Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (459. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.983
Cevap
130
Favori
1.611.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 sandero aldım. radyatör suyu nereden kontrol ediliyor göremedim. bunu bana yazar mısınız ? radyatör suyu nereden görülüyor ve takviye ediliyor??

(kapı kollarından camlardan su alır her araba mecburen. aslında çoğu arabada tasarım hatası var. mesela kapı tamponları da su tutup paslamaya neden oluyor. yeni sandero stepway lerin çamurluk ve eteğindeki plastik eteklik de muhakkak su tutup paslanmaya yol açacaktır. kaçınılmaz. Allahtan ben eski sandero aldım. eteklerinde eteklik yok, erkek arabası :))))))))) )

Orijinalden alıntı: hannibal

quote:

Orijinalden alıntı: kemmalage

quote:

Orijinalden alıntı: hasansametkara

ATAKANBAS89 arabayı cok uyguna almıssın. ben bugun sordum navisiz stepneli 2013 34 dedi pazarlık etmedim sadece sordum. bizim 200 araçlık bir filo alımımız olacak onu bekliyorum sanırım 31 e falan denk getirecez. bugun birde dusterı test ettim. gerçekten çok güzel aklım dustere kaydı ama stepway alacağım kesinleşti. siyah renk navisiz stepneli.

hasansametkara, akadaş sen bu arabayı 34 bine nerede buldun. böyle bir fiyat yok kesinlikle. boşuna arabayı daha yükek fiyata alan arkadaşların moralini bozma. Ben rica minnet park sensörü, stepneli, navigasyonsuz, sigorta hariç 34.750 tl ye aldım aracı. Varsa aracı 34.000 tl den satan, bayinin ismin verde bizde arayıp soralım bakalım 2013 modeli nasıl o fiyata veriyorlar. yada beraber gidelim alalım 34 bin tl ye. ayıptır ayıp, insanları aldatmayın.

arkadaşlar bu bahsettiğiniz araçlar dizel mi benzinli mi?

Dizel, 1.5 90 HP 220 Nm tork :)

http://forum.donanimhaber.com/m_51464467/tm.htm

Acaba bunu bizim yeni modellerde de yapabilirmiyiz ki ??

Orijinalden alıntı: tempesty

Şöyle bir konu var ::

http://forum.donanimhaber.com/m_51464467/tm.htm

Acaba bunu bizim yeni modellerde de yapabilirmiyiz ki ??

bunu yapan da bizim sayfanın bir üyesi, Bursadan Mustafa arkadaşımız.
    yapabilirsiniz tabi eğer Romen ler yeni model için çip ve yazılımı hazırladılarsa, Mustafa hocamla iletişime geçin o size yardımcı olur, onun sayesinde bir çok kişi aracına monte etti veya ettirdi, yol bilgisayarını kendisi baya bi istediği ilgilenip uğraştığı için sonunda başarınca yardım isteyen hiç kimseyi çevirdiğini görmedim, mutlaka yardım eder,
    eğer istiyorsanız sizde iletişime geçin, o romenlerle iletişime geçip öğrensin veya size aktarsın onları,
    fakat unutmayın yeni araca böyle bir şey yaparsanız aracın garantisini unutun :)

• Buda Benden olsun 1.5 DCİ 90 PS

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

Orijinalden alıntı: çotanak1967

Arkadaşlar Merhaba,

Ben 17-18 Bin Tl civarında Dacia Sandero arıyoruz.Forumda satan var mı acaba?

Uzun arayışlar sonucunda babamın memlekette kullanması için 2011 model 80000 binde dizel bir daica sandero ambiance 1.5 motor gücü 50 Kw olandan aldık.
    Yakıtı uygun diye almıştık.Ancak aldıktan sonra depoyu ağzına kadar fulledim ve 11o km yaptıkdan sonra tekrar üzerini doldurduğumda 35 Tl Euro Dizel yaklaşık 8.5 Lt yakıt aldı.
    Bursa şehir içinde, hava sıcaklığının 10 derece gibi seyir ettiği şu günlerde bu yakıt normal mi?
    Sizin bu model aracınızın yakıt durumu nedir?
  • Arkadaşlar 2013 dacia stepway bu arabada hareret göstergesi yok bu problemi nasıl aşabilrim,avrupdaki modellerin bilgi ekranında anlık yakıt tüketimi ve motor sıcaklıgı verileri gözükürken Türkiyeye gelen stepway modelinde yok, bu bilgi ekranını avrupadaki versiyona dönüştürecek bir elektirikçi varmı ? veya harici bi motor sıcaklık göstergesi takan bi arkadaş varsa yardımını bekliyorum.
  • Arkadaşlar 2013 dacia stepway bi araç aldım Bu arabada hareret göstergesi yok bu problemi nasıl aşabilrim,avrupdaki modellerin bilgi ekranında anlık yakıt tüketimi ve motor sıcaklıgı verileri gözükürken Türkiyeye gelen stepway modelinde yok, bu bilgi ekranını avrupadaki versiyona dönüştürecek bir elektirikçi varmı ? veya harici bi motor sıcaklık göstergesi takan bi arkadaş varsa yardımını bekliyorum.

