Şimdi Ara

daha tecrübeli bi stoper bedavaya alınabilirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolo toure,demichelis,alex boşta bunlardan birini alabilirdik

• Maldini'yi verelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Maldini'yi verelim?

cannavaro bence

• demichelis gördüğüm en çöp stoper. Servet Çetin = Demichelis
  • daha tecrubeliler emekli oldu, deniz kenarina yerlesip kendi domatesini yetistirmeye, ohh gercek biber tadi bu iste demeye basladilar. sen neyden bahsediyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demichelis gelse burada 36 yaşında adamı getirdik daha yaşlı yokmu Lucianoyu da alın olmadı Lugano da gelsin Nesta da gelsin demeye başlardınız.. İşte bu başlık insanımızın mutlu edilemeyeceginin kanıtı.. Skrtel geldi abi işte Demichelisten Toureden daha üst düzeyde şuanda 31 yaşında adam neyin kafası bu?
  • Daha tecrübelisi mezarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Malaga çeyrek final oynarken Demicelis vardı arjantin final oynarken arjantin vardı peki skretel ne yapmış liverpoolla sezonda 25 mac ortalama cl d gruptan bile çıkamayıi milli başarı yok

sende boş boş konuşma

Demicelis skreteli cebinden çıkartır
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Malaga çeyrek final oynarken Demicelis vardı arjantin final oynarken arjantin vardı peki skretel ne yapmış liverpoolla sezonda 25 mac ortalama cl d gruptan bile çıkamayıi milli başarı yok

sende boş boş konuşma

Demicelis skreteli cebinden çıkartır

Futbol bilgin 0 cevap vermeye tenezzül bile etmem git Citydeki Demichelisi izle

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    futbol bilgim sfır olsaydı sizin gibi forumda almanyacı fransacı belçikacı olurdum hepinzi Gallerle mort ettim konularıma gir bakta im futboldan anlıyo gör

hayaında demicelisi bu iki sezn haricinde izlememiş liverpoolda oynayan herkesi iyi sana bi adamsın o dandik liverpoolu bjk eledi bjk liverpool kadrosunun yarısı net balon skretel uçan balon

Allahıma bin şükür demicelisden iyidiycek kafayı yaşamıyorum
  • Bu sene hiç City maçı izlemediğin belli oluyor. Futbol cahili...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    adam demicelisçöp demiş bu sezonla ıigili konuşmadık okudugumuzu anlayıp gelelim bayfendi rica ediyorum
  • Geçmişteki Demichelis geri gelmeyeceğine göre çöptür.
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Bjk deki 2 kuruşluk marcelodan fazlası olmayan adama 10 mılyon yuro harcayıpda deli gibi övunene ancak dh a takılan Fenerbahçeli denir
  • Futbol cahilleri maç izlemeden bunun gibi yorum yapıyor . Liverpool bu sene Avrupa Ligi finali oynadı . Aç azıcık maç izlede ondan sonra gel konuş . Galler diyorsunda Joe Allenda zaten Liverpoolda oynuyor . Beğenmediğin takımın futbolcusu Avrupa Şampiyonasında çok başarılıydı .
  • Su futbol cahilini alintilamayin. Kendimi banlayacagim demisti banlamadi zaten. Baskasinin yerine utandiriyor her gun masik

• futbol 101.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 3 Eylül 2022; 22:45:1 >
  • Senin gibi cahile daha fazla laf anlatmaya çalışmayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dikkat edersen liverpoolun yarısı çöp demiştim alleni lovreni firminoyu alberto moremoyu mignoleti falan beğenirim

alleni begendiğimi nerden bilyodun belki bana göre gallerin en kotusu allen dı sen nerden biliyosunda yorum yapıyosun akıllı sanıyosun dimi kendini

Avrupada final oynamışmış skretel bu sezon 25 mç anc oynadı liverpoolun şampiyonlu yarışı senes birde bu yıl bunun dışında licerpool 8yıldır çöp oglu çöp şişirme bir takım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.