Şimdi Ara

Daemon Tools

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, GTA 3 oyununu netten indirdiğim için sanal sürücü programına ihtiyacım var. Daha önce hiç sanal sürücü kullanmadım.Daemon Tools'u düşünüyorum ancak bazı yazılarda, sorun çıkardığını; DVD sürücüsünü bozduğunu yazanları dahi gördüm. Sizce Daemon Tools iyi midir? Veya onun yerine önerebileceğiniz bir program var mı?

• Çok önceden kullanmıştım her hangi bir problem çıkamamıştı.Bu arada gta 3 cd ile mi oynanıyordu
  • Dosyalarında ve internette öyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Mart 2011; 14:55:27 >
  • Neyse, dün indirip denedim. Hiçbir sorun çıkmadı. Teşekkürler....
  • arkadaş ben deamon toolsu indirdim kurdum ama oluşturdugum sanal sürücüyü geri silemiyorum yardım edin
  • sağ tıkla mount image diski çıkar...
  • valla öyle bi seçenek bulamadım deamon tolls pro kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TXT Tool Yardım Python
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım yardımcı olabilirim :
     Daemon Tools
  • bende ki öyle değil senn ki lite benim kullandıgım pro
  • Sağ tıkla rar arşivinden çıkart de ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer-KARAHAN

arkadaş ben deamon toolsu indirdim kurdum ama oluşturdugum sanal sürücüyü geri silemiyorum yardım edin

ben de bi türlü kullanamadım bu programı
  • arkadaşlar bana daemon tools 4.40.1.0127 seri numarasını verirmisiniz?hiç bir yerde bulamadım!!!
  • Arkadaşlar daemon tools lite kullanıyorum açtığım sanal sürücüleri kapatamıyorum mavi ekran olup res atıyor kaldırmaya çalıştığım zamanda aynı hata LÜTFEN YARDIMCI OLUN...
  • Gezinirken detaylı incelemesini buldum girip inceleyebilirsiniz benim sorularıma yanıt oldu şahsen
    http://www.yorumlaniyor.com/deamon-tools-nedir-nasil-kullanilir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.