Şimdi Ara

daikin enjoy serisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
26.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: takuvva

slm
    yaklasık 11 yıldır ısıtma soğutma sektörunun içindeyim.bana sorarsan toshıba daıkın ve mıdeanın vertu serisinden şaşma derim.dikkat edersen optimum demiyorum
    ısıtma olarakta kullanacaksan kesinlıkle vertu
    ben kullanıyorum ısıtmasındanda sessizliğindende elektrık tuketimindende cok memnunum

Midea vertu dan memnunmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vertu ile optimum arasinda sitesinden teknik ozelliklere bakinca hic bir fark gozukmuyor tekirdagli klimaci ustatta optimum oneriyor vertunun gorunusu var deniliyor acaba siz neden vertu diyorsunuz fark nedir simdiden tesekurler
  • 9 köy nickli arkadas daikina rakip firmalardan cok güzel maas alıyor galiba...arkadasim insanları 3 kurusluk dolaylı arastırma bilgilerinle yanlıs yönlendirme bilgi eksikliğini ve yanlıslıgını yüzüne vuranda olmus bi önceki sayfada

Orijinalden alıntı: treeblue

9 köy nickli arkadas daikina rakip firmalardan cok güzel maas alıyor galiba...arkadasim insanları 3 kurusluk dolaylı arastırma bilgilerinle yanlıs yönlendirme bilgi eksikliğini ve yanlıslıgını yüzüne vuranda olmus bi önceki sayfada

evet maaş alıyorum hemde yüklü para alıp kalem oynatıyorum. ayda 10.000 tl geçiyor elime. sağolsun me alarko arifel hitachi zibro vs hepsi daikini kötüle diye besliyor beni.

sen öyle diyedur saldır.. benim hiç bir yere saldırdığım yok. sen kimden maaş alıyorsun. yüzüme vuran olsa ne olacak ne ıspat etmiş dandik enjoylamı yüzüme vuracak. enjoyun beğenmediğimiz jv serisinden de dandik olduğunu kanıtlamaktan öteye gidemez.

belkide sen bir enjoy aldın bir bayi seni doldurdu yazıyorsun. her durumdada sizle işim olamaz.. ben mal kötülemiyorum burda kötü malı almayın diyorum.. bak bir arkdaş g serisi daikin aldı ona kötü demişmiyim altınbaş07 nickli arkadaş. mantıklı olup düzgün okursanız anlarsınız ve mahalle ağzı ile konuşmazsınız. bu şekildede cevap almazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

9 köy nickli arkadas daikina rakip firmalardan cok güzel maas alıyor galiba...arkadasim insanları 3 kurusluk dolaylı arastırma bilgilerinle yanlıs yönlendirme bilgi eksikliğini ve yanlıslıgını yüzüne vuranda olmus bi önceki sayfada

evet maaş alıyorum hemde yüklü para alıp kalem oynatıyorum. ayda 10.000 tl geçiyor elime. sağolsun me alarko arifel hitachi zibro vs hepsi daikini kötüle diye besliyor beni.

sen öyle diyedur saldır.. benim hiç bir yere saldırdığım yok. sen kimden maaş alıyorsun. yüzüme vuran olsa ne olacak ne ıspat etmiş dandik enjoylamı yüzüme vuracak. enjoyun beğenmediğimiz jv serisinden de dandik olduğunu kanıtlamaktan öteye gidemez.

belkide sen bir enjoy aldın bir bayi seni doldurdu yazıyorsun. her durumdada sizle işim olamaz.. ben mal kötülemiyorum burda kötü malı almayın diyorum.. bak bir arkdaş g serisi daikin aldı ona kötü demişmiyim altınbaş07 nickli arkadaş. mantıklı olup düzgün okursanız anlarsınız ve mahalle ağzı ile konuşmazsınız. bu şekildede cevap almazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

güzel para demi

• evet aynı dediğin gibi gidip enjoy sersi aldım yaklasık 1 senedirde arastırıyorum her klimayı fiyat+ performans acısından iddaa ediyorum bu makinadan daha iyi bi makina yok dünyanın 1 numara dediği markaya sen kötüde 1 kaç modeli hariç.Adamlar piyasadaki benim diyen cogu markaya dış ünite veriyor.bu kadar basit olmamalı cihaz kötüleme görende seni 1e 1 her makinayı aylarca tek tek test ettin zanneder.deminde yukarıda dediğim gibi 1 kaç örnek vermişin dogrulugunu bile arastırmadan copy paste yapmısın.sana isyanım bilen var bilmeyen var insanları yanlıs yönlendirme bu kadar fanatik olma yazıktır günahtır.

