|
arkadaşlar selamlar. oturduğum bina 60 yıllık. pis su tesisatı döküm borulardan oluşuyor, yani eski tip demir pik boru. yaklaşık 1 ay önce benim asma tavanımın içinden geçen üst katın klozetinin gider borusu çatladı ve üst kat klozeti kullandıkça damlama yapıyordu. çatlak hayli büyük yani 20 cm uzunluğunda neredeyse. tesisat borularını değiştirmek hem aşırı masraflı hem de bütün banyo tavanını kırıp dökmek anlamına geleceği için bir usta çatlaklara ve etrafına dayson silikon sürmemizi önerdi. alçıpan asma tavanı spiral ile borunun döşemeden çıkan kısmından itibaren 1 metre uzunluğundaki kısmına komple dayson sürdük kalın bir tabaka halinde. resimdeki gri ve beyaz kısımlar hep dayson :) henüz test etmedik kurumasını bekliyorum. sizce bu ürün çatlağa iyice nüfuz edip damlamayı durdurur mu, çok uzun ömürlü olur mu , ve de çatlak büyürse hala su yalıtımı sağlamaya devam eder mi ? bu silikonla farklı uygulamalar yapmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 10 Kasım 2022; 17:16:17 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt