Herkese selamlar arkadaşlar, Öncelikle benim çok yakın bir zamanda bisiklet hobim başladı. Bir bisiklet satın almayı planlıyorum. Normalde Hibrit almayı planlıyordum fakat dağ bisikletinin konforu nedeniyle onu da bir düşünmem gerektiğini anladım. Varsa eğer bana yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler. Bu arada bütçem 1500TL. Marka/model de belirtebilirseniz müteşekkir olurum.
Not: Bisikleti Ankara'da kullanacağım yani o nedenle yol bisikleti tercih edemem, Ankara'da yaşayanlar anlayacaktır beni. Ekstra olarak spor olsun diye de sürmeyi planlıyorum yani arada Eymir Gölü'ne gider çevresinde de sürerim. Yani işin özeti şehir içinde ve arada sırada dağda bayırda kullanacağım. Kafamda hibrit almak vardı fakat bir arkadaşım hibritten çok pişman olduğunu belirtti o yüzden pek emin olamadım. Mümkünse hem hibrit hem dağ bisikleti kullanan arkadaşların yorumu benim için çok kıymetli olacak.
Gomax denen boktan markayı almada gerisi bilemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zaten kafamda çok daha fazla bütçeli bisikletler var ona göre. Yardımcı olabilecekler varsa kısa bir süre içerisinde almayı planlıyorum.