Şimdi Ara

Daemon Tools...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Önceleri Daemon Tools Lite kullanıyordum, ücretsiz versiyonunu. Hiçbir sorun olmuyordu ve sınırsız bir şekilde kullanmıştım. Ancak geçen ay format attıktan sonra Daemon Tools Pro 4.40'ı kurdum. Deneme sürümü seçeneğini seçtim çünkü elimde bir cd key yoktu. Neyse 1 aylık deneme sürümü de bitti ve şuanda hiçbir Daemon Tools versiyonlarını çalıştıramıyorum. Deneme süresi de yapamıyorum. Daemon Tools gibi her türlü iso, bin, cue, mdf formatlarını açabilecek başka bir program varmı acaba? Ya da Daemon Tools'u kullanabilmek için birşeyler yapabilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler.

• internetten kürek bul küreği kullanarak dene bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

internetten kürek bul küreği kullanarak dene bir de

Yardımcı olmak çok zor değilmi bu devirde?
    Tabi google var bizim için ya...
    Ne insanlar var ya...

Konu silinebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Merhaba herkese. Önceleri Daemon Tools Lite kullanıyordum, ücretsiz versiyonunu. Hiçbir sorun olmuyordu ve sınırsız bir şekilde kullanmıştım. Ancak geçen ay format attıktan sonra Daemon Tools Pro 4.40'ı kurdum. Deneme sürümü seçeneğini seçtim çünkü elimde bir cd key yoktu. Neyse 1 aylık deneme sürümü de bitti ve şuanda hiçbir Daemon Tools versiyonlarını çalıştıramıyorum. Deneme süresi de yapamıyorum. Daemon Tools gibi her türlü iso, bin, cue, mdf formatlarını açabilecek başka bir program varmı acaba? Ya da Daemon Tools'u kullanabilmek için birşeyler yapabilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler.

forumdan kimseden lisans bekleme başka forumlarda cracklı olarak var googleden araştır indir kur... ya da katılımsızlarda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866
    forumdan kimseden lisans bekleme başka forumlarda cracklı olarak var googleden araştır indir kur... ya da katılımsızlarda var..

Ben kimseden ne crack, ne serial ne de cd key ne de lisans istedim. Bir çaresi varmı diye sordum ya da başka program önerebilecek varsa görüşleri almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 28 Haziran 2011; 16:51:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naked leader

internetten kürek bul küreği kullanarak dene bir de

Yardımcı olmak çok zor değilmi bu devirde?
    Tabi google var bizim için ya...
    Ne insanlar var ya...

Konu silinebilir...

burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz biraz saygılı ol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

Ben kimseden ne crack, ne serial ne de cd key ne de lisans istedim. Bir çaresi varmı diye sordum ya da başka program önerebilecek varsa görüşleri almak istedim.

power iso

ultraiso

gibi programlarda aynı işi görür kullanabilirsin + Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Haziran 2011; 17:07:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    mstsc.exe çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim @yunus_1866.

@naked leader, " internetten kürek bul küreği kullanarak dene bir de " yazarak çok yardımcı oldun gerçekten...
  • quote:

Teşekkür ederim @yunus_1866.

@naked leader, " internetten kürek bul küreği kullanarak dene bir de " yazarak çok yardımcı oldun gerçekten...

rica ederim... başta kızdırdık ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 28 Haziran 2011; 19:45:35 >

• quote:

Merhaba herkese. Önceleri Daemon Tools Lite kullanıyordum, ücretsiz versiyonunu. Hiçbir sorun olmuyordu ve sınırsız bir şekilde kullanmıştım. Ancak geçen ay format attıktan sonra Daemon Tools Pro 4.40'ı kurdum. Deneme sürümü seçeneğini seçtim çünkü elimde bir cd key yoktu. Neyse 1 aylık deneme sürümü de bitti ve şuanda hiçbir Daemon Tools versiyonlarını çalıştıramıyorum. Deneme süresi de yapamıyorum. Daemon Tools gibi her türlü iso, bin, cue, mdf formatlarını açabilecek başka bir program varmı acaba? Ya da Daemon Tools'u kullanabilmek için birşeyler yapabilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler.

Adı üstünde deneme sürümleri kısa bir süre denemek içindir. deneme bittiginde programı ya satın almak yada kullanmamak gerekir. hiç bir demeontols versiyonu çalışmaz sende muhtemelen çünkü programı silsen bile 1 aylık denem sürümünü kullandıgın registir kayıtlarında yazıyordur.
    Çözüm
    bir programı bilgisayarımız dan kaldırırken onları ekle kaldırdan kaldırmak yerine iyi bir Uninstaller programı kullanarak kaldırmak gerekir böylece programları hiç bir iz bırakmadan kaldırabilir deneme sürümlerini tekrar kullanabilir veya başka bir versiyonu kullanabilirsin tavsitye edebilecegim Uninstaller programı
    Advanced Uninstaller PRO 10 veya your unin-staller ikiside çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 28 Haziran 2011; 23:31:17 >

• quote:

Teşekkür ederim @yunus_1866.

• Poweriso kullanabilirsin.
  • Daemonun free licensesini de kullanabilirsin ben bi sorun yaşamadım şu ana kadar.
  • Rahat bulursun, aramaya inan.
  • marshall_fb kardeşim konunun sonuna çözüldü yazarmısın ? ? ?
  • Hocam daemon tools, power iso falan deneme sürümleri yeterince kullanışlı, cracklisini ne yapacaksın? Adamlar vermiş sana bedava kullanım hakkı.
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. Daemon tools lite 4.40'ın değişik bir versiyonunu buldum ve sorunumu çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.