Şimdi Ara

Dahon Vybe 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Dahon Vybe 2015
    Bisikletimi 2013 Aralık'ta Sirkeci Aslı Bisiklet'ten Kırmızı renk Dahon Eco C6 olarak aldım. 2015 yılı Şubat ayında katlama pini kırıldı ve Aslı Bisiklete tamir ve bakım için gönderdim.
    Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere pin takılırken boyaya zarar verildi. Bunun üzerine Aslı bisiklet ile görüşüp durumu kendilerine aktardım sonuç olarak 2015 Ağustos gibi 2015 model vybe kadro geldi Dahon'dan. Bu sebeple kadrom sıfırdır.
    Bisikletim 6 vites olup Baradina 4 mevsim papuç takılıdır. Sonrasında akort ve akort teli gibi mevzularla uğraşmamak adına Acell Bisiklet Kızıltopraktan arka 36 tel, ön 28 tel olmak üzere çift kat aluminyum jant ördürdüm ve göbekler Carraro yol bisikletinin göbekleriyle değişti. Lastik olarak Shwalbe Marathon Green Guard 20x1.50 taktırdım. Bisikletin frenlemesi, yol tutuşu akışı % 35 oranında daha iyi bir hale gelmiştir. Sele Tchibo'dan aldığım %100 jel sele takılıdır.
    Bisikletle birlikte orjinal sele ve orjinal jant takımları yanında verilecektir. Bisikletimin kadrosunda veya diğer aksamlarında en ufak bir sıkıntı olmayıp tüm bakımları Fenerbahçe Bike and Outdoorda yapılmıştır.
    İstanbul içi Kartal Kadıköy'den elden teslimat yapabilirim. Diğer yerler için kargo alıcı ödemeli gönderilecektir. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015
     Dahon Vybe 2015

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.