Çok güzel ve tatlı bir şehirmiş cidden!! gidince çoook şaşıracaksınız. Bir tane bile çarpık kentleşme yok! Evlerin düzeni falan inanılmaz güzel yaa!! hele hele apartman daireleri öyle bir güzel öyle bir güzel arkadaşlar 250 m2 mutfaklar ist. gibi rezil boyutlarda değil KOSKOCAMAN Bir gün Milyoner yarışmasında ( O zamanlar, Kenan Işık sunuyordu KİM 500 MİLYAR İSTER?) Yarışma programında Nüfusa oranla en lüks araçların olduğu il hangisidir? diye sorulmuştu cevap BATMAN Çıkmıştı başlarda çok şaşırırsınız ta ama Batman'a gidince anlayacaksınız. Halk toprak zengini dededen oğla kalmış. dedeler zamanında yememiş veyahut yemeye fırsatı olmamış sonradan değerlenen araziler 10-20-30 milyonlara satıldı. Batman/Hasankeyf ilçesinde tam 12 bin yıllı bir tarih yatıyordu. Devlet bu arazileri KAMULAŞTIRINCA İster inanın ister inanmayın Hamidiler dedikleri bir Aileye 350 milyon Türk Lirası ödeme yapıldı!! abooooooov!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Conqueror_ -- 20 Haziran 2020; 1:51:9 > |
Daha önce hiç Batman iline giden oldu mu?

-
-
Giderseniz Batman'a selam söyleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scalh
Giderseniz Batman'a selam söyleyinO Gothamda kardeş Batman da ne işi var?
Ayrıca, böyle saçmalar saçması bir espirinin geleceğine adım gibi emindim de bu kadar erken beklemiyordum neyse...
-
Bir sürü tarihi eseri yok edildi Batman’ın 😒. Hasankeyf’in before/after ını bir görün derim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
20 senelik batmanlıyım o tatlı şehri görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: __Conqueror_O Gothamda kardeş Batman da ne işi var?
Ayrıca, böyle saçmalar saçması bir espirinin geleceğine adım gibi emindim de bu kadar erken beklemiyordum neyse...
Alıntıları Göstergothamda olduğunu nerden biliyon eskiden oradaydı
O kadar iyi olsaydı haberim olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: BENKAR61
20 senelik batmanlıyım o tatlı şehri görmedimYahu o tatlılığı göremeyen ya diğer illeri görmemiş, bilmemiş yaşı ufaktır yada hiç dikkat etmemiş!!
Bir diğer illerdeki evlere ve fiyatlarına bak bir de Batmandaki ev ve fiyatlara bak!! 250 m2 4+1 gep geniş bahçeli apartman dairesinde bir ev taş çatlasın 200, 250 bin lira evlerin düzeni diyorum? çarpık kentleşmenin olmadığı bir il söyle bana? hiç görmedim ama Paris de bile yoksul mahallelerde bir sürü çarpık kentleşme vardır bence!! ama Batmanda 1 tane bile göremezsin karşıyaka mahallesi falan hariç...
-
şimdi allah var şehir planlaması güzel. ama yeşili olmayan yazın 45 derece gören bir şehir. bi hasankeyfi vardı o da çöp artık. ve şuan 4+1 bahçeli siteli evi 400bin altında bi yer bul hemen satın alalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X