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Orijinalden alıntı: djbko

Arkadaşlar merhaba. Bende 1.4 motor fabrikadan lpg sandero var. Son zamanlarda sol alt taraftan su almaya başladı. Araç kazasız. Hani biyerlere sürtmüş olsamda açılmış olsa neyse diyeceğim. Daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı acaba ?

merhaba sol alt paspas mı yoksa kapıdanmı nereden geldiğini bir fotoğrafla
    belirtirsen yardımcı olurum.

mesut buyuk

Sol arka kapıdan geliyor su. Yağmur yağdığında. Fotoğraflayamadım zamanım olmadı kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: andreoni

hararet göstergesi yok mu? buna hiç dikkat etmemişim. Araç hararet yapmıyor demekki

galiba hararet yukseldigi zaman, uyari isigi yakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: picadorblue

Uyarı sistemi var fakat insan yinede görsel olarak takip etmek istiyo

haklısınız, bende olmasını isterdim.
  • Sandero Stepway 2013 özelliklerini gösteren listede hareket halinde kapıların otomatik olarak kilitlenmesi standart olarak gözüküyor. Ancak benim aracımda hareket halinde kapılar otomatik kilitlenmiyor. Acaba aracımda bu özellikle ilgili bir sorun mu var, merak ettim. Sandero Stepway 2013 kullananlar kendi araçlarında kapıların hareket halinde otomatik kilitlenip kilitlenmediği konusunda bilgi verebilirler mi?

Orijinalden alıntı: Player-1

Sandero Stepway 2013 özelliklerini gösteren listede hareket halinde kapıların otomatik olarak kilitlenmesi standart olarak gözüküyor. Ancak benim aracımda hareket halinde kapılar otomatik kilitlenmiyor. Acaba aracımda bu özellikle ilgili bir sorun mu var, merak ettim. Sandero Stepway 2013 kullananlar kendi araçlarında kapıların hareket halinde otomatik kilitlenip kilitlenmediği konusunda bilgi verebilirler mi?

aracı alırken verilen kitaplarda bu yazıyor olmalı, nası aktif pasif hale getirildiği, yeni kasa stepwayleri bilemem ama önceki kasalarda bunu aktif hale getirmek için kontak açılıp(aracı çalıştırmayıp sadece elektrik devresini açacaksınız) içerideki kapıları kilitleyen düğmeye 5 saniye basmanız gerekiyordu, varsa bu donanım eğer sizinki de böyledir sanırım, bir deneyin ya da kitapları kontrol edin..

• Hımmm eğer böyle bisiy varsa güzel bilgi Teşekkürler aklımızda bulunsun..

Orijinalden alıntı: renavatio999

quote:

Orijinalden alıntı: Player-1

Sandero Stepway 2013 özelliklerini gösteren listede hareket halinde kapıların otomatik olarak kilitlenmesi standart olarak gözüküyor. Ancak benim aracımda hareket halinde kapılar otomatik kilitlenmiyor. Acaba aracımda bu özellikle ilgili bir sorun mu var, merak ettim. Sandero Stepway 2013 kullananlar kendi araçlarında kapıların hareket halinde otomatik kilitlenip kilitlenmediği konusunda bilgi verebilirler mi?

aracı alırken verilen kitaplarda bu yazıyor olmalı, nası aktif pasif hale getirildiği, yeni kasa stepwayleri bilemem ama önceki kasalarda bunu aktif hale getirmek için kontak açılıp(aracı çalıştırmayıp sadece elektrik devresini açacaksınız) içerideki kapıları kilitleyen düğmeye 5 saniye basmanız gerekiyordu, varsa bu donanım eğer sizinki de böyledir sanırım, bir deneyin ya da kitapları kontrol edin..

Aynen bizim yeni kasalarda da öyle 5 saniye uzun basınca aktif oluyor
  • slm arkadaşlar bikaç aydır bu arabayı almak için yakından inceliyorum ve size bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.... birincisi türkiye gelen araçlarda direksiyondan kumanda sistemi yokmuş diye duydum acaba doğrumudur... ikinciside arabanın fiyatı biraz olsun ne zaman düşer acaba şimdiden cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler

Orijinalden alıntı: tncy24

slm arkadaşlar bikaç aydır bu arabayı almak için yakından inceliyorum ve size bikaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.... birincisi türkiye gelen araçlarda direksiyondan kumanda sistemi yokmuş diye duydum acaba doğrumudur... ikinciside arabanın fiyatı biraz olsun ne zaman düşer acaba şimdiden cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler

duyduğunuz doğrudur direksiyon üzerindeki düğmeler yok, onun yerine daha önce Reno kullandıysanız megane falan onlardaki gibi direksiyonun alt tarafında silecek kolunun aşağısında yerleştirmişler direksiyon kumandasını teyp için,
    ikinci olarak fiyat konusuna gelince yıllardır ben dacianın fiyatı aşağı çektiğini neredeyse hiç görmedim, çok nadir sitedeki rakamlarda ufak 250-500 tl oynama olmuştu ama bayiye gittiğinizde pek yansımıyordu bu, bundan sonra da düşeceğini sanmam, şuan fiyatı düşürülerek alınabilecekler sadece o da eğer ki bayilerin elinde kaldıysa depolarında falan eski kasalar olur, elden çıkarmak için düşürebilirler ama çok düşük ihtimal buda

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.