Bildirim
Dağıttığım dizüstünü masaüstü yaptım.Bol fotolu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

3 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
çok güzel çalışma.tebrik ederim kardeşim. -
monitöre nasıl bağladın? D-Sub portunun şemasını buldun? Yoksa ikincil mi bağladın direkt?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahbozkurt67 -- 4 Şubat 2014; 23:30:29 > -
Yetenekli ve cimrisin(!) 15 tl lik sata kablosu icin anakarti riske etmen gercekten cilginsin ama basarmissin guzel calisma tebrikler tahta olmasina ragmen o isi degerleri muthis dikkat et hdd donarsa calismaz :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanb35 -- 4 Şubat 2014; 23:33:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında buna benzer bişeyde ben yapacagım. Bana biraz örnek oldun bu sayede -
-
cok guzel bir calisma
Teşekkür ederim. -
çok güzel olmuş başka neler yapacaksın ? -
Bu bilgisayara çok birşey yapılmaz.Kalan fanların üzerine ızgara takarım ve klavyeye led aydınlatma yapıcam.Asıl proje bu değil, iki kasa birleştirme projesi var para olursa onu devam edicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerD. -- 5 Şubat 2014; 17:22:22 > -
Döktürmüşsün yine Ömer efendi .Biraz da Haf konusunu canlandır.Millet sabırsızlanıyor.
Dip not: Aklımı mı okudun yoksa?Benim bilgisayar için de bu tarz bir proje düşünüyordum. -
Şuan zaten o haf işi ile uğraşıyom. Sen ne yapcaktın?
-
Tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş hocam -
Sağolun -
Muhammed'in bir ara kullandığı o muhteşem leptobu böyle kutulucaktım.Ama ben sacdan yapma niyetindeydim.Şimdilerde daha farklı bir proje canlanmaya başladı kafamda -
Gayet başarılı ve güzel bir çalışma olmuş. Çilekeş laptop -
güzel olmuş.. -
Guzel sistemm
ilk ben yapıcaktım tüh :D :D -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X