Şimdi Ara

daha once karsılasmadıgım bir problem ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar , daha once problemsiz kullandıgım bilgisayarıma her zamanki gibi yeniden sistem kurarken bu sefer bi problemle karsılastım ; xp cd sini taktıgımda önyukleme yapıyorum ve format atıyorum.bunun devamında, bircok kez denememe ragmen dosyaları kopyalarken hata veriyor. bu dosya kopyalanamadı atlamak icin esc e basın , yeniden denemek icin enterlayın diyor.fakat iki sekilde de dosyaları kopyalayamıyor. . . bunu nedeni ne olabilir ? hicbir sekilde aklıma birsey gelmedi. cd yi degistirdim ramleri degistirdim kabloları kontrol ettim ama yok olmuyor. . daha once boyle bir problemle karsılasıp halleden arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

Orjinalden alıntı: erhaxx

selam arkadaslar , daha once problemsiz kullandıgım bilgisayarıma her zamanki gibi yeniden sistem kurarken bu sefer bi problemle karsılastım ; xp cd sini taktıgımda önyukleme yapıyorum ve format atıyorum.bunun devamında, bircok kez denememe ragmen dosyaları kopyalarken hata veriyor. bu dosya kopyalanamadı atlamak icin esc e basın , yeniden denemek icin enterlayın diyor.fakat iki sekilde de dosyaları kopyalayamıyor. . . bunu nedeni ne olabilir ? hicbir sekilde aklıma birsey gelmedi. cd yi degistirdim ramleri degistirdim kabloları kontrol ettim ama yok olmuyor. . daha once boyle bir problemle karsılasıp halleden arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

sisteminde bir sorun olduğunu sanmıyoryum kadeş. CD den kaynaklanan bir sorundur. bende de aynı sorun oluyordu ve başka CD ile rahatca kurabiliyorum. CD yi değiştirdim demişsin ama başka CD de dene.

• farklı cdrom la denedınmı hiç???
  • DOSTUM BENDE ÇOK UĞRAŞTIM BU SORUNLA İYİ BİR CD YAPTIM VE PROBLEM ÇÖZÜLDÜ ADAMI FİTİL EDER BİLİYORUM TAM BEKLERKEN ÇIKIYOR KOPYALANAMADI DİYE.

Orjinalden alıntı: ömerözkan

DOSTUM BENDE ÇOK UĞRAŞTIM BU SORUNLA İYİ BİR CD YAPTIM VE PROBLEM ÇÖZÜLDÜ ADAMI FİTİL EDER BİLİYORUM TAM BEKLERKEN ÇIKIYOR KOPYALANAMADI DİYE.

harbiden fitil oldum ama haaa. . yok abijim olmuyor cd den degil. cd tertemiz ve daha once kullandıgım cd. yeni bir tane cektim onda da olmadı.daha teknik bir problem oldugunu sanıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.