Şimdi arkadaş siz memnun olacaksınız diye kötüye iyimi desin, eger G serisi alsaydınız bakın ermura yada ururu sarara diyerek abartmıyorum G serisi almış olsaydınız hha işte daıkın derdi arkadaş ama siz gitmişsiniz u
    size uygun gelen fiyata alt kalite bir ürün almışsınız malezya malımıdır artık ne ise arkadaşımızı kırıyorsunuz.

15 senelik daıkın o siizn daıkından daha iyi bende bunu iddia ediyorum Btu olarak çıktıgı degerler saglamlık orjinal daıkın olarak sizinkinden çok iyi.
  • Ya bu kadar saçma bişey olabilirmi daikin dünyanın en büyük klima üreticisi kendi fabrikası dururken neden farklı bi fabrikada üretim yaptırsın kendi fabrikasında istediği kalitede yapar ve ekstra maliyeti olmaz ama pardon 2nizde profsunuz burda cıkmısınız ahkam kesiyosunuz ben biliyorum diye kabahat bende her sene ayrı bi markanın fabrikasında staj yapmıs 2 arkadasla konusuyorum.yazıp çizip oynamaya devam edin bu forumu okuyan arkadaslarda bu 2 zaatıda dikkate almasın klima konusunda saygılar.

Mesela midea 300 markaya klima yapıyor.
    toshiba
    toyotomi
    zibro
    siemens
    bosch
    profilo
    elektrolux
    samsung
    vestel bazı modelleri
    zanussi
    sigma

gibi yüzlerce marka mideada üretilir sizlerde ben toshiba aldım dersiniz ama üretim yeri midea

siz daıkın dersiniz ama üretim yeri çindir. Konu bu kadar nettir yeterki araştırınız internet alanı bu klima konusundan ibaret değildir Google kullanınız.

HH Midea klimalar(Türkiye de pazarlanan tüm Midea üretimi modeller)

http://forum.homehaber.com/klima-sistemleri-45/hh-midea-klimalar-turkiye-de-pazarlanan-tum-midea-uretimi-modeller-96.html
  • Bu arada Enjoyların 35 serisi 12 lik bile değilmiş,makina soğutmada 10 900 Btü...Böyle bir makinaya 2395 TL fiyat biçmişler ,sonrada %10 indirim geyiği yapıyorlar.Bu arada Daikin'ın kaliteli ürünlerini kötüleyen yok zaten.Bugün tavan tipi inv.24 aldık bilgi işlem odasına takacağız.Ama ona bile dikkat etmek lazım Acson larındiğer profesyonel serileride Siesta Daikin olmuş.Ben 1244 TL fazla verdim gerçek Daikin aldım.Bilgi işlemde riske giremeyiz.Kalite ise Daikin bu,bu makinanın yanında Siesta serisi 4-5 bin TL olması gerekir.Ama 7000 TL.İşte sıkıntı bu...Düne kadar Acson,Mquay ların fiyatları orta sınıf Çinli lerle ayynı paralaraydı.Şimdi adı Daikin olunca %50 arttı fiyatlar.
    http://www.daikinturkiye.com/category/urunler-ticari-alanlar-urunler-ticari-alanlar-tek-oda-icin-isitma-sogutma-asili-tavan-tipi

• Birol Hocam

ENJOY lar kimin malı(Midea/Gree)

