Şimdi Ara

Dagger - dagger vs. Dagger - sword

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi Sin ler için daha iyi bence Dagger - dagger neden bilmiyorum ama daha uygun görünüyor :D yeniyimde

• Dagger + Dagger daha seri olabilir bunu direk atck speed olarak görme çünkü silahların değişik kademeleri var fakat bununla birlikte atagında düşücektir. Genel olarak dagger + sword görmekteyim oyun stilini sevdigim sinlerde durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Dagger + Dagger daha seri olabilir bunu direk atck speed olarak görme çünkü silahların değişik kademeleri var fakat bununla birlikte atagında düşücektir. Genel olarak dagger + sword görmekteyim oyun stilini sevdigim sinlerde durum böyle.

swordla daha hızlı ooluyor diyorlar ama bilmiyorum yeni başladım dagger sword bi asassinde asla daggerden iyi olamaz bence ama
  • Dagger ile critik vurma sansı daha fazla oluyor ama dagger ile range ve atak düşüyor.
  • Her silahin eksik ve avantajlı yönleri var.

Sword daggerin range ve attack kısıtlamasını kurtarır,

Dagger ise sworddan kaybettiğin crit strikeyi kapatır.

En iyiler her zaman sword-dagger şeklinde oynar.

Assassin dagger takar diyenlere inanma aion bu,knight online değil.
  • Her iki eline de kılıç alan Gladlara ne diyorsunuz. Tia Hideout da bu tercihi yapıyorlarmış.
  • lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Pve High Damage için tercih ediyor gladiatorler. Agro başkasına kolay kolay kaymasın diye.Üstünede Damage GS takarlar genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence sin iki dagger takmali crit strike icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

bence sin iki dagger takmali crit strike icin.

Bende öyle düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Her iki eline de kılıç alan Gladlara ne diyorsunuz. Tia Hideout da bu tercihi yapıyorlarmış.

Bende glad oynuyorum.İki ele kılıç yerine kılıç + dagger denedim.Damagede pek bir fark yok ama skillerinizin yarısını kullanamıyorsunuz + range skillerini kullanamıyorsunuz.

Tek bir mobun agrosunda işe yariyor ama 3-4 moba dual silahla dalarsaniz 1'i size dalar diğer 3'ü gider clerici öper
  • Glad icin mace + dagger akar pve icin tabiki
  • Assasin dagger kullanırsa bence çok daha avantajlı olur. Attack manastone lar skill damage lerine etki etmiyor sadece normal atak yaptığınızda etkisini gösteriyor ve bu atağını en büyük çarpanı attack speed dir. Oyunda maximum ulaşabileceğiniz attack speed silahınızın üzerinde yada hızın yarısıdır. 2 silah kullanıyorsanız ikisinin ortalamasının 2/3 ü kadar maximum atak hızına ulaşırsınız. Yani ranger ile oynarlen 1000% speed boost bile yapsanız atak hızınız 1.2 in altına inmez. Bunun için oyundaki en hızlı silah dagger ve dagger i en iyi kullanan sınıf assassindir. 2 tane dagger la max atak hızına ulaşırsanız ve 8 saniyede 20 atak yapabilirsiniz.
  • anlamıyorum siz bu hesaplamaları nasıl yapıyorsunuz, bende arhon commander 2 dagger 2 sword var, her zaman her şekilde dagger sword en iyisi öneclikle şöyle bi liste yapayım

daggar.dagger= atk speed 1.1 - sc ile 1.0 - flury ile 0.8
    dagger.sword= atk speed 1.1 - sc ile 1.0 - flury ile 0.8 atk speedler aynı fakat 50 az crit
    sword.sword = atk speed 1.3 - sc ile 1.1 flury ile 0.9 100 az crit

tüm ataklarımı dps ölçer ile kaydettim en iyi sonuç dagger sword. tüm itemlerine atak 5 bas sadece sworduna crit 17 bas crit sc si ve crit poma bas bundan ötesi yok ne kullanırsan kullan en iyi sonuç bu .

Not: Swordun en güzel özelliği weaving yaparken belli oluyor 5li basic damage vuruyor zaten atağıda fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

anlamıyorum siz bu hesaplamaları nasıl yapıyorsunuz, bende arhon commander 2 dagger 2 sword var, her zaman her şekilde dagger sword en iyisi öneclikle şöyle bi liste yapayım

dagger.sword= atk speed 1.1 - sc ile 1.0 - flury ile 0.8 atk speedler aynı fakat 50 az crit

tüm ataklarımı dps ölçer ile kaydettim en iyi sonuç dagger sword. tüm itemlerine atak 5 bas sadece sworduna crit 17 bas crit sc si ve crit poma bas bundan ötesi yok ne kullanırsan kullan en iyi sonuç bu .

Not: Swordun en güzel özelliği weaving yaparken belli oluyor 5li basic damage vuruyor zaten atağıda fazla

Dagger + sword ile 0.8 attack speed yazsada dagger+dagger ikilsi kadar hızlı olmaz. Bunun nedeni oyunun 0.89 da olsa 0.80 de olsa 0.8 e yuvarlamasıdır. Arada neredeyse 1 puan kadar fark var ama oyun yuvarladığı için siz ikisini de aynı sanıyosunuz?

İki dagger ile atack speed 0.80 dir. dagger + sword ile attack speed 0.86 dır. Ayrıca iki elinde de silah kullanan karakterlerin bazı statları her eli için değişir. Attack speedin ortalaması alınsa da attack crit accuracy ma gibi statlar her iki eldeki silah için değişiklik gösterir. Skillere etke eden statlar mainhand silahının statlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

anlamıyorum siz bu hesaplamaları nasıl yapıyorsunuz, bende arhon commander 2 dagger 2 sword var, her zaman her şekilde dagger sword en iyisi öneclikle şöyle bi liste yapayım

Dagger + sword ile 0.8 attack speed yazsada dagger+dagger ikilsi kadar hızlı olmaz. Bunun nedeni oyunun 0.89 da olsa 0.80 de olsa 0.8 e yuvarlamasıdır. Arada neredeyse 1 puan kadar fark var ama oyun yuvarladığı için siz ikisini de aynı sanıyosunuz?

İki dagger ile atack speed 0.80 dir. dagger + sword ile attack speed 0.86 dır. Ayrıca iki elinde de silah kullanan karakterlerin bazı statları her eli için değişir. Attack speedin ortalaması alınsa da attack crit accuracy ma gibi statlar her iki eldeki silah için değişiklik gösterir. Skillere etke eden statlar mainhand silahının statlarıdır.

ben aldığım sonuca bakarım kardeşim, kolay gelsin

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.