Şimdi Ara

Daha önce korsan oyun,film,program kullananlar burayaaa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimse inkar etmesin ülkemizde oyunların vs. fiyatları bellikesinlikle bi oyunu korsan almışsınızdır yada bi filmi korsan izlemişsinizdir yada bi programı korsan kullanmışsınızdır DÜRÜST OLUN mesela ben bayaaaa bi oyunu korsan oynadım bayaaaaaa bi filmi korsan izledim bayaaaaaa bi programı korsan kullandım ama bu cümleyi bütün samimiyetimle söylüyorumki artık bende korsanı fazla kullanmamaya başladım çünkü artık dijital oyunlar daha ucuz oyunların multileri bunlar insanı cezbediyo sizde dürüst olun söyleyin ea activision ubisoft görmicek merak etmeyin

• Başka türlü paramı yetişir öğrenci adamım elimden geldikçe orjinal almaya çalışıyorum..
  • açıkçası üni'de öğrenciyken korsan oyun almak zorundaydım filmlerde keza öyle evin kirası evin yemek ihtiyacı kendi harçlığım gibi gibi sebeplerden alamıyordum şuan ailemle yaşıyorum ayrıca çalışıyorum elimden geldiğince oyunları orjinal kullanıyorum...birde ben orjinal alamayan kimseyi kınamıyorum şartları böyle olabilir sırf bu yüzden oyunlardan uzak kalmalarını istemem kimsenin
  • Para pok Sorun yok 60$ temiz
  • amerikada yaşasam hep orjinal alırım aslında en fazla 60$ orda ne güzel bide amerikada yaşayıpda korsan indirenleri aklım almıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

amerikada yaşasam hep orjinal alırım aslında en fazla 60$ orda ne güzel bide amerikada yaşayıpda korsan indirenleri aklım almıyo

birader abd de tabi orj alacan niye
    Adamlar kçı kırık bi kafede çalışıyor günlük 20 dolar ee oyunun orda çıkış fiyatı 40 50 dolar herifin 3 günlük maaşı bende bir çok korsan kullandım sebebi orda 40 dölara çıkıyo buraya gelene kadar vergi manyağı oluyo ediyo sana 120 130 tl ve katları can mı dayanır
    NOT:Bu bilgileri sallamıyorum abd de yaşayan tanıdıklarım anlattı
  • Xbox'ıma full korsan oyun yüklemiştim.Ps3'ümede 4 tane orjinal oyun hariç hepsi korsandı.Wii'mde öyleydi.Psp....Ben hiçbir zaman (Ps3'ün ilk çıktığı zamanlar hariç) orjinal oyun almadım.Çünkü öğrenciyim.Babam çalışmıyo.Neyapmamı beklerdiniz?
    Şuan vita kullanıyorum.1 tane oyun aldım.Oda taksitle.Artık biyerlerden bulup öderim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: motor_angel

Xbox'ıma full korsan oyun yüklemiştim.Ps3'ümede 4 tane orjinal oyun hariç hepsi korsandı.Wii'mde öyleydi.Psp....Ben hiçbir zaman (Ps3'ün ilk çıktığı zamanlar hariç) orjinal oyun almadım.Çünkü öğrenciyim.Babam çalışmıyo.Neyapmamı beklerdiniz?
    Şuan vita kullanıyorum.1 tane oyun aldım.Oda taksitle.Artık biyerlerden bulup öderim :)

baban çalışmıyor durumun iyi değil ama psp,wii,ps3,xbox,vitan var maşallah bende yanlızca androidli bir telefon ve 4670-q8400 lü pc var 3 yıldır tüm oyunlarım orj.,peh ben senin durumsuzluğunu yiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: motor_angel

Xbox'ıma full korsan oyun yüklemiştim.Ps3'ümede 4 tane orjinal oyun hariç hepsi korsandı.Wii'mde öyleydi.Psp....Ben hiçbir zaman (Ps3'ün ilk çıktığı zamanlar hariç) orjinal oyun almadım.Çünkü öğrenciyim.Babam çalışmıyo.Neyapmamı beklerdiniz?

senin durumun iyi değilse yarın ben dilenmeye çıkıyorum :) sen yazarken inanmadığın şeye buradaki insanlar nasıl inansın be :)
  • beyler türkiyede yaşıyoruz herkes korsan kullanmıştır kullanmadım diyen babadan doğma zengindir.
  • ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim sağlık meslek lisesi okuyorum bende şuan hala sakladığım kitap kolisi kadar yani orta boy bir koli korsan oyunlarım var yaklaşık 1.5 yıldırorjinal alıyorum ve çok mutluyum oyun duyurusu ypıldıktan sonra para biriktiriyom oyun çıkana kadar iki katı para oluyor alıyorum staj denen bişe var 3.sınavda aylık para alıcam inşallah hep orjinal alcam ve devam etcem tadı başka be hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.krts

Başka türlü paramı yetişir öğrenci adamım elimden geldikçe orjinal almaya çalışıyorum..

Aynen bunu yazıcaktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.