Şimdi Ara

Daha iyi donanım mı yoksa ICS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1.5 sene kadar bir süre Xperia X10i kullandım sonra sattım bir süredir akıllı telefon yerine iPod ile idare ediyordum ki yeni bir telefon almaya karar verdim.X10i ilk çıktığında 1.250 gibi bir fiyata almıştım bu sefer aynı şekilde bütçe ayırmadım çünkü biliyorumki neyi alırsam alayım max 1 sene sonra değiştireceğim.

850 lira civarında bir bütçe var 14 şubat indirimlerinde Xperia Neo alacaktım fakat biraz oyalanınca piyasada Neo kalmadı uygun fiyata,daha sonra Neo V'ye baktım o da içime sinmedi bir modelin kırpılmışı sonuçta daha önce kullandığım X10'dan aşırı boyut atlatacak bir telefon değil.Derken 890.16 TL'ye Hızlıal'da satılan Motorola Atrix gözüme çarptı,donanım olarak fiyatının çok ötesinde bir telefon.O fiyata o donanımda başka bir telefon şu anda Türkiye'de yok kabaca araştırdığım kadarıyla.

Şimdi size sorum şu Android 4(ICS) güncellemesi alacağı için Neo V(aslında Neo) mu tercih etmeli yoksa daha iyi donanımla Atrix'mi tercih edilmeli.Yada önereceğiniz başka bir telefon varmı bu fiyat aralığında.Atrix'in fiyatı max çıkabileceğim noktadır ayrıca tavsiye yaparken önceden X10i kullandığımı göz önüne alırsanız sevinirim ondan daha aşağıda bir telefon almak istemem.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• Atrix ics alıcak diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo Thinkpad T460p
    Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
    Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
    Windows 10 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

Atrix ics alıcak diye biliyorum

Onunkisi biraz daha karanlıkta kaldığı için böyle yazdım Neo V'nin alacağı kesin fakat Motorola cephesinde öncelikte olan başka telefonlar var.Ancak zaten Neo V'den hayli üstün donanımı Atrix'in beni sadece işin yazılım kısmı düşündürüyor.

Birde yazmışken sorayım Atrix Nova 2 tarzı yüksek grafikli oyunları açabiliyormu rahatlıkla?

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Ben arc da nova 2 yi çok rahat oynadım. Atrix açması lazım.

Lenovo Thinkpad T460p
    Intel i7 6700HQ 6Mb 2.60GHz up to 3.50GHz vPro™ | 8+16GB 2400MHz 1.2v DDR4 | Intel HD Graphics 520 | Nvidia 940MX 2GB GDDR3 | Samsung 860 EVO 1TB SSD | 14'' 1920x1080 16.9 Full HD IPS | Wi-fi 802.11b/g/n/ac | Bluetooth 4.1 | Magnesium-Aluminium case 1.8Kg | MIL-SPEC 810G
    Lenovo Ultra Dock Station 130W | Lenovo T2224d Full HD IPS | Bose Companion 2 Series III
    Windows 10 Pro
  • Android 4 ile ilgili Atrix için net bir tarih olsa hiç düşünmeden sipariş vereceğim ama ya hiç güncellemezlerse diye aklımı kurcalıyor.Biliyorumki ICS yaygınlaştığında Atrix'e güncelleme gelmezse telefondan soğumaya başlayacağım.

Masaüstü; PCPartPicker
  • galaxy w alınır mı
    Daha Fazla Göster
  • Atrix al stock rom çıkmasa bile custom rom yüklersin.
  • ICS çıkacak ama 3.çeyrekte.
  • Atrix diyorum. Youtube'da türlü telefonlara karşı birçok kıyaslama videosu izedim. Fiyatı yarısı olmasına rağmen Atrix'in bir üst basamağı sadece Samsung Galaxy S II'dir. SGS II'nin bileğini bükebilen yok ama fiyatı çok fazla.

Atrix gerçekten gölgede kalmış harika bir telefon. İkinci elde bulabilirsem en yakın zamanda ben de alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 22 Şubat 2012; 18:09:18 >

Özellikle ekran özellikleri beni etkiledi,karşılaştırma videolarında performansı Galaxy S2'nin biraz gerisinde kalıyor fakat S2'den daha ufak bir ekrana sahip olsada ekran çözünürlüğü S2'den yüksek.Bu da aradaki farkın temel sebeplerinden birisi.

galaxy s2: 480 x 800 pixels, 4.3 inches 217 ppi

atrix: 540 x 960 pixels 4.0 inches 275 ppi

iphone 4: 640 x 960 pixels, 3.5 inches 330 ppi

xperia arc s: 480 x 854 pixels, 4.2 inches 233 ppi

Sensation XL: 480 x 800 pixels, 4.7 inches 199 ppi

Atrix'le yukarıda kıyaslanan telefonların en ucuzu 1.200tl civarında Atrix ise şu anda Hizlial'da 849.30 TL'ye satılıyor.

Yurt dışında eskiymiş yeniymiş pek ilgilenmiyorum bu fiyata böyle bir telefon başka markadan yakın zamanda zor gelir.

Masaüstü; PCPartPicker
  • Hızlıal'dan 6 taksit 910tl'ye Motorola Atrix'i sipariş verdim yardımcı olan herkese teşekkürler.

Masaüstü; PCPartPicker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Hızlıal'dan 6 taksit 910tl'ye Motorola Atrix'i sipariş verdim yardımcı olan herkese teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun.
    Karşılaştırmada galaxy s2'nin daha iyi puan almasının sebepleri 1.si ekran çözünürlüğü daha düşük 2.si galaxy s2 android 2.3 ile atrix android 2.2 ile yarıştırılmış.
    bu arada galaxy s2 daha iyi o ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B173D8BE7 -- 23 Şubat 2012; 16:42:36 >

ANA BAŞLIK
    http://forum.donanimhaber.com/m_58029221/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone45 -- 23 Şubat 2012; 21:00:47 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.