Şimdi Ara

Daha Önce Araba Tecrübesi Olmayan Biri Direksiyon Sınavında Geçebilir Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Yaklaşık iki hafta önce ehliyet kursuna yazıldım.21 yaşındayım.Daha önce hiç araba kullanma deneyimim olmadı.Evde araba yok.Babam küçükken geçirdiği kaza sebebiyle araba almamış ve hiç heves etmemiş.Ancak benim öğrenmemi istiyorlar.Ben de evde araba olmadığı için bu yaşa kadar arabalara pek merak sarmadım.Ama bu sene gerçekten araba kullanma isteği doğdu içimde ama yine de tereddütlerim var,direksiyon sınavında elenirim falan diye.Siz neler düşünüyorsunuz acaba üstesinden gelebilir miyim ? Ne yapmam gerekir ?

• bak güzel soru. tamamen beni anlatıyor. (1 yaş gencim sadece)

takipteyiz tecrübelileri dinliyoruz.
  • Zaten kursta öğretiyorlar almasını bilirsen baya bişey kapıyorsun bende kursa gittiğimde pek bişey bilmiyordum hoca son günlere doğru kendini çok geliştirdin dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kursun direksiyon derslerine katıl öğrenirsin orda. Direksiyon sınavında arabayı kaldırma durdurma park etme gibi faktörlere bakıyorlar ilk defa süren için çok zor.
  • Aynen bende varım. Şimdi birde polislikte okuyacağım için hazır okurken alıp kurtulmak istiyorum. Kurs ile pratik olarak öğrenilir mi ? Daha sonra zaten ufak ufak ilerletiriz.
  • Eniştemler falan biraz gösterecek sınavdan önce,kıvırırım gibi geliyor.Bir de bu direksiyon sınavında otomatik vitesli arabayla mı imtihan ediyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

Eniştemler falan biraz gösterecek sınavdan önce,kıvırırım gibi geliyor.Bir de bu direksiyon sınavında otomatik vitesli arabayla mı imtihan ediyorlar ?

Manuel vites.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kursa devam ederseniz uygulama derslerinde zaten pratik yapıyorsunuz. şimdi bazı kurslarda similasyon üzerindende çalışılıyor. halledersiniz arkadaşım dert etmeyin. kimler o sınavı geçip araba kullanıyor sen mi yapamayacaksın? örnek ekranda ne kadar salak manken popçu falan varsa hepsi direksiyonda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss480

kursa devam ederseniz uygulama derslerinde zaten pratik yapıyorsunuz. şimdi bazı kurslarda similasyon üzerindende çalışılıyor. halledersiniz arkadaşım dert etmeyin. kimler o sınavı geçip araba kullanıyor sen mi yapamayacaksın? örnek ekranda ne kadar salak manken popçu falan varsa hepsi direksiyonda :)

İnşallah hocam
  • Zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç dert etme ehliyetini sınavını geçmek acayip basit bişey ben ehliyetimi almadan önce araba sürmesini bilirdim zaten sürücü kursundan da ders felan almadım daha az para ödedim sadece sınava gireceğim araçla 1 tur atmak istediğimi söyledim onlara kabul etti.neyse telefon açtılar şu saatte şurada sınav var gittim 8.-9. sırada felanım önümdekilerin geçmesini bekliyorum.bi tane kız bindi arka arkaya 4 kez stop ettirdi daha sonra zor bela kaldırdı gidiyor 2 ye atacak debriyaja basmadı cart curt sesler geliyor arabadan daha sonra güç bela turunu attı geldi artık nasıl gitti geldi bilmem.birkaç kişi daha geçti sıra bana geldi arabaya bindim taktım vitese devam ettim arkadaki hemen dedi daha önceden tecrüben var heralde dedi evet dedim tamam o zaman uzatmaya gerek yok dedi başladığın yere geri geri gel dedi hayırlı olsun dedi yani arabada toplam 2 dk oturmadım .daha sonradan öğrendim ki o kız geçmiş almış ehliyetini.yani öyle salak kızlar bile geçiyorsa sen hayli hayli geçersin çokta büyütülecek bir olay değil araba sürmek günde 1 saat ayırsan 3. gün trafiğe çıkarsın