Bu arada "palavra" cihaz bunlar,DAIKIN ile alakasız gibi bu cihaz,ama adam "isim" yapınca(aslında haklı olarak vede kaliteli olarak)
    ama sonra işin uyanıklığına kaçıyor,Enjoy da böyle bir şey işte

valla güzel tezgah ve geçirmece tarife,birde indirim ayağı,ülen klima piyasası amma alem yaw
    vatandaşta aynen yiyor bu çakallıkları

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • quote:

Ya bu kadar saçma bişey olabilirmi daikin dünyanın en büyük klima üreticisi kendi fabrikası dururken neden farklı bi fabrikada üretim yaptırsın kendi fabrikasında istediği kalitede yapar ve ekstra maliyeti olmaz ama pardon 2nizde profsunuz burda cıkmısınız ahkam kesiyosunuz ben biliyorum diye kabahat bende her sene ayrı bi markanın fabrikasında staj yapmıs 2 arkadasla konusuyorum.yazıp çizip oynamaya devam edin bu forumu okuyan arkadaslarda bu 2 zaatıda dikkate almasın klima konusunda saygılar.

Arkadaş çok fena sallıyorsun ve hiç bir şeyden haberin yok senin

Ayrıca fazla cart-curt etmişsin,ona buna mesnetsiz aynen giydirmişsin,FAKE asıl sen olabilirsin!
    Zira bu klima bölümden çok fazla fake elemanlar dolanıyor

Çuvalladığın zaten Daikin ile bildiklerin vede külliyen yanlış ve arkadaşım

Sen iyi okumamışsın bu Klima bölimini veya niyetin bozuk senin,GÜRCAN denen bir fake var,ona benzettim seni biraz

Kısaca yazdıkların hem mesnetsiz iftira hemde külliyen yanlış ve yemezler böyle saçmalıkları!

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Ya bu kadar saçma bişey olabilirmi daikin dünyanın en büyük klima üreticisi kendi fabrikası dururken neden farklı bi fabrikada üretim yaptırsın kendi fabrikasında istediği kalitede yapar ve ekstra maliyeti olmaz ama pardon 2nizde profsunuz burda cıkmısınız ahkam kesiyosunuz ben biliyorum diye kabahat bende her sene ayrı bi markanın fabrikasında staj yapmıs 2 arkadasla konusuyorum.yazıp çizip oynamaya devam edin bu forumu okuyan arkadaslarda bu 2 zaatıda dikkate almasın klima konusunda saygılar.

m kim diyor ki Daikin Dünyanın en büyük klima üreticisi diye.O iş sadece Avrupa'da pazarladığı ülkelerde satış adetlerinde 1 numara.Ama o ülkelerdeki satılan klimaların tamamını toplasanız,çinli üretici Gree veya Midea nın üretiminin yarısı bile olamaz.Gree,Midea gbi üreticiler yıllık 40 milyon adet klima üretiyorlar.Gerisi hikaye.

Ama bu Dünya markaları galiba bizim Kayseri nin suyundan içmeye başladılar.Hani eşşeği boyar satarlarmış ya.Alan varsa adam neden çakmasın....

• quote:

evet aynı dediğin gibi gidip enjoy sersi aldım yaklasık 1 senedirde arastırıyorum her klimayı fiyat+ performans acısından iddaa ediyorum bu makinadan daha iyi bi makina yok dünyanın 1 numara dediği markaya sen kötüde 1 kaç modeli hariç.Adamlar piyasadaki benim diyen cogu markaya dış ünite veriyor.bu kadar basit olmamalı cihaz kötüleme görende seni 1e 1 her makinayı aylarca tek tek test ettin zanneder.deminde yukarıda dediğim gibi 1 kaç örnek vermişin dogrulugunu bile arastırmadan copy paste yapmısın.sana isyanım bilen var bilmeyen var insanları yanlıs yönlendirme bu kadar fanatik olma yazıktır günahtır.

kardeşim bak klima tavsiyesi bölümüne şimdi daha yazdım ve klasik daikin ftyngx serisi önerdim. yazıktan günahtan bahsediyorsun bari bilinçli olda insana saldırma.

