı ve krom alt saca sahip.

     daikin enjoy serisi?


    buda inverter zibro klimam oda boyalı ayaklı.

    cool 82 yazısını okuyunuz. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42801103

    quote:

    Orijinalden alıntı: cool82

    Arkadaşlar ben bu klimanın daikin adı altında satıldığına inanmıyorum.Pazarlama stratejisi alt segment ,mitsubishi heveaydeki gibi popüler inverter tarzı olabilir.Birde aklınızda olsun daikin klimaların dış ünite taban saçları her zaman krom metal olur,bu resimdeki boyalı şaç.Bu arada uygun fiyatlı klima alacak arkadaşlar GREE klimasıda gerçekten sınıfında başarılı bir klimadır.Şuanda Koçtaşta airfel turkuaz klima ile birebir aynı olan modeli airfel garantisiyle uygun fiyattan satılıyor.


    şimdi ortada bukadar veri varken ve kaç yıl öncesinden yazılmışken benim tutup burda kimseyle uğraşmam mümnkünmü. diğer arkadaş ciddiyetten şundan bundan sataşıyor. o daha klima almadan öncede bu başlık vardı. ve diğer başlıklar vardı. hem ben sonra tüm markaların yanlışlarını yazıyorken neden takim daikine. vallahi yanlış olan bir şeyi ben benim yoğurdum ekşi değil deyipte susmam. zaten susa susa bu hale geldik.. burda ben yaşadıkalrımı yazıyorsam gördüklerimi yazıyorsam kimseyi bağlamaz. kimseyede demiyorum gelip bu elbiseyi giymişsin. giydiysende bu elbise daha öncedende vardı. ben şuan giyen için yazmadım bukadar tarih evvelinde.

    arkadaşım aynen bende daikinin kalitesini düşürmesine kızıyorum. keşke markalarını kirletmeselerdi. ben diğer başlıklarda inanamadığım için hep ufaktan savunma poziyonunda kaldım dikkat edersek. o açıdan sizleri kırmak gibi bir niyetim olamaz güle güle kullanın klimanızı.
    _____________________________




  • mesela bir de çok beğenilmeyen ama her alanında sonsuz memnun olduğu mhi popüler inverter serisinin ayaklarına bakalım

     daikin enjoy serisi?


    bakınız bu klima dahi krom ayak kullanmış. işte daikinden de en alt serisine kadar bu hassasiyeti beklemek türk tüketicisinin hakkı olmalı diye düşünüyorum. bu arada klima sevgili alptuğ56 komutanımızındır.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takuvva

    toshıba ras 16 skvr kesinlıkle super bır cıhaz. nekadar aldın öğrenebilirmiyim?



    3.000 e taksitle aldım.http://galeribeyaz.com dan hiç güvenmiyordum siteye yorum bulamadım haklarında ama 2 günde gönderdiler Alarko Serviside bağlamasını yaptı garantili olarak şu anda memnunum.

    Ancak inverter olayını anladım cihaz sanki kendini kapamıyor belli ısıya gelince acaba o zaman içeriden belli özellikleri mi kapanıyor anlamadım. Devamlı çalışıyor gibi geliyor elektirik parası çok gelmesin korkuyorum. Bunu ayırmanın yolu var mı acaba?
    _____________________________
    fOREVEr
    fANTASTİK kURGu




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.