• Zor diyenlere bakma bende çok az biliyorum direksiyon derslerim yeni başlayacak ama kendime güveniyorum.Ne insanlar sürüyorda biz niye süremeyelim.Zaten kurs direksiyon derslerinde öğrenilir.Kendine güven boşver bizim kursda 60 yaşında teyzeler amcalar vardı gerisini sen hesap et.
  • geçebilir bkz:ben. direksiyon sınavından önce sadece kursta 4 kez araba sürdüm ve sınavı geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

hiç dert etme ehliyetini sınavını geçmek acayip basit bişey ben ehliyetimi almadan önce araba sürmesini bilirdim zaten sürücü kursundan da ders felan almadım daha az para ödedim sadece sınava gireceğim araçla 1 tur atmak istediğimi söyledim onlara kabul etti.neyse telefon açtılar şu saatte şurada sınav var gittim 8.-9. sırada felanım önümdekilerin geçmesini bekliyorum.bi tane kız bindi arka arkaya 4 kez stop ettirdi daha sonra zor bela kaldırdı gidiyor 2 ye atacak debriyaja basmadı cart curt sesler geliyor arabadan daha sonra güç bela turunu attı geldi artık nasıl gitti geldi bilmem.birkaç kişi daha geçti sıra bana geldi arabaya bindim taktım vitese devam ettim arkadaki hemen dedi daha önceden tecrüben var heralde dedi evet dedim tamam o zaman uzatmaya gerek yok dedi başladığın yere geri geri gel dedi hayırlı olsun dedi yani arabada toplam 2 dk oturmadım .daha sonradan öğrendim ki o kız geçmiş almış ehliyetini.yani öyle salak kızlar bile geçiyorsa sen hayli hayli geçersin çokta büyütülecek bir olay değil araba sürmek günde 1 saat ayırsan 3. gün trafiğe çıkarsın

Valla hayırlısı hocam bu anlattığınız olay yeni mi oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

quote:

Orijinalden alıntı: tassa

hiç dert etme ehliyetini sınavını geçmek acayip basit bişey ben ehliyetimi almadan önce araba sürmesini bilirdim zaten sürücü kursundan da ders felan almadım daha az para ödedim sadece sınava gireceğim araçla 1 tur atmak istediğimi söyledim onlara kabul etti.neyse telefon açtılar şu saatte şurada sınav var gittim 8.-9. sırada felanım önümdekilerin geçmesini bekliyorum.bi tane kız bindi arka arkaya 4 kez stop ettirdi daha sonra zor bela kaldırdı gidiyor 2 ye atacak debriyaja basmadı cart curt sesler geliyor arabadan daha sonra güç bela turunu attı geldi artık nasıl gitti geldi bilmem.birkaç kişi daha geçti sıra bana geldi arabaya bindim taktım vitese devam ettim arkadaki hemen dedi daha önceden tecrüben var heralde dedi evet dedim tamam o zaman uzatmaya gerek yok dedi başladığın yere geri geri gel dedi hayırlı olsun dedi yani arabada toplam 2 dk oturmadım .daha sonradan öğrendim ki o kız geçmiş almış ehliyetini.yani öyle salak kızlar bile geçiyorsa sen hayli hayli geçersin çokta büyütülecek bir olay değil araba sürmek günde 1 saat ayırsan 3. gün trafiğe çıkarsın

Valla hayırlısı hocam bu anlattığınız olay yeni mi oldu ?

2011 de aldım ehliyetimi 2 yıl oluyor

• kardeş o kadar paralar ödeniyor o kurslara gidin katılın derslere zorlayın hocaları paranızın karşılığını alın
  • Kursta öğrenirsin kardeşim.Hiç dert etme kendine.
  • Bende ehliyet sınavına giricem kursta daha direksiyon dersleri başlamadı ama büyük ihtimal gitmem çünkü trafiğe rahat çıkabilecek kadar sürmeyi biliyorum. Ha senin soruna gelirsek kursta öğrenen arkadaşlarım var. Hatta daha önce koltuğa oturmamış adam teorik bilgisiyle sürdü arabayı ve geçti. Sende geçersin hertürlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Bende ehliyet sınavına giricem kursta daha direksiyon dersleri başlamadı ama büyük ihtimal gitmem çünkü trafiğe rahat çıkabilecek kadar sürmeyi biliyorum. Ha senin soruna gelirsek kursta öğrenen arkadaşlarım var. Hatta daha önce koltuğa oturmamış adam teorik bilgisiyle sürdü arabayı ve geçti. Sende geçersin hertürlü

Direksiyon dersleri ne zaman başlar hocam bilgin var mı ? Bizim kursta da başlamadı daha.
  • Bisiklet gibi birşey kolay öğrenmesi,sistem belli zaten 3 tane pedal var bütün iş pratiğe bakıyor, üstün zekalı olmaya gerek yok ^.^ Alırsın inşallah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.