senin enjoy klimanında klasiği var biliyorsun değilmi? bak sitesine. gene önermedim. kendi kullandığım 9luk daikin ftyngx var onun 12 liğini önerdim. bak eurovente bu klima euroventte mevcut.

bu klimanın markası nedir acaba topiği var kaç senelik yazılarım var orda. ben daikine düşman olsam o konuya karşı çıkmam birol hiç kusura bakmasın. o topiği oku ozaman inanırsan git zibro al airfel al. ne diye daikine fazla para veriyorsun hem zibro ve airfelin değerleri daha yüksek daikinden.

günahtan fanatiklikten bahsetmek kolay olmasın madem günahsa benşm günahımı nasıl ödiyceksin karşı firmalardan para almakla suçlyorsun beni.

ben bu forumda ne yazılırsa yazılsın doğrunun peşindeyim bak bakalım daikin temiz hava veriyormu diye bir topik daha var klimacıların çoğunluğu dışardıdan temiz hava lamz dediği ururu sararanın temiz hava aldığını ıspatladım. benmiyim daikin düşmanı şimdi benmiyim diğer firmalardan para alan satılmış insan müsfettesi.

kimsenin günahını alma evet ben daikinin alt kalitede klima üretmesine katlanamıyorum klimanın babasıdır en sevdiğim markadır aslında. keşke urur sarara klimam olsa. hadi o olmadı g serisinin dahi tam inverterliğne inanamasamda onada razıyım. hatta artık bukadar dandikleştirmekle beğenemdiğim jv serisine bile razı olur hale geldim.

klimayı görüp içini açmam şart değil kardeşim ben klimacılıkta taslamıyorum. ama görüntüsüne kadar kendisini ele veren bir cihaz dğerleri 12liğin 9luk kadar bu kadarmı olur. hadi kasa olarak acson kullnmasınada evet desek bile değerleri bari acson u tutsun. bakın alta bir foto ekliycem bu makine r22 siesta olarak satıldı yıllarca. acson üretimydi. bakın bakalım sizin kasanıza benziyormu. hem her yere kasa satıyor diyorsunuz e ozaman m birol arkdaşta diğer bu klimanın markası nedir acaba konusnda doğru söylüyordur ne diye o parayı veriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Arkadaş çok fena sallıyorsun ve hiç bir şeyden haberin yok senin

Ayrıca fazla cart-curt etmişsin,ona buna mesnetsiz aynen giydirmişsin,FAKE asıl sen olabilirsin!
    Zira bu klima bölümden çok fazla fake elemanlar dolanıyor

Çuvalladığın zaten Daikin ile bildiklerin vede külliyen yanlış ve arkadaşım

Sen iyi okumamışsın bu Klima bölimini veya niyetin bozuk senin,GÜRCAN denen bir fake var,ona benzettim seni biraz

Kısaca yazdıkların hem mesnetsiz iftira hemde külliyen yanlış ve yemezler böyle saçmalıkları!

Albani selam,hoş geldin be yavvv.Nerelerdesin..

Şimdi arkadaş Gürcan ın hakkını yemeyelim o bilir kimin ne yaptığını,yemez öyle Acsonun üzerine Daikin yapıştırma hikayelerini.

Bu Enjoylar Malezya Acson fabrikayı satın alan Daikin adını alan fabrikada üretiliyor.Şöyle örnekleyelim,Airfel i satın aldılar,Airfel fabrikada üretilen Conaplus ,Cona base e Daikin markası vurmak gibi...

• quote:

truebblue dostum az önce attığım mesajı yazarken baya uzak kaldım pcden. arkadaşlar çok mesaj atmış sen günaha girme arkadaşım boşver uzatmanın alemi yok. yazdıklarımı dikkatlice oku. ben sana düşmanın değil dost olduğumu daha iyi anlarsın. klimanda her ne olursa olsun daikindndir kendini üzme. acsonda daikinin fabrikasıdır mcquay ile birlikte üretilir. her ne olursa olsun iyi klimadır benim demek istediğim yakışık almayan şeyleri yapmasıdır daikinin hepsi bu. boşuna aktif savunmaya geçipte günahını alma milletin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.