Şimdi Ara

Daelim Roadwin 250 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu motor hakkında düşünceleriniz nelerdir? Honda CBR 250 ile arasında ne gibi farklar vardır.

Ayrıca ilk kez motor kullanıcam. Daha önceden araba sürmüşlüğüm var araba sürüyorsan motor kullanmakta kolay olur diyorlar. Öğrenmede sıkıntı çeker miyim?

Yorumlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceGezeR -- 16 Şubat 2013; 10:51:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vitesli alırsanız yarım saat sürmez öğrenirsiniz tabi bisiklet ve otomobil kullanmayı biliyorsanız. Açıkcası scooter işine bulaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Vitesli alırsanız yarım saat sürmez öğrenirsiniz tabi bisiklet ve otomobil kullanmayı biliyorsanız. Açıkcası scooter işine bulaşmayın derim.

Araba ve bisiklet kullanmayi biliyorum. Neden scooter onermiyorsunuz diyelim ki uzun yola ciktim vitesli motor kullanmak yorucu olmaz mi? Uzun yol derken 300 km falan kast ediyorum

• Uzun yolda vitesle ne işiniz var ki ? Otomobilde otobana çıktığınızda ortalama güçteki boş bir araç ile son vitesi hiç değiştirmeden çok rahatlıkla gidersiniz. Hadi yokuştu vs. arada 1 vites düşersiniz. Uzun yolda zaten daha iyidir vitesli. Scooter daha çok şehiriçinde pratik oda küçükleri. Yani kısacası scooterlara pek sıcak bakmıyorum, motosiklette herkesin tarzı farklı malum. Ancak aynı cc de scooter ile vitesli motorda vitesli hem az yakar hem daha hızlı gider. Scooterında az rüzgar yeme, daha az üst baş batması, bagaj gibi artıları var. Ancak vitesli motorun büyük tekerleri, daha dengeli sürüşü gibi avantajları gözardı edilemez. Kısacası tarz size kalmış, ben her zaman scooterı ikinci plana koyarım.
  • Anladim. Peki alirsam 0 alacagim ve vitesli aldigimi varsayarsak CBR 125 haricinde onerebileceginiz motorlar var mi? Max 10 bin verebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.